- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
Soğan kürü deneyen sevgili anne adayları,
Soğan cücüklerimizi takip edebilmek adına Son Adet ve Beklenen Adet Tarihlerimizden oluşan bir liste ekliyorum
Dileyen herkesin yanına hamile ikonu koymak nasip olsun inşallah
Bismillah
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]niley[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melissa[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pembeptk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybisim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lingen[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem[/td]
[/tr]
[tr]
[td]selinayy[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby24[/td]
[/tr]
[tr]
[td]npo[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lillyfee[/td]
[/tr]
[/table]
Selam kızlar,
Az önce dikkatimi çekti de bu konuyu açalı tam 4 ay olmuş. Zaman zaman buraya uğrayıp soğan kürü vesilesiyle gebe kaldığını belirten mutlu ve heyecanlı anne adayları oldu, Allah onları sağ salim kavuştursun yavrularına...
En başta listemizi oluşturup her ay birbirimizi merakla takip ettiğimiz topikcanlarımız da oldu :) ama şu ana kadar içimizden beklenen müjdeyi veren olmadı.
Kimimiz pko'luydu, kimimiz adet olamıyordu, kimimiz aşılama/tüp bebek sürecinde, kimimiz sabırsız, kimimiz eli kolu bağlı beklemede, kimimiz eşinde rahatsızlık olduğunu öğrendi kimi ise kendinde :) birlikte gün saydık, birlikte öğrendik bilmediğimiz pek çok şeyi..
Dediğim gibi içimizden henüz gebelik müjdesiyle dönen olmadı ama güzel dostluklar kurduk sanal da olsa..
Ben de şimdi eşimle bambaşka sorunlar yaşadığım için erteledim bebek planını.. Bu yüzden konuyu burada bırakıyorum. ilgilenenler bugüne kadarki paylaşımları okuyabilirler.
Sevgiyle kalın