Soğan kürü

valla canım burdaki personelle yaklaşık 1 saat konuştuk birde doktorla telefonla görüştük bunların hepsini kullan dediler yaklaşık on gündür kullanıyom ççok şükür bi rahatsizlığım olmadı sadece akıntım arttı ve sık idrara çıkma oldu zaten hormon tahlillerinede 45 günde bir baktırıyorum yaa inş. bişey olmaz canımmm sağol istersen sende danış iyyice hakkımızda hayırlısı olsunn canımmm...

canım folikasitka adet söktürücü hap kullanıyorsan hap bittikten sonra 3 ve ya 4 gün sonra adet oluyorsun canımmm ben ççook fazla kullandığım için alıştım artık hakkında hayırlısı olsun canım inş. aşılama inş. etklil olur doktorlar aşılama için yüzde kaç tutar dedi canım bende düşünüyorum da.

Evet doktora da sordum, ya birkac gun icinde hemen olursunuz ya da ilac bittikten birkac gun sonra dedi. Sen de tecrubenle tasdik ettigin icin tesekkurler. Valla su anda onceligimiz bnm adet olmam ve akabinde hormon degerlerime bakilmasi oldugu icin asilama ile ilgili pek konusmadik acikcasi. Onu da ogreninceye dek butun gelismeleri burdan paylasirim sizinle zaten.
Ama biliyoruz ki asilama sperm-yumurta bulusmasini kolaylastiran bir mudahale sadece. Oncelikle kaliteli yumurtalar uretildiginden emin olmak adina klomen takviyesi yapilacak ilacla. Yumurtalar gerekli kivama gelince catlatma ignesiyle catlamasi saglanacak, takriben 36 saat sure sonunda esimden alinmis olan yikanmis (kalitesiz olanlari ayiklanmis) spermler yumurtalarima yakin yere enjekte etmek suretiyle birakilacak. 45 dakika ya da 1 saat kadar yatağın ayak kismi yukseltilmis sekilde hastanede dinlendikten sonra eve donulecek. Sonra hepimizin en sevdigi donem başlayacak: kuluçka donemi!! :)

Kızlar merhaba,
Cok sıklıkla giremiyorum zaten sayfada bazen durgun oluyor..
Ben sogan suyunu bitirdim 4 gün oldu bitireli ve adet olcak gibiyim tüm belirtiler mevcut.. 1 hafta sonra gelir diye düsünüyorum.. Uzun zaman sonra ilacsız adet olcam.. Sogan suyu sayesinde.. Gercekten mucize ama daha da kesin olması icin Adet olduktan sonrada yazarım..

Ve o kadar duzensiz kullanmıstım kı 15 gunun 5-6 gununu icmemistim ve sadece gunde 1 bardak icmistim o da acken degil.. Buna ragmen etkisini gosterecek gibi

Benim gibi olan arkadaslar ne yaptı, birlikte kullanıyorduk, yazarsanız sevinirim..

valla canım şaşırdım kaldım ya araştırıyorum yine de kararsızım..bide lokman nurs un gerçek yerinden almak lazım bide çakma çay almayayım durduk yere..öncelikle burda var mı yeri diye bi araştırıcam netten.. aslanpençesi hormonları da dengeliyormuş bulalbilrsem onu alcam..tadını da çok merak ediyorum
gerçi çok şükür hormonlrm iyi çıktı yine de tedbiri elden bırakmamak lzım doktor kontrollerini de bırakmıyorum..
Allah hepimize şifa versin..

aminn canımmm tadı konusunda telaş etme canımm çook kötü değil rahat içilebiliyor ben soğan suyunda daha ççook zorlanıyordum içerken hakkımızda hayırlısı olsunnn

önemli değil canımmm ben internetten bi doktorla yazışıyordum tahlillerimi falan gönderdim bana aşılamada oranın ççook düşük olduğunu söyleyincee moralim bayağı bozuldu zaten bayramdan sonra ankaraya gidecem inş. doğru düzgün bi doktor arıyorummm

A-a niye çok düşükmüş ki cnm alala!!

