canım mideni bulandırmıyor mu peki bi de hiç ara vermediğimiz için böbreklerimiz yorulmaz mı
yok canım tadı ılkgun kotu gelıyo alısıyosun okada kotu degıl tadı 15 gun uygulayıp ara verıyorsun bıdakı ay tekrar 10 gun uyguluyosun
sağol canım tşk ederim valla kötü mötü bebişler için herşeye değer umarım bu ay hamile kalırım da içmek zorunda kalmam fakat kalamazsam kesin deniycem
onemlı degıl canım ınsallah hamıle kalırsın
cok guzelcanlar
Şahan Yardım Et Anne
Hayatımda ilk defa kötü düşündüm
Ölümden korkarken ölüme güldüm
Hep gözüyaşlı kederli günlere düştüm
Çok yoruldum yavruna YARDIM ET ANNE
Bedenim buz kesmiş gözlerim mosmor
Uyumak haram oldu bu hayat çok zor
Anne tükendim anne canımdan bezdim
Acılar çileler beni buluyor
Dermanın kalmadı gücüm bitiyor
Zorla büyüttüğün gülün soluyor
Ölüyorum yavruna YARDIM ET ANNE
Bedenim buz kesmiş gözlerim mosmor
Uyumak haram oldu bu hayat çok zor
Anne tükendim anne canımdan bezdim
tam benı anlatan bısarkı dk geldıgımden berı dınlıyorum kez dınlıyorum
cok guzel
gercekten cok guzel sarkı tam hıslerımı anlatıyo içim okadar kotukı kelımere sıgmıyo pcos derken bıde kıst cıktı basıma gercekten su 5 ayda cok yoruldum beterın beterı var ama buda kotu sabretmek zor hep bızlerı buluyo boyle seyler sanszılık
canim uzulme lutfen bitanem bak benim bir sorunum yok ama bebeyim olmuyor boylesi daha kotu neden olmuyor diyip insanin ici icini yiyor prablemi halli var cok sukur ilac var kurler var hepsi gececek tez zamanda bebeyin gelicek kac yasin var canim?
temmuzda 25 olcam canım sen kac yasındasın ınsallah tez zamanda rabbım senınyzunu guldurur beısıne kavusursun esımle karar aldık yanı ben oyle ıstedım zamana bırakcaz tedavıye gıtmıcam sogan kuru hayıt felan kullancam dınlenmeye ıhtıyacım var sanırım
kendimi çok yalnız hissediyorum kızlar iyki varsınız gurbetteyim tek bir akrabam bile yok arkadaşımda yok sadece eşimin ailesi ve tanıdıkları oyalanacak bişey de yok bebiş olsa onunla oyalanırdım ne güzel kafaya taktıkça oda olmuyo
canim benimde 20 temuzzda 24 olacak evet bende buay dinlenmek istiyorum bu ara cok kotu seyler yasadim diyer topikde yazmisdim bakalim 20temmuzda adet gunum kismet Rabbim ikimizede en guzel hediyyeni gonderir belki bekliyelim uzulme canim kismet 5 ay neki az surec oluur tez zamanda yipratma kendini :114:
kimse sikayetlenmesin cunki beNDE bir tek esim var baska kimse komsum filanda yok hepsi rus zaten varda iliskim yok annem babam kardeslerim esimin ailesi hepsi uzakda yalnizlik bu deyil kizlar sukur Rabbime esim yanimda yalniz bambaska birsey bence hani bizden irak genclerden irak koca ihtiyar insanlar vardir ya kimsesi olmayan onlardir yalniz ama dusununce onlarinda yalnizligi yok Rabbim var onlarin yaninda
bir gun memleketde parka gitmisdik kizlarla evli diyildim onda ben cok gulen yuzluyum hep nese seven biriyim bir kadin vardi orda oturmusdu yalniz gulmuyordu eylenmiyordu sadece bakiyordu bende yaklasdim teyze hadi sende katil bize eylen dedim sanki duymuyordu beni teyzem ne oldu yalnizmi geldiz bura nerde cocuyklariniz sordum benim kimsem yok cocugum olmadi hicbir zaman dedi cok kotu oldum nasil insan bu kadar yalniz kala bilir dusundum yani arkadaslar yalnizlik o biz yalniz deyiliz cok sukur herseyimiz var cocugumuzda olucak ALLAHIN IZNIYLE
amınnn canım aslında cok haklısın canım sukurler olsun kocamız yanımızda aylelerımız yasıyorlar sagolsunlar gunde 3kere ararlar aramızda 1 saat felan var sureklı gelıp gıdemıyorlar ama ben her ay gıdıp kalıyorum halımıze bınlerce sukur olsun allah onları basımızdan eksık etmesın sevdıklerımızın acısını yasatmasın amınnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?