Soğan kürü

Selam kızlar,
Az önce dikkatimi çekti de bu konuyu açalı tam 4 ay olmuş. Zaman zaman buraya uğrayıp soğan kürü vesilesiyle gebe kaldığını belirten mutlu ve heyecanlı anne adayları oldu, Allah onları sağ salim kavuştursun yavrularına...
En başta listemizi oluşturup her ay birbirimizi merakla takip ettiğimiz topikcanlarımız da oldu :) ama şu ana kadar içimizden beklenen müjdeyi veren olmadı.
Kimimiz pko'luydu, kimimiz adet olamıyordu, kimimiz aşılama/tüp bebek sürecinde, kimimiz sabırsız, kimimiz eli kolu bağlı beklemede, kimimiz eşinde rahatsızlık olduğunu öğrendi kimi ise kendinde :) birlikte gün saydık, birlikte öğrendik bilmediğimiz pek çok şeyi..
Dediğim gibi içimizden henüz gebelik müjdesiyle dönen olmadı ama güzel dostluklar kurduk sanal da olsa..
Ben de şimdi eşimle bambaşka sorunlar yaşadığım için erteledim bebek planını.. Bu yüzden konuyu burada bırakıyorum. ilgilenenler bugüne kadarki paylaşımları okuyabilirler.
Sevgiyle kalın

Folikasit çok üzüldüm durumuna Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..dilerim tekrar bebek hevesiyle konuna devam edersin..
Bende soğan kürünü bıraktım..eşimi ikna edip testleri yaptırdık değerleri düşük çıktı, şimdilik bende hayallerimi erteledim..
umarım listedeki arkadaşlardan birileri hamiş olduğunu yazar bizde mutlu oluruz..
senide tekrar konunun başında görmek isteriz...

bendede polikistik over vardı 7 ay ilaç kullanmama rağmen hiç bişey değişmemişti sonra hem ilacımı hem soğan kürünü kullandım doktorum bişeyin yok dedi şimdi folikasit kullanıyorum bebek için 2 ay içinde olmazsa doktora gitcem şuan adetim iki gün geçti düşünmekten kafayı yiycem test yapsammı diye sonucun negatif çıkmasından korktuğum için yapamıyorum

bence tahmin edildiği gibi kötü bi tadı yok hafif kokusu var o kadar ılıdığında birden içmek en iyisi gerçi ben bebeği olsun diye daha fenalarınada razıyım

folikcim gozumuz aydin olsun bulufe hamile mujdemi isterim biliyormuydun ben bugun ogrendim ve cooooooooooooooooook sevindim onun adina

bacım,inşallah gönlüne göre olur her şey,tekrar güzel haberleele dönersin konuya

folikcim gozumuz aydin olsun bulufe hamile mujdemi isterim biliyormuydun ben bugun ogrendim ve cooooooooooooooooook sevindim onun adina

A-a ciddî misin nerden öğrendin kız nerelerdeymis kaçak sen nasıl öğrendin ki

A-a ciddî misin nerden öğrendin kız nerelerdeymis kaçak sen nasıl öğrendin ki
evet tamda ciddiyim biraz yatmis bebek icin qaliba ama simdii iyi sukurler olsun ben bulufe topik acmisdi orda bende vardim dua topiki ora yazmisdi darisi basimiza

Folitasit canim benm ramazanda bn cok uzuldugum
İcin esimle tartistik leptopumu kirdi halen alamadij
İsler azaldi vs oyuzden giremiyorum ma guu
Hamile olddugumu ogre.dim buyuk bi sok oldu
Kafamdan cikarmistim tedavisiz olmasi imkansizdi
Maddi durum sikintili oldugu icin tedavide imkansizfi
Umudum hic yoktu yumurtlama hesaplama olmadi
Calismada olmadi hatta esim dedi calisma yapmadik
Bu ay fazla bide bebek istiyoz bende dedim imkansix
Bebeyi cikar aklindan vs tlf zor yaziyom suan valla
Cuma gunu evde hic umutyokken adete bigunkala
Cif cizgi inanmadim iki test daha yaptim sonuc ayni
Kan testi yaptirdim deger 735-34 cikti doktora yetisemedik
Eve gittik ertesi gun 39 derece atesle gozumu actim
Cumartesiden saliya hastanede yattim 7 serum yedim
Atesin sebebide bulunamadi bebekle ilgili degilmis ama
Benimle ilgiliymis toparlanana kadar an.emlerde kalcam
Hepinizi ozledim ins yakinda laptop alip araniza donerim