aminn canımmm tadı konusunda telaş etme canımm çook kötü değil rahat içilebiliyor ben soğan suyunda daha ççook zorlanıyordum içerken hakkımızda hayırlısı olsunnn

ooo çok iyi içebilirim o zaman..bende soğan suyunu çok rahat içiyordum hatta tadı güzel bile geldi bi süre sonra

ooo çok iyi içebilirim o zaman..bende soğan suyunu çok rahat içiyordum hatta tadı güzel bile geldi bi süre sonra
o zaman ççok rahat içersin canım içinede 1 çay kaşığının yarısı kadar şeker attın mı daha güzel oluyor inş. etkili olur canım benim.

o zaman ççok rahat içersin canım içinede 1 çay kaşığının yarısı kadar şeker attın mı daha güzel oluyor inş. etkili olur canım benim.

inşallah canım..daha alamadım ama adet bitiminden hemen sonra 21 gün sabah akşam içiliyormuş sende mi böyle yaptın??

meraba canim coktandir girememistim
sogan kürü ve hayit tohumunu beraber kullandim,ve yumurtlamam tam 14. günde oldu,2aydir hep gec oluyo
sanirim ise yaradi...kistlerim icin dr a gittigimdede 4mm iki taneymis (ben 1 tane biliyodum) 2mm kadar düsmüsler cok iyi dedi dr
bu ay sonu yine kontrole gitcem bakalim InsaAllah tamamen kaybolur..

merhaba
ben hipo hastasiyim sogan kurunu kullanmaya cesaret edemiyorum cunku benim rahim duvari zaten ince sogan suyuda dahada inceltiyormus.senin hastaligin nedir ?

merhaba
ben hipo hastasiyim sogan kurunu kullanmaya cesaret edemiyorum cunku benim rahim duvari zaten ince sogan suyuda dahada inceltiyormus.senin hastaligin nedir ?

öncelikle gecmis olsun
benim kist sorunum vardi ama sükür su anda kücülmüs ay sonu yine kontrole gidecegim hayirlisi bakalim...
bu arada sogan kürü kullanmadan önce bence dr una kesinlikle danis

öncelikle gecmis olsun
benim kist sorunum vardi ama sükür su anda kücülmüs ay sonu yine kontrole gidecegim hayirlisi bakalim...
bu arada sogan kürü kullanmadan önce bence dr una kesinlikle danis

sana da gecmis olsun.ben 6 yildir tedavi goruyorum.simdi ne doktora gidiyorum nede tedavi,biraz beklemek istedim.kistleri olan kisiler icin sogan suyu cok iyi bir ilac bence ama benim durumumda olan kisiler icin tam tersi.hayirlisi artik.

yeni bir "heyecan ve umut ayı" soğan kürü+klomen+ (eşime) keçiboynuzu kürü.... sat: 27 temmuz bat: 24 ağustos lütfen dua edin de bu ay hamile kalayım kızlar ... aylardır beklemekten yoruldum :2:

merhaba hanımlar epey zaman giremedim foruma,malum ramazan,bayram derken..ben de soğan kürünü uyguladım son olarak fakat önceside var tabii,adetim bir hafta geçikti,test yaptım negatif çıktı,bugünde sağlık ocağında kan testi yaptırdım,yarın sonucu alacam.şu an itibarıyla hala adetim gelmedi.
yazılanları takip ediyorum,herkeste farklı etkiler göstermiş bu kür.adetimin olması gereken tarihte kahverengi ve çok az olmakla beraber 2 gün bir iki damla akıntım geldi,kürü uyguladığım zamanlarda gögüslerimde aşırı hassasiyet vardı ve geçikme uzun olunca her türlü testi yaptırayım dedim.
Eğer yine olumsuz sonuç alırsam incir-havuç kürüne başlayacağım.Olumlu ya da olumsuz haberlerimi sizlerele paylaşıp,sizlerinde deneyimlerinizden faydalanacağım.Umarım hepimiz bebişlerimize bir an önce hayırlısıyla kavuşuruz.görüşmek üzere.

merhabalar tekrardan..kimse girmemiş bakıyorum da( eveeet..sonuç negatif fakat moral bozmak asla yok:)adetim de hala yok.sanrım soğan suyu değişik etkiler gösteriyor bünyeye göre.incir-havuca başlayacağım ama tam olarak ne zaman başlanmalı açıkcası onuda bilmiyorum.araştırdığım kadarıyla net bir bilgi de yok.Araştırmaya devam tabii.Bu konuda net bir bilgi edinen olursa ve paylaşırsa çok sevinirim.görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…