• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Soğan kürü gasttrit ve ülseri olan kullanamazmış soğan kürü kist eritmek için diye biliyorum ben bebek için böğürtlen kökü ona başladım ama kistimi eritmek için soğan kürü içemiyorum :( doktor basit kist demişti ama büyümüş bilmiyorum kafam cok karıştı ne yapmalıyım Aranızda böğütlen kökü kullanan varmı..:5:

soğan küründe 13. günüm adet düzensizliği için kullanıyorum ama hala adet görmedim :2: adet düzensizliği için kullananlar 1 hafta 10 gün içtikten sonra adet oldum diye yazmışlar ama bende hala bişey yok.. off ya adet görüp gelecek ay bebek için uğraşmak istiyorum.... umutsuzluğa düşmememeliyiimmmm :20:

Kizlar bu gun 14. Gunum akintim hala sari beyaz karisimi anlamadim,ama akintim cok az olurdu bu ay fazlalasti,yarinda icip 7 gun ara daha sonra kac gun daha iciyoduk?

soğan küründe 13. günüm adet düzensizliği için kullanıyorum ama hala adet görmedim :2: adet düzensizliği için kullananlar 1 hafta 10 gün içtikten sonra adet oldum diye yazmışlar ama bende hala bişey yok.. off ya adet görüp gelecek ay bebek için uğraşmak istiyorum.... umutsuzluğa düşmememeliyiimmmm :20:

benimde 35 günde bir geliyordu soğan suyu içtim 38 günde geldi :4: ne zaman yumurtladığımı kestiremiyorum artık onun için ovulasyon testi siparişi verdim bu seferde onu deneyeyim diyorum :8:

beklenmeyen kırmızılar sonunda geldi :(( bu soğan suyu benim adeti düzenleyeceği yerde iyice düzensizleştirdi erken olmam gerekirken 8 gün geciktirdi hiç bir şey anlamadım bu soğandan:50:

bende bir şey anlamadım bu soğandan herkeste işe yarar bana gelince faydasız olur..üç aydır içiyorum üç kür bitti hala adet falan yok..napcam bilemiyorum bir kür daha mı denesem yoksa daha fazla zorlamasam mı :43:

bende bir şey anlamadım bu soğandan herkeste işe yarar bana gelince faydasız olur..üç aydır içiyorum üç kür bitti hala adet falan yok..napcam bilemiyorum bir kür daha mı denesem yoksa daha fazla zorlamasam mı :43:

Bence daha uygulama üç ay diyorlar fazlası rahim duvarını inceltiyormuş.

cnm sana adet düzensizliği için kür birebir geliyo civanperçemi aslanpençesi bide çoban çantası bunları araştır bide bunları dene ben sadece civanperçemini içtim işe yaradı denemekten bişey kaybetmezsin soğan kürü benimkinide geciktirdi nedense

cnm sana adet düzensizliği için kür birebir geliyo civanperçemi aslanpençesi bide çoban çantası bunları araştır bide bunları dene ben sadece civanperçemini içtim işe yaradı denemekten bişey kaybetmezsin soğan kürü benimkinide geciktirdi nedense

sağolasın canım ne zamandır aklımda aslında civanperçemi ama hem tadı kötüymüş sanırm o yüzden hep erteledim..ama artık soğan da işe yaramadığına göre mecbur içicem civanperçemini..
nasıl kullandığını yazabilir misin canım..?

slmm kizlarr
bu gün 15. günüm,ve dün öylesine ovulasyon testi yaptim ve ikinci cizgi koyuydu baya,sogan kürü cok ise yariyo eminim..
ben bide hayit hapi aliyorum,ve akintilarim düzeldi gibi..
normalde bu kadar erken yumurtlamayi beklemiyodum,süpriz oldu :34:
ben 3ay devam etmeyi düsünüyorum

Sogan kurum bıtıyor.. yarında içicem son... 15 gundur içiyorum... ama benım kıstım falan yoktu... sanırım o yuzden agrı sancı kanama falan fılan olmadı... hayır olsun inşallah.. şifa versin hepimize :)

bugün soğanda son günüm adet söktürdüğü söyleniyordu bakalım gelecekmi :44:

Son düzenleme:
Kızlar bugün hormon tahlili yaptırdım netten sonuçlarıma baktım prolaktin hormonum yüksek çıktı doktorumsitesin deki kadın doğum prof'a ve saraçoğluna msj attım bakalım ne diyecekler :5:

