Soğan kürü

amiiin inşallah aminnn tüm isteyenlerin başına darısı

Canim seninki sitrese bagli bi durum sanirim rahat olmaya calis kafaya takma dusunmemeye calis insaAllah tekrar duzene girer bu ayki kur kafi daha devam etme en fazla 15 gun yapiliyormus sen biraz daha bekle bi kac gune olursun insaAllah dedigim gibi sitres yok

canm mrb ben 15 gün içtim sonra ara verdm bu ayın 5 inde tekrar başladım on gün içip on beşinde tekrar ara vericem.ilk soğan suyumu on beş gün yaptım ve faydasnı gördm bratığım gün. ki ben ilaçsız hiç adet olmazdmm düşüm yani . ama sen bnce bi doktora da görün bnde senn gibi hep erteledm ama tedavi olsam şimdi belki hiç sıkıntı yaşamazdm.

çok teşekkürler hepinize son kez içicem bu akşamve sonra bırakicam zaten artik doktora gitmem gerek farkındayım tekrar tekrar çok sağoluuun

kızlar ben adet düzensizliği yaşıyorum cyclo prognova kulanıyrm kullanmadıgım da adet olmuyorum.acaba sogan kürü işe yarar mı adetim için?

Merhaba Kizlar öncelikle rabbim hepinize bir bebis nasip etsin size kisaca hikayemi anlatayim
2 senedir evliyim 24 yasindayim ve suan 23 haftalik hamisim
Sogan kuruyle ilk denememde gebe kaldim daha once 7 ay denememize ragmen olmamisti 1 ay boyunca adet olmamaya basladim Dr gittigimde pkolu ve myom oldugumu ogrendim sogani iictgim ay bende ne pko kaldi ne myom kaldi arti ustune bebis oldu
Diyecegim suki önce ALLAHIN sonra da Soganin sayesinde hamile kaldim
Umudunuzu kaybetmeyin ve sogani mutlaka deneyin

Merhaba canim rabbim evladgini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah ve isteyen herkezede bu duyguyu yasatsin benim bi sorum olucak canim bende 21 yasindayim ve polikistik over var ilaclarla adet goruyorum bu ay birakmaya karar verdim adetim biteli 7 gun oldu ve yarin sogan kurune basliycam insallaj en yakin zamanda allahim banada bu duyguyu yasatir..benim sorum kilo durumun nedir hamile kalmadan once ? Bu zamana kadar hangi doktora gittiysem kilo vermem gerektgini soylemisti o yuzden soruyorum pko lu olup sogan suyunu kullanip bunu yenebilirmiyiz kiloyla alakasi varmi die merak ediyorum boyum 175 kilom 95 benim cevap yazarsa cok sevinirim..

merhaba canim benim amin cok sagol rabbim sanada nasip etsin insallah vede isteyen herkeze
Canim söyle anlatiyim ben almanyda yasiyorum burda dr gittim adet olmuodum 1 ay boyunca her defasinda hamileyim zaniyorum gidiyorum yok hamile degilsin diyolardi ama pko var yok görmedi dr. um dedigim gibi 7 ay böyle sürdü sonra hafta sonu kasik agrilarim tuttu hastneye gittim orda gördüler herseyi sonra o dr birdaha gitmedim cocuk istiyorum olmuyor diyordum hic umursamiyorlar 3 dr degistirdim 1 sene sonra anca tedavi ol ilirsun diyorlar eve gönderiyorlar meyer benim derdim yumurtaliklardaymis haberleri
walla ben kiloluyum 155 boy 80 kiloyla hamile kaldim ama kilolusunn ondan olmayabilir hic demedi dr lar bence senin kilo o kadarda degil boyuna göre abartmamislarmi senede biraz
sen basla sogana dr git muahne ol 3 aya kadar yapbiliosun ümidinide kaybetme sakin
ben ictim yalan olmasin 3-4 gün hafif kanamam oldu adet söktürüyor hemde ama icmeye devam ediceksin birakmicaksin adet oldun diye kilo bile veriliyor kiz sogan suyuyla insallah ise yarar sendede

Canim ne guzelde anlatmissin yazmissin :) bende norvecte yasiyorum sogan suyuba basladim fakat devam edemedim midemi cok bulandirdi icerken biraktim ayin 20 sinde bende doktora gidicem insallah biran once tedaviye baslanir bakalim burdaki doktorlar nediycek esimde cok acele ediyosun cok diip duruyor ama napiyim hem sabirsizim hem cok istiyorum :) insallah biran once hamile kalirim

