günaydın, günaydın, günaydın
ya bulutçuğumun annesi yanında giremiyor sanırım, bizim de vatana dönmemize 10 gün kadar kaldı koşturuyorum sağ sola işte ama her gün bakıyorum buraya ne var yok.. birazdan da listeye bi göz atiyim bi güncelleme yapalım bakalım
cnm geldi benim kırmızılar
üzülme canım sıkma canını kader kısmet bızde anne olcaz gelcek bebıslerımız ınsallah yenı dongun hayırlı olsun ınsallah
jademisey, angelnese, ayred, melissaaa
canlarım günleriniz geçmiş, durumlarınızı bildirirseniz seviniriiiiiiiz
sen regl oldun mu ki cnm? Bat'ını söylesene değiştirelim olduysan..annemler gıttı kalmadılar canımcım dunde emın onune gıttık bebek kapısı susu bebek sekerı mazemelerı aldım pembe mavı onları yapıp bıtırdım kafam dagılsın dıye cok tatlı olduler bende dun ılacıma basladım hakkımızda hayırlısıbakalım
canımm, buraya bakmadan özelden yazmıştım sana.. belirtilerin çok güzel, öyle akıntıya ağrıya can fedacanım hala beklemedeyim adetim 12 gün geçti..bugün kan testi verdim yarın alacağım..
çokta heveslenmek istemiyorum bir kerede böyle olmuştu..belirtiler ,çok fazla akıntım var ara ara kasıklarıma sancı giriyor..
mutlu haberin gelmesini bekliyoruuuuuuuuuum
canımm, buraya bakmadan özelden yazmıştım sana.. belirtilerin çok güzel, öyle akıntıya ağrıya can fedacanımmm, Allah utandırmasın, hadi bakalım iple çekiyorum yarını.. kaçta çıkacakmış sonuç?
sen regl oldun mu ki cnm? Bat'ını söylesene değiştirelim olduysan..
özelede cevap vermişti canım..hayırlısı olur inşallah...sabah çıkacak sonuç ,işe gelince yazarım sonucu..
adeti 7 gün çeçtiğinde idrar testi yapmıştım..negatif çıkmıştı aradan 1 saat geçmişti ki çok silik bir çizgi çıkmıştı..ama ihtimal vermedim..beklemeyi tercih ettim..böyle olan varmı aranızda?
dediğin gibi olan çook kişi okudum cnm ben bu kulüpte, aynen dediğin gibi testte hiç çıkmayıp kanda çıkan bile var, senin testte 1 saat sonra ve silik diyorsun.. aslında o yüzden çok da güvenmemek lazım. aman cnm sabaha ne kaldıhayırlı haberlerle gel inşallah cnm duam seninle..
canım sonucum çıktı malesef negatifayrıca birde troid çıktı başıma,yüksekmiş..dahası adet olamıyorum..zaten bu ay yumutlamadığımı düşünmüyordum...nerden tutsam elimde kalıyor..Allah başka dert vermesin..
bende bebek ıcın suslere bakıyodum adam dedı ıcerdekılerede bakın bebeyınızın ısmınıde yazıyoruz dedı bende cok kotu oldum yuregıme bısey oturdu sankı kızceler gece ruyamda ben esım bıde 3 yasında felan bı kızım varmıs bebek arabasında oda pembe ayakkabı goruyo dıyokı baba ayakkabıya baksana esım bakıyo gulusuyoruz sonra sohbet edıyoruz dıyorum elhamdullah sukurkı rabbıme bı kızımız var cocugumuz var ya oda olmasaydı sukur dıyorum cok guzeldı hayırdır ınsallah
bende bebek ıcın suslere bakıyodum adam dedı ıcerdekılerede bakın bebeyınızın ısmınıde yazıyoruz dedı bende cok kotu oldum yuregıme bısey oturdu sankı kızceler gece ruyamda ben esım bıde 3 yasında felan bı kızım varmıs bebek arabasında oda pembe ayakkabı goruyo dıyokı baba ayakkabıya baksana esım bakıyo gulusuyoruz sonra sohbet edıyoruz dıyorum elhamdullah sukurkı rabbıme bı kızımız var cocugumuz var ya oda olmasaydı sukur dıyorum cok guzeldı hayırdır ınsallah
kızlar doktora gittim baska bir doktora ve kan degerlerime bakmadan bana glifor 1000mg verdi bekarım kilom 60 kilom normal bu ilacı kullanmalımıyım 6 ay kullan dedi kafam karıstı ben bunu kullanınca iyce zayıflamıyım.pcos var.ama hiç begenmedim doktoru dioki kontrole ne geliyosun bu hastalıgın gitmez dedi ya kan degerlerime baktırmak isteyememmi.sonra dahiliyeciye gittim baktırdım prolaktinim 20 cıktı.hipotroidim vardı 4 den 1,25 e düsmüs hap ile.sekerimede bakmadık ben gliforu kullanayımmı pek güvenemedim doktora sanki geciştirdi beni yani ilgilenmedi.bide adet ilacımı söylüyorum bilmiyor.ultrasonada idrara sıkısmadan baktı hemen gecistirdiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?