valla canım burdaki personelle yaklaşık 1 saat konuştuk birde doktorla telefonla görüştük bunların hepsini kullan dediler yaklaşık on gündür kullanıyom ççok şükür bi rahatsizlığım olmadı sadece akıntım arttı ve sık idrara çıkma oldu zaten hormon tahlillerinede 45 günde bir baktırıyorum yaa inş. bişey olmaz canımmm sağol istersen sende danış iyyice hakkımızda hayırlısı olsunn canımmm...çok gelmesin canım, otlar o kadar da masum değil yani çok karıştırma derim sana..
bakalım bende bulabilirsem civanperçemi çayını alcam lokman nursun ama karar veremedim civanperçemi mi alsam yoksa aslan pençesi mi :26:
sağ ol canım, sorduğun için merak ettiğin teşekkür ederim.
neden gecikme oldu bilemiyorum ama doktorun dediğine göre rahim ağzında küçücük bir yara varmış, ama bu gebelik için engel değilmiş, önemli bir şey değilmiş. sonra da rahimde küçücük birkaç yumurta gibi şeyler gördü ve pco olabilirmi diye sordum telaşla, ama hayır pco değil dedi, yumurtalar kiste dönüşmüş sanırım bu yüzden gecikme olabilir dedi. ve hemen söktürücü ilac yazdı işte. o gün kullanmaya başladım, bugün 4. gün ama hala olmadım regl.
sonra da aşılama düşünüp düşünmediğimizi sordu, ben de evet mümkünse istiyoruz dedim. adet olabilirsem 3. gün hormonlara bakılacak, eşim de spermiyogram verdi tekrar ona da bakılcak, inşallah bir sorun çıkmazsa hemen aşılama süreci başlayacak inşallah canım.
sen napıyosun kocişinle, adam geldiğinden beri kampa girdiniz aaaaaaa, rahat bırak adamı biraazzz
canım folikasitka adet söktürücü hap kullanıyorsan hap bittikten sonra 3 ve ya 4 gün sonra adet oluyorsun canımmm ben ççook fazla kullandığım için alıştım artık hakkında hayırlısı olsun canım inş. aşılama inş. etklil olur doktorlar aşılama için yüzde kaç tutar dedi canım bende düşünüyorum da.
valla canım burdaki personelle yaklaşık 1 saat konuştuk birde doktorla telefonla görüştük bunların hepsini kullan dediler yaklaşık on gündür kullanıyom ççok şükür bi rahatsizlığım olmadı sadece akıntım arttı ve sık idrara çıkma oldu zaten hormon tahlillerinede 45 günde bir baktırıyorum yaa inş. bişey olmaz canımmm sağol istersen sende danış iyyice hakkımızda hayırlısı olsunn canımmm...
aminn canımmm tadı konusunda telaş etme canımm çook kötü değil rahat içilebiliyor ben soğan suyunda daha ççook zorlanıyordum içerken hakkımızda hayırlısı olsunnnvalla canım şaşırdım kaldım ya araştırıyorum yine de kararsızım..bide lokman nurs un gerçek yerinden almak lazım bide çakma çay almayayım durduk yere..öncelikle burda var mı yeri diye bi araştırıcam netten.. aslanpençesi hormonları da dengeliyormuş bulalbilrsem onu alcam..tadını da çok merak ediyorum
gerçi çok şükür hormonlrm iyi çıktı yine de tedbiri elden bırakmamak lzım doktor kontrollerini de bırakmıyorum..
Allah hepimize şifa versin..
önemli değil canımmm ben internetten bi doktorla yazışıyordum tahlillerimi falan gönderdim bana aşılamada oranın ççook düşük olduğunu söyleyincee moralim bayağı bozuldu zaten bayramdan sonra ankaraya gidecem inş. doğru düzgün bi doktor arıyorummmEvet doktora da sordum, ya birkac gun icinde hemen olursunuz ya da ilac bittikten birkac gun sonra dedi. Sen de tecrubenle tasdik ettigin icin tesekkurler. Valla su anda onceligimiz bnm adet olmam ve akabinde hormon degerlerime bakilmasi oldugu icin asilama ile ilgili pek konusmadik acikcasi. Onu da ogreninceye dek butun gelismeleri burdan paylasirim sizinle zaten.
Ama biliyoruz ki asilama sperm-yumurta bulusmasini kolaylastiran bir mudahale sadece. Oncelikle kaliteli yumurtalar uretildiginden emin olmak adina klomen takviyesi yapilacak ilacla. Yumurtalar gerekli kivama gelince catlatma ignesiyle catlamasi saglanacak, takriben 36 saat sure sonunda esimden alinmis olan yikanmis (kalitesiz olanlari ayiklanmis) spermler yumurtalarima yakin yere enjekte etmek suretiyle birakilacak. 45 dakika ya da 1 saat kadar yatağın ayak kismi yukseltilmis sekilde hastanede dinlendikten sonra eve donulecek. Sonra hepimizin en sevdigi donem başlayacak: kuluçka donemi!! :)
önemli değil canımmm ben internetten bi doktorla yazışıyordum tahlillerimi falan gönderdim bana aşılamada oranın ççook düşük olduğunu söyleyincee moralim bayağı bozuldu zaten bayramdan sonra ankaraya gidecem inş. doğru düzgün bi doktor arıyorummm
aminn canımmm tadı konusunda telaş etme canımm çook kötü değil rahat içilebiliyor ben soğan suyunda daha ççook zorlanıyordum içerken hakkımızda hayırlısı olsunnn
valla canım aşılamada sadece spermin yolu kısalıyormuş:)) bence tüp bebek yaptırın falan dediA-aniye çok düşükmüş ki cnm alala!!
o zaman ççok rahat içersin canım içinede 1 çay kaşığının yarısı kadar şeker attın mı daha güzel oluyor inş. etkili olur canım benim.ooo çok iyi içebilirim o zaman..bende soğan suyunu çok rahat içiyordum hatta tadı güzel bile geldi bi süre sonra
o zaman ççok rahat içersin canım içinede 1 çay kaşığının yarısı kadar şeker attın mı daha güzel oluyor inş. etkili olur canım benim.
yok canım ben hiç ara vermeden en az üç en fazla 6 ay kullanacam hepsiniinşallah canım..daha alamadım ama adet bitiminden hemen sonra 21 gün sabah akşam içiliyormuş sende mi böyle yaptın??
merhaba ben hayit hapini be sogan kurunu bir arada kullanmayi dusunuyorum.herkes hayitin cayindan bahsediyor bende hapini aldim ama korkuyorum kullanmaya.sen de hap ise yaradimi acaba ben 6 yildir bebek tedavisi goruyorum o yuzden kullanmak istiyorum....
meraba canim coktandir girememistim
sogan kürü ve hayit tohumunu beraber kullandim,ve yumurtlamam tam 14. günde oldu,2aydir hep gec oluyo
sanirim ise yaradi...kistlerim icin dr a gittigimdede 4mm iki taneymis (ben 1 tane biliyodum) 2mm kadar düsmüsler cok iyi dedi dr
bu ay sonu yine kontrole gitcem bakalim InsaAllah tamamen kaybolur..
merhaba
ben hipo hastasiyim sogan kurunu kullanmaya cesaret edemiyorum cunku benim rahim duvari zaten ince sogan suyuda dahada inceltiyormus.senin hastaligin nedir ?
öncelikle gecmis olsun
benim kist sorunum vardi ama sükür su anda kücülmüs ay sonu yine kontrole gidecegim hayirlisi bakalim...
bu arada sogan kürü kullanmadan önce bence dr una kesinlikle danis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?