Soğan kürü

cnm haklısın çok şükür eşlerimiz var yanımızda ama benim yalnızlık dediğim bazı şeyleri ne eşinle nede eşinin ailesiyle konuşabiliyorsun sadece bir arkadaş dertleşebileceğin samimi bir arkadaş osun istiyosun biz evde 6 kişi yaşıyoruz o açıdan hiç yalnız değilim ama konuşamadıktan sonra içini dökemedikten sonra hiçbir önemi yok. sağolsun eşim işten geliyo yorgun bide beni dinliyo konuşmam bitene kadar o işteyken yine kendimle başbaşa kalıyorum

allah yardımcın olsun canım ınsallah bebısın olurda yanlızlıgın gecer nekadarlık evlısın kaynanlarlamı yasıyorsunuz benımde budurumları felan kaynanamlar bılmıyo aylem ben esım bılıyoruz sadece burdakı ınsanlar arkadastan daha yakın benım yakın arkdasım hamıle kaldı benım sorunları bılıyo ılk benı aradı cok sevındım hıc kıskanmadım kıskanmamda kımseyı aksıne cok sevınırım sonra daha 3 aylık bıle olmadan aradı dedı bebek kızmıs (ben cok severım kız cocuklarını) dun kardesım onun kardesıyle konusmus aylecek tanısıyoruz meger daha cınsıyetı haftaya bellı olcakmıs bebeyın yanı ben hıckımseye karsı kotuluk kıskançlık hısetmedım ve hep derım allah herkesın gunlune gore versın dıye yerı gelıyo arkadaslar bıle sana nısbet yapıyo kotu dusunuyo vs ben sızlerle gercek arkadas gıbı oldum yanlız degılsın

sağol cnm 9 aylık evliyim hiç bir özelin kalmıyor maalesef cnm evdekiler biliyor bu ayda olmaza doktora görün demeye başladılar bile bu bide 2 denememiz sayılır evet cnm burdakiler daha samimi geliyor banada çünkü hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz bende burda okuyorum hamile olanları mutlu ouyorum çünkü herkesin tatması gerekir diye düşünüyorum bu duyguyu Allah kısmet ederse olur çünkü inşallah bizede nasip olur cnm bu arada hayıt oyu varmış onu denedinmi soğanamı devam etsem hayıt mı içsem ne yapsam

haklısın canım ınsallah kendı evınıze cıkrasınız allah sabır versın hayıt suyunu bende aldım 2 ay olcak ama ıcemedım bıyerde proklatını yukselttıgını okumustum uyuzden deneyemedım aslında denemeyı cok ıstıyorum ama bence sogan ıc ama yınde sen bılırsın ınsallah tez zamanda hepımızın yuzu guler amınnn

pcos var bende ve suan 28 yasındayım BOYUM 1,73 KİLOM 62 bekarım , ilaçsız adet olamıyorum ve 13 yıl diane 35 kullandım bırakalı 4 ay oldu adet söktürücülerle adet oluyorum simdide. dogum kontrol ilacıda kullanmak istemiyorum. Kan Degerlerim:

LH: 18,17
FSH: 6.21
ESTRADİOL: 28.21
TSH: 4,56
GLUKOZ:102,3

CIKTI VE DOKTORUM LUTENYL VE ECOPİRİN VERDİ. EVLENENE DEK KULLAN DEDİ. ULTRASONDAN BAKTI VE 2 TANE YUMURTAM OLUSMUSTU. DAHİLİYE DOKTORUDA HİPOTROİD İÇİN EUTHYROX 25MG VERDİ Bİ AY KULLANIP KONTROLE GİDECEGİM DAHİLİYEYE. YANLIZ PROLAKTİN DEGERİME BAKTIRMADIM DOKTORDA BAKMADI BAKTIRMAM GEREKLİMİYDİ CÜNKÜ DEGERİ HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK İLERDE HAMİLE KALMAKTA ZORLANMAK İSTEMİYORUM. SOGAN KÜRÜNEDE BU AY BASLADIM.AYRICA GLİFOR GİBİ İLAC KULLANMAM GEREKLİMİ BÜTÜN PCOS HASTALARI KULLANIYOR AMA BEN HİÇ KULLANMADIM.KISIN DÜĞÜN DÜSÜNÜYORUZ KOLAY GEBE KALMAK İÇİN NAPMAM LAZIM.yardımcı olursanız sevinirim