ikimizde gurbetciyiz kiz desene Bak sana ne diyim ben cocuklugumdan beri yemeklerin icinden sogani secerim sadece misfir icin olan yemeklere sogan katiyorum evde bile yapmiyorum buna rahmen ictim icerkende ne düsündüm biliomusun
Allahin büyüklügüne bak igrendigim sogana beni simdi muhtac etti Burnumu bile kapatmadim ictim
Bende ayni senin gibi illede olsun simdi olsun diye inat ettim heray cevremde hep yeni hamile haberleri alinca bide senden sonra evlenen olunca kiskaniodum ne yalan söyliyim
sogani ictim grne adet gecti tr deydim hatta dedim ise yaramadi ömür ay telrar yaparim dedim icimden bide 15 gün gecti adetim midem bulaniodu ama o kirstler yüzünden hep vardi bende ondan süphe duymadim yengem illede test yap dedi diye yaptim öylesine yanii ve sonuc positif iki kere daha yaptim hatta inanamadim hic beklemedigim anda oldu kafaya takinca olmuyor dr baba tatile git dedi sana iyi grlicek gittim hamis geri döndüm patronum bile göndermez olaydim seni keske diyor hihihi

Aynen ya gurbetcilik cok zor cok ben daha 3 aylik gurbetciyim bununda stresi var tabiki ya senden boyle sogan suyu hakkinda seyleri duyunca bana inanilmaz cesaret geliyo :) bu ay gecti sanirim gec kaldim bidaki ay mi baslasam napsam aklim karisti doktorada gidicem daha..ama senden inanilmaz cesaret aldim :) gercekten cok saol destegin ve yardimin icin

Denildigi gibi yap sen sirf öyle ise yariyor insallah olur

Iyi aksamlar canim. Sen sogan kurune basladigin ayni zamanda bebis calismalarinada devam mi ettiniz? Cunku kv sogan suyu bebegi dusurur diyo biraz korkttum acikcazi suan 4. Gundeyim sogan kurunun ve yumurtlama doneminde birakim mi diye dusunuyorum yardimci olursan sevinirim

Iyi aksamlaaar canim

Yook sakiin birakma yumurtlama gününde 15 gün yapicaksin mecbur yoksa ise yaramayabilir
dr saracoglu bosuna adetim 7. günü baslayin 15 gün yapin ara vermeden demiyorya bi bildigi var o 15 gün icerisinfe yumurtla günün oluyor onda bu hesaplama vede tabiki calismalara full gaz devam hergün degil ama her ikinci gün sperm kalitesi azaliyor simdiye kadar hic duymadim cocuk düsebilecegini belki adet sükzürücüde oldugu icin belki cocuguda düsürür diye olabilir aslinda hamileyken yapmayin diyor dr zaten ve sadece ögrendigin zaman hemen birak diyor bi zarari yok diyor dr. saracoglu

Sagol canim icimi rahatlatin dedigin gibi yapicam hem kure devam hem calismalara tekrar sagol ve iyi geceler

Selam ,Bende 2 bucuk senedir evliyim .2 sene yazz kullandım eylülde bıraktım . Hep adetim düzenliydi ama son zamanlarda yaşadığım stresten midir bilinmez kasım ayından bu yana 37-38-39-43 günde bir olmaya başladım. Bu ara sürekli doktora gittim . Bir kere progestan kullandım sadece. En son gittiğim doktor ise hormon testi istedi . Herşey normal. Ultrasonda ise ,sol yumurtalığımda 20-25 tane küçük kist olduğunu belirtti.Ama kilom normal ,tüylenme yok sadece gecikme söz konusu. Bugün 1 hafta oldu soğan kürüne başlayalı. Bakalım işe yarayacak mı? İnşaallah işe yarar hepimiz hayırlı haberlerimizi buradan duyururuz.

Merhaba arkadaşlar, ben de senle yaşıtım arkadaşım, ben de pkoluyum canım ama ben de kilo yok. Doktorum özel bi Dr, ve pko hakkında bilgi almak istedim, ve bana şunu dedi, pkolu olanlar genellikle kilolu, ve kilo alırsan pkolu oluyosun, ikisi birbirini çekiyormuş yani... Allah hayırlısını versin, hepimize şifa versin, hayırlısıyla hepimize en az birer sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Merhaba canim guzel dileklerin icin tesekkurler..benim doktorumun soyledigi sey suydu pko sonradan olusan birsey degil dogdugumuzdan beri olan birseymis bana kalirsa kiloyla alakasi yok tabi vardir illa birkac birsey ama bende oyle olmadi cunki daha once 86 dan 64 e inmistim ama hic birsey duzelmemisti tabi herkezde durum farkli kimisinde duzelmis ama bende durum buydu :)

Rica ederim canım aynen Drum da aynı şeyi dedi, bi de tedavisi yokmuş bunun maalesef, ama kilo da işte olmayanlarda tetikliyormuş herhalde...

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar mrb. Bende soğan suyu içtim 15 gün son içtiğim gün adetim başladı haftaya bidaha başlıcam 7 gün yapmaya devam edicem inşallah hepimiz faydasını görúrúz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…