kimse sikayetlenmesin cunki beNDE bir tek esim var baska kimse komsum filanda yok hepsi rus zaten varda iliskim yok annem babam kardeslerim esimin ailesi hepsi uzakda yalnizlik bu deyil kizlar sukur Rabbime esim yanimda yalniz bambaska birsey bence hani bizden irak genclerden irak koca ihtiyar insanlar vardir ya kimsesi olmayan onlardir yalniz ama dusununce onlarinda yalnizligi yok Rabbim var onlarin yaninda
bir gun memleketde parka gitmisdik kizlarla evli diyildim onda ben cok gulen yuzluyum hep nese seven biriyim bir kadin vardi orda oturmusdu yalniz gulmuyordu eylenmiyordu sadece bakiyordu bende yaklasdim teyze hadi sende katil bize eylen dedim sanki duymuyordu beni teyzem ne oldu yalnizmi geldiz bura nerde cocuyklariniz sordum benim kimsem yok cocugum olmadi hicbir zaman dedi cok kotu oldum nasil insan bu kadar yalniz kala bilir dusundum yani arkadaslar yalnizlik o biz yalniz deyiliz cok sukur herseyimiz var cocugumuzda olucak ALLAHIN IZNIYLE
cnm haklısın çok şükür eşlerimiz var yanımızda ama benim yalnızlık dediğim bazı şeyleri ne eşinle nede eşinin ailesiyle konuşabiliyorsun sadece bir arkadaş dertleşebileceğin samimi bir arkadaş osun istiyosun biz evde 6 kişi yaşıyoruz o açıdan hiç yalnız değilim ama konuşamadıktan sonra içini dökemedikten sonra hiçbir önemi yok. sağolsun eşim işten geliyo yorgun bide beni dinliyo konuşmam bitene kadar o işteyken yine kendimle başbaşa kalıyorum
allah yardımcın olsun canım ınsallah bebısın olurda yanlızlıgın gecer nekadarlık evlısın kaynanlarlamı yasıyorsunuz benımde budurumları felan kaynanamlar bılmıyo aylem ben esım bılıyoruz sadece burdakı ınsanlar arkadastan daha yakın benım yakın arkdasım hamıle kaldı benım sorunları bılıyo ılk benı aradı cok sevındım hıc kıskanmadım kıskanmamda kımseyı aksıne cok sevınırım sonra daha 3 aylık bıle olmadan aradı dedı bebek kızmıs (ben cok severım kız cocuklarını) dun kardesım onun kardesıyle konusmus aylecek tanısıyoruz meger daha cınsıyetı haftaya bellı olcakmıs bebeyın yanı ben hıckımseye karsı kotuluk kıskançlık hısetmedım ve hep derım allah herkesın gunlune gore versın dıye yerı gelıyo arkadaslar bıle sana nısbet yapıyo kotu dusunuyo vs ben sızlerle gercek arkadas gıbı oldum yanlız degılsın
sağol cnm 9 aylık evliyim hiç bir özelin kalmıyor maalesef cnm evdekiler biliyor bu ayda olmaza doktora görün demeye başladılar bile bu bide 2 denememiz sayılırevet cnm burdakiler daha samimi geliyor banada çünkü hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz bende burda okuyorum hamile olanları mutlu ouyorum çünkü herkesin tatması gerekir diye düşünüyorum bu duyguyu Allah kısmet ederse olur çünkü inşallah bizede nasip olur cnm bu arada hayıt oyu varmış onu denedinmi soğanamı devam etsem hayıt mı içsem ne yapsam
pcos var bende ve suan 28 yasındayım BOYUM 1,73 KİLOM 62 bekarım , ilaçsız adet olamıyorum ve 13 yıl diane 35 kullandım bırakalı 4 ay oldu adet söktürücülerle adet oluyorum simdide. dogum kontrol ilacıda kullanmak istemiyorum. Kan Degerlerim:
LH: 18,17
FSH: 6.21
ESTRADİOL: 28.21
TSH: 4,56
GLUKOZ:102,3
CIKTI VE DOKTORUM LUTENYL VE ECOPİRİN VERDİ. EVLENENE DEK KULLAN DEDİ. ULTRASONDAN BAKTI VE 2 TANE YUMURTAM OLUSMUSTU. DAHİLİYE DOKTORUDA HİPOTROİD İÇİN EUTHYROX 25MG VERDİ Bİ AY KULLANIP KONTROLE GİDECEGİM DAHİLİYEYE. YANLIZ PROLAKTİN DEGERİME BAKTIRMADIM DOKTORDA BAKMADI BAKTIRMAM GEREKLİMİYDİ CÜNKÜ DEGERİ HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK İLERDE HAMİLE KALMAKTA ZORLANMAK İSTEMİYORUM. SOGAN KÜRÜNEDE BU AY BASLADIM.AYRICA GLİFOR GİBİ İLAC KULLANMAM GEREKLİMİ BÜTÜN PCOS HASTALARI KULLANIYOR AMA BEN HİÇ KULLANMADIM.KISIN DÜĞÜN DÜSÜNÜYORUZ KOLAY GEBE KALMAK İÇİN NAPMAM LAZIM.yardımcı olursanız sevinirim
canım benim hayırlısı olsun sıkma canını herşeyin hayırlısıkızceler malesef kan testı yaptırdım sonuc 0,19 cıktı doktoro gostermedım laborutarda yaptırdım ama sonuc negatf sanırım ılkdefe boyle oldum hastada olmadım hala
sagol canım hersey kader kısmetcanım benim hayırlısı olsun sıkma canını herşeyin hayırlısı
canım bende pcos var sonuca gore lhhormonun yuksek otekılerı tamolarak bılmıyorum bende henuz pcos ıcın tedavıye baslamadım bu ay ınsallah ben gecen ay pıroklatın ıcın ılaca basladım bıde t4 ıcın EUTHYROX 25MG ıcıyorum bence sogan kuru uygula canım ben 3 uygulamaya basladım ve dk nasıl bılmıyorum ama pcos da ıyı doktor cok önemli
sagol canım hersey kader kısmet
bende bu ay acayip sık tuvalete gidiyorum ama enfeksiyon mu yoksa hamiş miyim bilmiyorum kızlar ya bu kadar erken belirti olur mu?göğüslerim de bu ay çok acıyor ama bunların hepsi yaklaşan adetimin belirtileri değildir umarım
kızlar bazı araştırmalar yaptım benim kocişin yemekle hiç arası yoktur resmen yaşamak için yiyor sabah zorla harnup pekmezi içirdim yalvar yakar oda eşlerimizinde bişeyler yapması lazım onun için
Selenyum: Bu da eşinizin için. Testosteron ve sperm sayısının artması için selenyum önemli bir vitamindir yazıyor oda yumurtada çekirdekte soğanda mantarda sarımsakta kuruyemişlerde varmış.hergün biraz biraz çekirdek yediricem benimkine kuruyemişle birlikte.
bide nekadar doğrudur bilmiyorum ama sırf çocuk niyetiyle yapılıyorsa erkekte sperm sayısı azalıyormuş kızlar
birbirimize dua okuyalım kızlar hamile kalmak cocuk sahibi olmak için hangi duayı okuyabiliriz
insallah gebesindir dadlım
benımkı sarımsak cekırdek sogan kuruyemıs yer cekırdek tutkunu yemeklerde hep sarımsak ıster
kızlar benim ısı düştükçe düşüyorgüzel yöntemmiş ısı takibi yoksa dayanamaz test yapardım şimdiye
üzülme canım üzüldukçe sıtrese gıryoruz buda hamılelık ısını zorlastırıyo elbet bızde anne olcaz allahın ıznıyle
aminnnnnnnnnnnn canım salı gunu kontorle gıtcam kıst gıtmısmı dıye ınsallah gıtmısştır bakam tedavı ıcın ne dıycek doktorinşallah cnm hakkımızda hayırllısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?