:)) inş gerek kalmazda yaptırmam.regl olursam gidicem..ayyy özür potmu kırdım canım ben şimdii kusura bakma yaaa :) inş tedavinde olumlu sonuçlar alırsın canım.ne varsa baktır sonra bi kociş bulursun inşşş :)
amin tatlım insallah beişin olur gerek kalmaz gitmeye.yok kız ne pot kırması:) aday var bakalım insalalh önce iş dedik sonra kociş sonra bebiş:) simdi sıra kociş de :)))
canlar doktordan geldım kıstım 4 santımmıs yumurtam gelısmıs catlamamıs kıst olmus adetlede gıtmemıs "cyclo progynova " verdı bu ılacı kullanırken korunmamı soyledı gercı kıst varken hamıle kalamazsın ama yınede onlem al bu ay vucut dınlensın kıst varken cocuk tedavısıne gecemeyız dedı ama ben nette arastırdım hıc bı tehlıkesı yokmus bebek ıcın bu ılacın oyuzden korunmuycamBu arada şakasına kocıste ohbe bı ay tatıle cıktım sezon fınalı yaptık sagolsun doktor dedi canım baya sıkılmıstı ama sagolsun eşim baya guldurdu benı
canım geçmiş olsun :) bak işte böyle ne güzel pozitif gelmişin doktordan .hadi bakalım tez vakitte bebişine kavuşma zamanı geldiiii :)
sagol canım benım aynen baktım nekdara negatıf olursam ısler dhada zorlasıyor sureklı sorun cıkıyo en ıyısı kafaya takmamak kısmetımızde kaderımızde varsa olcak yoksa elden bırsey gelmezkı allahtan gelene elhamdullah
imşallah canımmm aminnn nazlı bebiş bi olsun tototsuna şaplak atcam:)oooo hep böyle devam et :) umarım bebişlerimiz çok bekletmez bizleri .
imşallah canımmm aminnn nazlı bebiş bi olsun tototsuna şaplak atcam:)
canlar doktordan geldım kıstım 4 santımmıs yumurtam gelısmıs catlamamıs kıst olmus adetlede gıtmemıs "CYCLO PROGYNOVA " verdı 5 cı gun baslancakmış bu ılacı kullanırken korunmamı soyledı gercı kıst varken hamıle kalamazsın ama yınede onlem al bu ay vucut dınlensın kıst varken cocuk tedavısıne gecemeyız dedı ama ben nette arastırdım hıc bı tehlıkesı yokmus bebek ıcın bu ılacın oyuzden korunmuycambu arada şakasına kocıste ohbe bı ay tatıle cıktım sezon fınalı yaptık sagolsun doktor dedi canım baya sıkılmıstı ama sagolsun eşim baya guldurdu benı
sagol canım benım aynen baktım nekdara negatıf olursam ısler dhada zorlasıyor sureklı sorun cıkıyo en ıyısı kafaya takmamak kısmetımızde kaderımızde varsa olcak yoksa elden bırsey gelmezkı allahtan gelene elhamdullah
:))))) adayın umarım hakkında hayırlı olandır.bak üzmesin seni arkan kalabalık ona göre :) ne zaman tuzlu kahve vericeksin bakalım :)
:) insallah canım sagol.üzmüyo sükür kuzum Allah SÜKÜRLER OLSUN.insallah hele bi gelsinde bi aya geliyo bi gelsin su hasretlik bitsin insallah ondan sonra insallah:)
Arkadaslar ben soğan suyuna başlamıstım fakat 1 hafta yapabıldım ben bi sorun olurmu bilgisi olan varmıı??????
günaydınnn canlar
günaydınnnnnnn tatlım nasılsın bakem :)
sükür canım iyiyim annemler gelcek bugun onlara yemek felan hazırlıyom:) sen nasılsın canım
ne güzelllll :) ellerine sağlık canım.bende şimdilik iyim çalışıyorum yoğunum birazda kk yoğunluğu var :) uzakmı annenler
1 bucuk saat felan yol fazla uzak degıller sık gelemıyolar calıstıkları ıcın kolay gelsın canım yorma kendını fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?