Soğan kürü

inşallah ruyan gercek olur bu bı işrettır bebeyın göbüsündedır amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah ruyan gercek olur bu bı işrettır bebeyın göbüsündedır amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inş. canım inş. bu ay buna benzer rüyalar çok görüyorum kısmet canım ya inş. bunlar bana işarettir karamsar düşünmek istemiyorum çok umut ediyorum her ay sonra kırmızılarrr kırmızılarrrrrrr....

hayır olsun bıtanem camı ve yesıl alan görmen cok güzel bereket demek.hakkında hayırlısı olsun gulum rabbım hepımızın kucağını bebıslerle doldursun ınsallah AMINNNNN

an

Allah gönlünde göre versin canım rüyan çok güzel cami görmek çok hayırlı kız bebekse acele güzel habermiş annem dedi az önce :)

hmm, kaç gün sürüyor peki.. sonuç olarak adetin bitip temizlendikten 2-3 gün sonra başlamak en uygunudur ama ben hâlâ başlayamadım ve gecikince kararsız kaldım ne yapsam diye :18:

tatilden dün döndüm o yüzden geç cvp verdim k.bakma cnm...7 gün sürüyor adetten 3 gün sonrada soğan kürüne başladım öğlen ve akşam yatarken içiyorum ama 2 gün önce sadece 1 kere içtim ve dün de yapamadım sanırım bişey olmaz etkisini görürüm heralde :S şuan başlasan olur mu bilmiyorum adetine 4 gün kala biter tabii 4 5 gün atıyorsa benim adetim gecikmeli olarak 19 tmmz

bulutefe; özel msj hakkım olmadığı için yazamadım umarım burdan yazdığımı görürsün..sakın kafana takma emi hayırlısı ve vakti ne zaman sa gelir.tedavinin bitiminde bebişin seninle olur tatlım..benim reglime 15 gün var bakalım bende beklemedeyim..beni habersiz bırakma :)

günaydın kızlar bende sogan kürü yapıyorum bakalım faydasını görecekmiyim ama ben inanıyorum soganda gercekten cok faydalı ve en basta inanmak lazım kızlar moralinizi yüksek tutun.evet duada edelim ramaz yakalısyo

canım ınsallah 15 gun sonra senın hayırlı haberlerını alırım canım sende benı habersız bırakma olurmu

canım ınsallah 15 gun sonra senın hayırlı haberlerını alırım canım sende benı habersız bırakma olurmu

kızlar msljlarınızı okumaktan işim yarım kalıyor yahu :) bağımlılık yaptınız bende :)..bırakmam canım inş bakalım bu ay yüzüm gülecekmi.yaa özel msj atamıyorum ya ben yazınca görürsün inş iyi yada kötü haber mutlaka bilgilendiririm.sakın kafana takma okuduklarım kadarıyla yoğun stresten sonra oluruna bırakan o ay hamile kalıyor..sende öyle yap.birde çörek otu bal tarçın kullandın mı canım ?

yok canım kullanmadım sogan kuru uyguluyorum bugun kontorole gıtcam kıst gıttımı duruyomu dıye bakalım ınsallah gıtmıstır belkı kılomen+ catlatma ıynesı tedavısıne baslar emın degılım tam hakkımızda hayırlısı olur ınsallah

hadi bakalım inş kurtulmuşundur canım tertemiz çıkar sonuçların,bir başla bakalım tedaviye ama çörek otu kürünüde bir düşün değilim.yıllarca tüp bebek tedavisi görüpte hamile olan ve ikizi bile olan varmış.çok umutlandım okuyunca ben ama haberim olduğunda adetimin5.günüydü yine de 4-5 gün içtim :) bugün mü gidiceksin doktora?

evet canım bugun gıtcam aslında bı korku var ıcımdeolumsuz bısey duycam dıye gıtmek ıstemıyorum ama ıhmalde etmek ıstemıyorum hayıt baslım dıyorum bu ay ama kararsızım corek otu kurunu bende cok duydum sırayla hepsını denıycam bakalım

hayır öyle düşünme iyi düşün iyi şeyler duy.hemen moral bozmaca falan olmasın tamam mı canım.git durumunu öğren ona göre tedavine başla yada kürlerden birine.durumu bilir ona göre birşeyler yaparsın.hadi bakalım en kısa zamanda senden hayırlı haberler duycamıza inanıyorum canım :)

ıyıdıleklerın ıcın destegın ıcın cok sagol canımmmmmmmm ınsallah senınde mujdelı haberını alırız en kısa zamanda amınnnnnnnn

kızlar ben kızların hamile kalmak için denediklerini kaydettim forumdan okuyun derim :

Canım bende pcoydum dr tedaviye başlamak gerek dedi o ay hayıt tohumunu ezip bir bardak suda 5 dk kaynatıp içtim günde iki bardak 15 gün yumurtlamama kadar sonra bıraktım o ay 2 yumurtam gelişti drda şaşırdı ve hamile kaldım sen tedaviden önce bide hayıtı dene

Canım bende pkosluyum, çörek otu, rçın ve bal karıştıyosun, ben göz kararı yapıyorum, 2 yemek kaşığı bal,1 tatlı kaşığı tarçın ve çörek otu karştırıyodun, sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı alıyosun, önemli olan adetin 3 günü başlıyosun, 15 gün devam ediyosun, yumurtlama başladığı güne denk geliyo zaten , umarım anlatabilmişimdir

Ama ben bu arada boş durmadım internetten araştırma yaptım ve mucize hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi ile tanıştım.Hayıt tohumunu sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığına yakın olmak üzere ezdim ve üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Testere dişli aslan pençesinide akşam üzeri 1 tutam alıp üzerine kaynak su ekleyip 10 dk. ağzı kapalı demlendirip içtim.Öğle yemeklerinden sonra 1 tane bebe aspirini içtim.Her gün Meryem suresini okudum.Babam benim için 4444 tane salat-ı tefriciye okudu

canım ben 2 ay boyunca hayıt otu kullandım ve hamile kaldım..hayıtı eziyorsun pek ezilmiyor ama ezebildiğin kadar sonra 1 bardak sıcak suya 1 çay kaşığı hayıt atıyorsun ve 10 dk. bekletiyorsun günde 2 defa aç karnı olmak üzere içtim ama hiç bırakmadan daha sonra bal tarçın çörek otunu karıştırıp günde 3 defa 1 er kaşık yedim Allaha şükürler olsun bana yaradı darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…