Canım beniiiiim inanamıyorum yaa sen boyle mi olduuun Kıyamam Allah gönlüne göre verdi cnm tamamına erdirsin inşallah, seni seviyor ve destekliyoruz sağlıkla bulusursunuz inşallah yavrunuzla

canım benim hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahc.c

merhaba kızlar sızden rıcam bılgılerınızı benımle paylaşmanız ben duzensız adet goruyorum ve adetım bıtelı 11 gun oldu ama sankı adet olucakmısım gıbı belımde siddetlı ağrı oluyo vajınamda ara sıra baskı oluyo sankı ıc organlarım cıkıcak gıbı çok şiddetli baş ağrısı cekıyorum kaşlarımın yanından damarlarım çekılıyor gıbı oluyor bırde gözlerımı acamıyorum akşam erkenden uyudum uyandam saaha kadar bole gectı wc gırdımde akıntıyla beraber pembe kan suruldu az bırsey peceteye bır kere geldı bırdaha gelmedı ara rara kasıklarda sancı benım bu yasadıklarımı yasıyan varsa bana cvp yassın ne olur bılgılerınızı beklıyorum ve ıkı gundur soğan kurune başladım

merhaba, verdiğin belirtiler ve zamanlama senin yumurtladığına işaret ediyor cnm, korkacak bişey yok bence. soğan içmemelisin bu dönemde. illa rahatlatıcı bişeyler istersen ada çayını dene derim.

merhaba, verdiğin belirtiler ve zamanlama senin yumurtladığına işaret ediyor cnm, korkacak bişey yok bence. soğan içmemelisin bu dönemde. illa rahatlatıcı bişeyler istersen ada çayını dene derim.

tşk ederım cvp yazdığın ıcın ama soğan suyunu rahatlamak ıcın deıl adetımı duzenlemesı ve ıltıhapları -temızlemesı ıcın ıcıyorum saracoğlu tavsıyesı ozerıne

tşk ederım cvp yazdığın ıcın ama soğan suyunu rahatlamak ıcın deıl adetımı duzenlemesı ve ıltıhapları -temızlemesı ıcın ıcıyorum saracoğlu tavsıyesı ozerıne

iyi de soğan suyu regli bitiminden 10 gün sonra değil, 2-3 gün sonra içilmeye başlanıyor.

iyi de soğan suyu regli bitiminden 10 gün sonra değil, 2-3 gün sonra içilmeye başlanıyor.

bende ole bılıyordumda maıl attım bana ıltıbat numaralarını yolladılar telefon la gorustum bana adetın bıtınce 10 gun sonra basla 15 gun ıc ıkıncı adetın bıtınce yıne 10 gun sonra basla bu sefer 10 gun ıc dedı

o zmn sana özel tarif etmiş demek ki, bilemiyorum. o halde şunu söyleyebilirim, dünden beri olan belirtiler vücudunun temizlenmesiyle bağlantılı olabilir.

Tatılım bıttı dondum eve :) hanımlar birşey sorucam 22sınde adet olmam gerekıyordu... olmadım.. bugun test aldı eşim akşam yaptım ama negatıf ... anlayamadım..sabah ilk idrarla bırde denıyecegım bakalım hi şaşmazdı benımkıler ama tatılde 1 gun erken oldu... şimdide 2gun gectı hatta 3 :) heyecanlandım ben yaa :S

Merhaba kızlar 11 gundur soğan kuru ıcıyorum ve bugun kasıklarımda ve yumurtalıklarımda hafıf bır acı hissedıyorum tatlı bır sancı sankı arada bırde sıddetlı bel ağrısı bu neden olabılır sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…