Selam selen,
Yalnızca bu sonuca bakarak pcos olmadığını kesinlikle söyleyebilirim.
selam kızlar bende iki aydır soğan kürünü uyguluyorum bu ayda ek olarak ayrı bir küre başladımmm nurs lokman hekim diye bir yer var ordan aldımmm belki kullanananız vardır.kullandıktan 1 hafta sonra kanamama oldu 10 gündür geçiyordu zamanım içtiklerimden sonra olduğunu düşünüyorum.polikistik over hastası ve bebek isteyenlere tavsiye ederimmm isimlerini yazıyorum araştırın isterseniz :
biberiye suyu,hayıt otu suyu,karabaş suyu.civanperçemli çay, aslanpençesi çayı,ebegümecili çay,aslanpençesi tableti ve civanperçemi tablet .
yok canım hepsi ayrı ayrı sabah akşam içiliyor ramazan nedeniyle günde bir kez kullanıyorum en az 3 en fazla 6 ay kullanmak gerekiyor etkisini görmek için ama aktarın dediğine göre kesin etkili özellikle polikistik over ve yumurta tembelliği içinbende duymuştum bunu ama tam olarak bilmiyorum canım..bütün bu saydığın bitkiler içinde mi yani hepsi karışım şeklinde mi içiliyor..bende almayı düşünüyorum da acaba işe yarar mı..soğan etki etmedi bana..
yok canım hepsi ayrı ayrı sabah akşam içiliyor ramazan nedeniyle günde bir kez kullanıyorum en az 3 en fazla 6 ay kullanmak gerekiyor etkisini görmek için ama aktarın dediğine göre kesin etkili özellikle polikistik over ve yumurta tembelliği için
ama canım bende yıllardır pcos var..adetlerim çok düzensiz bu yüzden soğan suyu içtim üç kür şeklinde üç ay..
acaba o mu etki etti ki bu hormon değerlerine düzelmiş gibi gözüküyor..
bide üç sene önce LH hormonu 14 tü şimdi 5 küsürlere düşmüş sanırım iyi bişey, kafam karıştı yahu :26:
canım ben hepsini kullanıyorum valla tatları biraz kötü ama mecburen kullanıyorum iftardan sahura kadar hepsini içiyomm sıraylaaa.... :))sağol canm peki sen hangisini içiyorsun?
ben lokman nurs hekimin civanperçemli karışık bitki çayını almayı düşünüyorum poşet çay şeklindeymiş umarım işe yarar..
sağol canm peki sen hangisini içiyorsun?
ben lokman nurs hekimin civanperçemli karışık bitki çayını almayı düşünüyorum poşet çay şeklindeymiş umarım işe yarar..
tek başına soğan etki eder mi bilmiyorum. tabi Saraçoğlu bu kürün pcos'lar için tek başına bir mucize olduğunu her seferinde inatla söylüyor. belki de haklıdır :)
adet düzensizliği farklı nedenlerle olabiliyor elbet. bunun dışında pcos için ultrason sonucu da önemli. bu yüzden zaten cevap yazarken sana "sadece bu sonuca bakarak" diye yazdım cümle başında. bu tahlile göre pcos görünmüyor cnm. bir de doktor muayene etmeli seni.
canım ben hepsini kullanıyorum valla tatları biraz kötü ama mecburen kullanıyorum iftardan sahura kadar hepsini içiyomm sıraylaaa.... :))
inşallah haklıdır cnm :) sonucunu merakla bekliyoruz o zmn, ilgilenenlere de örnek olmuş olursun hem böylece. güzel haberlerle gel inşallah.inşallah haklıdır :)
çarşamba ultrasona giricem kistler umarım gitmiştir..merakla bekliyorum..
sonucu yazarım canım buraya..eğer kistler de yoksa soğan ve saraçoğlunu mucize ilan ederim
çok gelmesin canım, otlar o kadar da masum değil yani çok karıştırma derim sana..
bakalım bende bulabilirsem civanperçemi çayını alcam lokman nursun ama karar veremedim civanperçemi mi alsam yoksa aslan pençesi mi :26:
folikasitka canim nasilsin en son gelismeleri okumadim adet oldunmu? peki doktor ne dedi gecikmenin sebebi neymiski?:26:
inşallah haklıdır cnm :) sonucunu merakla bekliyoruz o zmn, ilgilenenlere de örnek olmuş olursun hem böylece. güzel haberlerle gel inşallah.
