selam kızlarrrrgece çooooooook güzel bir rüya gördüm bir caminin yanında yemyeşil kocaman bir arazi var dı oraya gitmek isityordum sadece hamilelerin geldiği bi yermiş ve ben hamileydim sonra kız bebeğim oluyordu bebek çok güzeldi oğlan bebeğin yanında onu uyutup yüzü koyun yatırdım sizce bu bana bi işaret mi kızlarrr :)
inşallah ruyan gercek olur bu bı işrettır bebeyın göbüsündedır amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aslında bırımız topınk calım ordada toplanıp hergun bu arkadasa 41 ayetel kursu ya ŞAFİ ISMI AZAMI ZIKREDELIM MREYEM SURESINI OLUYALUM YUZTANE HACET DUVASI OKUYUP HERGUN BI ARKADASA HEDIYE EDEIM
selam kızlarrrrgece çooooooook güzel bir rüya gördüm bir caminin yanında yemyeşil kocaman bir arazi var dı oraya gitmek isityordum sadece hamilelerin geldiği bi yermiş ve ben hamileydim sonra kız bebeğim oluyordu bebek çok güzeldi oğlan bebeğin yanında onu uyutup yüzü koyun yatırdım sizce bu bana bi işaret mi kızlarrr :)
anselam kızlarrrrgece çooooooook güzel bir rüya gördüm bir caminin yanında yemyeşil kocaman bir arazi var dı oraya gitmek isityordum sadece hamilelerin geldiği bi yermiş ve ben hamileydim sonra kız bebeğim oluyordu bebek çok güzeldi oğlan bebeğin yanında onu uyutup yüzü koyun yatırdım sizce bu bana bi işaret mi kızlarrr :)
aslında bırımız topınk calım ordada toplanıp hergun bu arkadasa 41 ayetel kursu ya şafi ısmı azamı zıkredelım mreyem suresını oluyalum yuztane hacet duvası okuyup hergun bı arkadasa hedıye edeım
kızlar dua okuyormuyuz
hmm, kaç gün sürüyor peki.. sonuç olarak adetin bitip temizlendikten 2-3 gün sonra başlamak en uygunudurama ben hâlâ başlayamadım ve gecikince kararsız kaldım ne yapsam diye :18:
günaydınnnnnn kızlar
inşallah ruyan gercek olur bu bı işrettır bebeyın göbüsündedır amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bulutefe; özel msj hakkım olmadığı için yazamadım umarım burdan yazdığımı görürsün..sakın kafana takma emi hayırlısı ve vakti ne zaman sa gelir.tedavinin bitiminde bebişin seninle olur tatlım..benim reglime 15 gün var bakalım bende beklemedeyim..beni habersiz bırakma :)
canım ınsallah 15 gun sonra senın hayırlı haberlerını alırım canım sende benı habersız bırakma olurmu
kızlar msljlarınızı okumaktan işim yarım kalıyor yahu :) bağımlılık yaptınız bende :)..bırakmam canım inş bakalım bu ay yüzüm gülecekmi.yaa özel msj atamıyorum ya ben yazınca görürsün inş iyi yada kötü haber mutlaka bilgilendiririm.sakın kafana takma okuduklarım kadarıyla yoğun stresten sonra oluruna bırakan o ay hamile kalıyor..sende öyle yap.birde çörek otu bal tarçın kullandın mı canım ?
yok canım kullanmadım sogan kuru uyguluyorum bugun kontorole gıtcam kıst gıttımı duruyomu dıye bakalım ınsallah gıtmıstır belkı kılomen+ catlatma ıynesı tedavısıne baslar emın degılım tam hakkımızda hayırlısı olur ınsallah
hadi bakalım inş kurtulmuşundur canım tertemiz çıkar sonuçların,bir başla bakalım tedaviye ama çörek otu kürünüde bir düşün değilim.yıllarca tüp bebek tedavisi görüpte hamile olan ve ikizi bile olan varmış.çok umutlandım okuyunca ben ama haberim olduğunda adetimin5.günüydü yine de 4-5 gün içtim :) bugün mü gidiceksin doktora?
evet canım bugun gıtcam aslında bı korku var ıcımdeolumsuz bısey duycam dıye gıtmek ıstemıyorum ama ıhmalde etmek ıstemıyorum hayıt baslım dıyorum bu ay ama kararsızım corek otu kurunu bende cok duydum sırayla hepsını denıycam bakalım
hayır öyle düşünme iyi düşün iyi şeyler duy.hemen moral bozmaca falan olmasın tamam mı canım.git durumunu öğren ona göre tedavine başla yada kürlerden birine.durumu bilir ona göre birşeyler yaparsın.hadi bakalım en kısa zamanda senden hayırlı haberler duycamıza inanıyorum canım :)
yok canım kullanmadım sogan kuru uyguluyorum bugun kontorole gıtcam kıst gıttımı duruyomu dıye bakalım ınsallah gıtmıstır belkı kılomen+ catlatma ıynesı tedavısıne baslar emın degılım tam hakkımızda hayırlısı olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?