Glukoz 91
TSH 1.57
FSH 5.7
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.18
Prolaktin 77
Estradiol 55

ESTRADİOL Hormunun dan bişey anlamadım düşük mü oluyor şimdi :S

Normal Değerler:
Erkek: <62 pg/ml
Kadın:
Folüküler Faz: 1-147 pgr/ml
Ovülasyon: 93-404 pg/ml
Cuteal Faz: 29-318 pg/ml
Menopoz: <58 pg/ml

Kızlar bugün hormon tahlili yaptırdım netten sonuçlarıma baktım prolaktin hormonum yüksek çıktı doktorumsitesin deki kadın doğum prof'a ve saraçoğluna msj attım bakalım ne diyecekler :5:

Glukoz 91
TSH 1.57
FSH 5.7
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.18
Prolaktin 77
Estradiol 55

ESTRADİOL Hormunun dan bişey anlamadım düşük mü oluyor şimdi :S

Normal Değerler:
Erkek: <62 pg/ml
Kadın:
Folüküler Faz: 1-147 pgr/ml
Ovülasyon: 93-404 pg/ml
Cuteal Faz: 29-318 pg/ml
Menopoz: <58 pg/ml

canım prolaktinin yüksek çıkmış baya.....doktorun ilaç verdi mi?? estradıol sınırda çıkmış canım normal sayıılır yani...pkolu musun sen ??????

canım prolaktinin yüksek çıkmış baya.....doktorun ilaç verdi mi?? estradıol sınırda çıkmış canım normal sayıılır yani...pkolu musun sen ??????

Yok canım sadece adetim 35 günde bir geliyor bu ayda 38 de geldi.bende hormon vereyim dedim yüksek olunca gebeliği engelliyormuş sonuçları yarın alırsınız demişlerdi ama netten baktığımda çıkmıştı.normal değerlere baktım yüksek çıktı :(

Yok canım sadece adetim 35 günde bir geliyor bu ayda 38 de geldi.bende hormon vereyim dedim yüksek olunca gebeliği engelliyormuş sonuçları yarın alırsınız demişlerdi ama netten baktığımda çıkmıştı.normal değerlere baktım yüksek çıktı :(

cnm öncelıkle stres yapma.....prolaktın hormonu stresle daha da artan bır hormon.o yuzden sakın olmalısın.....

değerın bıraz yuksek cıkmıs ama ilaçla hemen düşüyor...
benım de 47 cıkmıstı suan ilaç kullanıyorum. henuz ölçturmedım ama düşmüştür dıye dusunuyorum.

yalnız deger 100 e yakın olanlardan beyın mr ı istenıyor....benım yakın olmamasına ragmen yarın beyın mr ı cekılecegım. basımda hafif ağrı var. sebebı bu mu değil mi öğrenecegım.

cnm öncelıkle stres yapma.....prolaktın hormonu stresle daha da artan bır hormon.o yuzden sakın olmalısın.....

değerın bıraz yuksek cıkmıs ama ilaçla hemen düşüyor...
benım de 47 cıkmıstı suan ilaç kullanıyorum. henuz ölçturmedım ama düşmüştür dıye dusunuyorum.

yalnız deger 100 e yakın olanlardan beyın mr ı istenıyor....benım yakın olmamasına ragmen yarın beyın mr ı cekılecegım. basımda hafif ağrı var. sebebı bu mu değil mi öğrenecegım.

:s bende de baş ağrısı oluyordu :( evet stesi çok yapıyorum her adet oluşumda üzülüyorum :( uf pazar günü şehir dışını çıkıcam 15 gün yokum benden demi isterler acaba

Son düzenleme:
kızlar bende kist miyom yokmuş şimdi benim soğan kürü yapmam lazım adetime 10 günden az kaldı yapsammı yapmasammı ne yapsam :44:

kızlar bende kist miyom yokmuş şimdi benim soğan kürü yapmam lazım adetime 10 günden az kaldı yapsammı yapmasammı ne yapsam :44:

gözünaydın canım sevindim inanki...soğan kürüne acil başla canım hemen zaman kaybetme sakın ..

canım doğum kontrol hap verirlerse kullanma duphaston kullan ....yada metformin hakkında araştırma yap benim topiğim var metforminle ilgili bir bakın istersen .... doktoruna danışırsın oda verir zaten ......

Back