• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Merhaba kızlar 11 gundur soğan kuru ıcıyorum ve bugun kasıklarımda ve yumurtalıklarımda hafıf bır acı hissedıyorum tatlı bır sancı sankı arada bırde sıddetlı bel ağrısı bu neden olabılır sızce

Cnm naptin bi gelişme var mi durumunda??

Bulutumm efemm yaa nasıl gidiyor gebeliğin cnm arada girince yaz bisiyler kendinden bahset bize aklımdasın cnm :48:

nolmusboyle mesajlar cok gıtmıs anlamadım canım benım

Son düzenleme:
Bulutumm efemm yaa nasıl gidiyor gebeliğin cnm arada girince yaz bisiyler kendinden bahset bize aklımdasın cnm :48:

canım benım sızlerde hep aklımdasınız pc pazaertseı gunu aldı esım keske boyle bı sebepten olmasaydı senı uzmek ıstemem bu surecte ysadıklarımı nasıl oldugumu merak edıyosundur bu lıknkte yazıyo hersey uzulceksen okuma ama ben hıc ıyı degılım hemde hıc canım benım http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...nnelerin-gunlugu-allah-kiseye-yastmasin.htmlı

sogal canım benım allah razı olsun sercem nasıl sen nasılsın

Son düzenleme:

sorun oldu herelde hep aynı mesaj cıkmıs onu duzelttım sanırım

Son düzenleme:
sen nasılsın canım nasıl gıdıyo hayat gorusmeyelı

Son düzenleme:
sen nasılsın canım nasıl gıdıyo hayat gorusmeyelı

Evet fazla gelmis olabilir bazen :) de cnm linkte cikmiyor senin sayfa, forum anasayfasi cikiyor direk :( ama attığın başlıktan sonuç belli gerçi, çok üzüldüm :14: merak ettim neler olduğunu, linki bulmayı deniycem şimdi tekrar.. sana çok büyük gecmis olsun yavrum, Allah tekrarindan ve beterinden saklasin inşallah :14: beklemiyordum boyle bir haber cok uzuldum gercekten :14:

Evet fazla gelmis olabilir bazen :) de cnm linkte cikmiyor senin sayfa, forum anasayfasi cikiyor direk :( ama attığın başlıktan sonuç belli gerçi, çok üzüldüm :14: merak ettim neler olduğunu, linki bulmayı deniycem şimdi tekrar.. sana çok büyük gecmis olsun yavrum, Allah tekrarindan ve beterinden saklasin inşallah :14: beklemiyordum boyle bir haber cok uzuldum gercekten :14:

allah razı olsun canım kader kısmet allah kımseye boyle bı acı yasatmasın amınnnnnn

Cnm naptin bi gelişme var mi durumunda??

cnm 15 gun içtim soğan kürü adet olmayı beklıyorum daha olmadım hıç bır belırtıde yok en son eylul 1 de oldum 7 bıttı düzenlı olmuyorum o yuzden de bılemıyorum simdi
bayrama kadar beklemeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun rabbım bu sefer yuzumu guldursun ınş ara sıra karnımın ıcınde sancı oluyor batma gıbı sankı sağ tarafımda bakalım hayırlısı

selam kızlar topiğin sürekli takipçisiyidim fakat tüp bebeğe başlayınca kaldı... umarım hamileler artmıştır topikte.. evet soğan suyu bende işe yaramadı çünkü sorun eşimdeymiş :23: ama inanın çok yararını gören duydum devam soğana aman bırakmayın :D:D herkesin kucağının bir an önce dolması dileğimle :49:

selam kızlar topiğin sürekli takipçisiyidim fakat tüp bebeğe başlayınca kaldı... umarım hamileler artmıştır topikte.. evet soğan suyu bende işe yaramadı çünkü sorun eşimdeymiş :23: ama inanın çok yararını gören duydum devam soğana aman bırakmayın :D:D herkesin kucağının bir an önce dolması dileğimle :49:

cnm demek tüp bebek tuttu :16: Allaha şükürler olsun, çoooook sevindim, sağlıkla al kucağına inşallah :16:

bende geçen ay soğan suyuna başladm on beş güne tamamladm ama her gün kalktığımda yine birşey yok işe yaramadı die umutsuzluk yaşadım takii o son soğan suyunu içince lavaboda bi miktar kan gördm çok mutlu oldum çünkü yaklaşık 8 aydır hiç adet olmamştıım . neyse az az gelen kanamam 2 3 güne normal kanamaya döndü bu ay da tekrarlıcam yarın başlıyorum ikinci küre . hadi bismillah. bu arada bebek denemesine devaam bu ayda olmazsa doktorun verdği d.konrol hapına başlıcam yannda tabikii soğan suyu allahmm sen yardmcımız ol yarabbbmmm bize de bebiş nasip et sağlklı sıhhatli akıllı fikirli hayırlı evlat. eşim baba olsun çok istiyo biliyorum üzülmiyim die belli etmiyo ama :14::14::14:

bende geçen ay soğan suyuna başladm on beş güne tamamladm ama her gün kalktığımda yine birşey yok işe yaramadı die umutsuzluk yaşadım takii o son soğan suyunu içince lavaboda bi miktar kan gördm çok mutlu oldum çünkü yaklaşık 8 aydır hiç adet olmamştıım . neyse az az gelen kanamam 2 3 güne normal kanamaya döndü bu ay da tekrarlıcam yarın başlıyorum ikinci küre . hadi bismillah. bu arada bebek denemesine devaam bu ayda olmazsa doktorun verdği d.konrol hapına başlıcam yannda tabikii soğan suyu allahmm sen yardmcımız ol yarabbbmmm bize de bebiş nasip et sağlklı sıhhatli akıllı fikirli hayırlı evlat. eşim baba olsun çok istiyo biliyorum üzülmiyim die belli etmiyo ama :14::14::14:

kesinlikle işe yaradığını sende görmüşün canım... allah içinden geçeni duyar en kısa zamanda inşallah kucağın dolar :)

kesinlikle işe yaradığını sende görmüşün canım... allah içinden geçeni duyar en kısa zamanda inşallah kucağın dolar :)

amin canm inşallahh cümlemizinn .bugün başladım soğan kürümee bakalım ne olacak. ablam fal baktırmış yakında ailenze yeni biri katılacak demişler. inanmıyorum fala ama ne bilim herşey umut oluyo. dün de canm babamı rüyamda ölmüş gördm rabbm uzun ömür versn anneme anlattm ölü görmek diri getirir dedi bebeğim gelir inşallaaahh :49::49:

hiç bırakmamak üzere inşallah! soğan kürüne bende başladım dün akşam ilham geldi başladım inşallah faydasını görürüm hamiş kalırım !

amin canm inşallahh cümlemizinn .bugün başladım soğan kürümee bakalım ne olacak. ablam fal baktırmış yakında ailenze yeni biri katılacak demişler. inanmıyorum fala ama ne bilim herşey umut oluyo. dün de canm babamı rüyamda ölmüş gördm rabbm uzun ömür versn anneme anlattm ölü görmek diri getirir dedi bebeğim gelir inşallaaahh :49::49:

ya ben 18 yaşımdayım 3 aydır adet olmuyorum mart ayına kadar normaldi ama üniversite sınavına girdim ve ondan sonra her şey bozuldu kafaya çok takıyorum ondan da olabilir ama doktora gitmeye de korkuyorum soğan suyu içiyorum 15 gündür hala olmadım ara vermem gerekiyo galiba öyle okudum ya da yanlış anladım bilmiyom yardım ederseniz çok sevinirim nolur cevap yazın

Back