inşallah canım ya Rabbim bu mübarek günlerde yüzüme bakar da kurtulurum bu illetten..bide adetlerim düzelse kısmetse..
sen içtin mi canım aslanpençesi tadı nasıl içilebilir mi biraz bari
hayıtı kullanmasam daha iyi çünkü prolaktin hormonum da iyi seviyede yükseltmeyeyim onu..
ay aman zaten rahat benim kocis o beni rahat birakmiyosağ ol canım, sorduğun için merak ettiğin teşekkür ederim.
neden gecikme oldu bilemiyorum ama doktorun dediğine göre rahim ağzında küçücük bir yara varmış, ama bu gebelik için engel değilmiş, önemli bir şey değilmiş. sonra da rahimde küçücük birkaç yumurta gibi şeyler gördü ve pco olabilirmi diye sordum telaşla, ama hayır pco değil dedi, yumurtalar kiste dönüşmüş sanırım bu yüzden gecikme olabilir dedi. ve hemen söktürücü ilac yazdı işte. o gün kullanmaya başladım, bugün 4. gün ama hala olmadım regl.
sonra da aşılama düşünüp düşünmediğimizi sordu, ben de evet mümkünse istiyoruz dedim. adet olabilirsem 3. gün hormonlara bakılacak, eşim de spermiyogram verdi tekrar ona da bakılcak, inşallah bir sorun çıkmazsa hemen aşılama süreci başlayacak inşallah canım.
sen napıyosun kocişinle, adam geldiğinden beri kampa girdiniz aaaaaaa, rahat bırak adamı biraazzz
inşallah canım ya Rabbim bu mübarek günlerde yüzüme bakar da kurtulurum bu illetten..bide adetlerim düzelse kısmetse..
sen içtin mi canım aslanpençesi tadı nasıl içilebilir mi biraz bari
hayıtı kullanmasam daha iyi çünkü prolaktin hormonum da iyi seviyede yükseltmeyeyim onu..
ay aman zaten rahat benim kocis o beni rahat birakmiyoben bu ay tatil yapiyorum bu ay hic birsey yapmiyicam ovi testi bile gelen ay doktora gitdikden sonra hepsine baslarim heralade yoruldum artik inan
artik iliskiyede dikkat etmiyorum gunasiri felan olmaya bakalim kismet neler olucekkkk
senin de Allah yardimcin olsun ben olsam sokturucunu kullanmazdim beklerdim biraz daha sen yurekli ciktin helal olsun ama adetinin halen gelmemeyi cok qarip acaba icerde ne oluyor?
Yok ben hiçbirini içmedim ama içmek istediğim için ciddi şekilde epey araştırdım, hormonları dengeleme özelliğine sahip ikisi de ve kullananlar sonuçtan oldukça memnun. hayıtı bilhassa prolaktini sorunu olanlar tercih ediyormuş, sen neden öyle dedin ki??? :44: sadece oldukça özenli ve dikkatli kullanılması gerekiyormuş. bu bakımdan aslanpençesini tercih edebilirsin tabi.
bir de saraçoğlunun istanbulda mağazaları varmış bazı semtlerde. acaba gidip ordan hazır kür satın alsam mı kendi tercihime göre diye düşünüyorum ben? :44:
kismet demekki canimkız yoook, orda hemen kanda bhcg bakıldı, 0,01 çıktı değerimondan sonra yazdı söktürücü.
ben de bi ara hayıtı kullanmaya karar vermiştim araştırayım dedim forumda..ama prolaktini yükselttiğini yazmış çoğu kişi..bilemiyorum ne kadar doğru..korktum bende açıkcası bilmeden bişey yapmayayım dedim..
o zaman ben aslanpençesi alayım da içeyim yahu hormonlar bir yana şu an tek derdim düzenli adet olmak..hiç dürtmesem kendilerini geleceği yok
bence hazdır kürlere o kadar para dökme kendin yap sonuçta onlarda aynı bitkilerden yapıyor..yine bu forumda denk gelmişti bir kaç kişi memnun kalmamış paramıza yazık ettik falan demişlerdi yani ben onların yalancısıyım bilemem tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?