canım bende pcos var sonuca gore lhhormonun yuksek otekılerı tamolarak bılmıyorum bende henuz pcos ıcın tedavıye baslamadım bu ay ınsallah ben gecen ay pıroklatın ıcın ılaca basladım bıde t4 ıcın EUTHYROX 25MG ıcıyorum bence sogan kuru uygula canım ben 3 uygulamaya basladım ve dk nasıl bılmıyorum ama pcos da ıyı doktor cok önemli

Son düzenleme:

insallah canım insallah tez zamanda hamile kalın bizlerede ümit olun.guatr hapından bende içiyorum bakalım bir ay sonra kontrole gidecegim ama polikistik e evlenene dek yapılabilecek pek bişey yok.yanlız prolaktin degerimi bide insülin direncime baktırmadım onlarada baktırtıcam belki glifor kullanmam gerekir.az yemeye bakıyorum artık.sogan kürünede devam ediyorum 4 ay uygulayacagım bu kürü.evet doktor cok önemlibence infertilite doktorları pcostan daha iyi anlıyor ondan infertilitede uzamn bir doktora gitmek gerek evli olmasan bile

sagol canım hersey kader kısmet

bende bu ay acayip sık tuvalete gidiyorum ama enfeksiyon mu yoksa hamiş miyim bilmiyorum kızlar ya bu kadar erken belirti olur mu?Göğüslerim de bu ay çok acıyor ama bunların hepsi yaklaşan adetimin belirtileri değildir umarım

birbirimize dua okuyalım kızlar hamile kalmak cocuk sahibi olmak için hangi duayı okuyabiliriz
insallah gebesindir dadlım

kızlar bazı araştırmalar yaptım benim kocişin yemekle hiç arası yoktur resmen yaşamak için yiyor sabah zorla harnup pekmezi içirdim yalvar yakar oda eşlerimizinde bişeyler yapması lazım onun için
Selenyum: Bu da eşinizin için. Testosteron ve sperm sayısının artması için selenyum önemli bir vitamindir yazıyor oda yumurtada çekirdekte soğanda mantarda sarımsakta kuruyemişlerde varmış.hergün biraz biraz çekirdek yediricem benimkine kuruyemişle birlikte.
bide nekadar doğrudur bilmiyorum ama sırf çocuk niyetiyle yapılıyorsa erkekte sperm sayısı azalıyormuş kızlar

benımkı sarımsak cekırdek sogan kuruyemıs yer cekırdek tutkunu yemeklerde hep sarımsak ıster

kızlar benim ısı düştükçe düşüyor güzel yöntemmiş ısı takibi yoksa dayanamaz test yapardım şimdiye

birbirimize dua okuyalım kızlar hamile kalmak cocuk sahibi olmak için hangi duayı okuyabiliriz
insallah gebesindir dadlım

aslında bırımız topınk calım ordada toplanıp hergun bu arkadasa 41 ayetel kursu ya ŞAFİ ISMI AZAMI ZIKREDELIM MREYEM SURESINI OLUYALUM YUZTANE HACET DUVASI OKUYUP HERGUN BI ARKADASA HEDIYE EDEIM

kızlar benim ısı düştükçe düşüyor güzel yöntemmiş ısı takibi yoksa dayanamaz test yapardım şimdiye

üzülme canım üzüldukçe sıtrese gıryoruz buda hamılelık ısını zorlastırıyo elbet bızde anne olcaz allahın ıznıyle

selam kızlarrrr gece çooooooook güzel bir rüya gördüm bir caminin yanında yemyeşil kocaman bir arazi var dı oraya gitmek isityordum sadece hamilelerin geldiği bi yermiş ve ben hamileydim sonra kız bebeğim oluyordu bebek çok güzeldi oğlan bebeğin yanında onu uyutup yüzü koyun yatırdım sizce bu bana bi işaret mi kızlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…