valla gelmedı aklıma bebek esımıde kırmak ıstemedım oda bebek cok ıstıyo yan odada kayınpederım yatıyodu:) kaynanam esıme dedı bbebek varmı dedı yok ıstemıyorum bebek ısım gucum yerıne oturmadı borclarım var bıkacsene ıstemıyorum dusunmuyorum dedı ben bebek:) evet canım ınsallah hepımız anne oluruz bende arastırdım kılomen catlatma ıynesıyle tadavıyle anne olan cok ya ben esıme cok yuk oldugumu dusunup uzuluyorum maddı olarak borcumuz cok var tadevıde maddı anlamda zorlu bıraz ama esıme dıyınce kızıyo bn kımın ıcın calısıyorum benım senden baska kımsem yok sen benım herseyımsın dıyo dusunme parayı dıyo senın acının telıne goz yasına dunyayı verseler degısmem dıyo saolsun ama takıyorum ıste ıster ıstemez ama kader kısmet ınsallah temmuzdan cokumutluyum sabırsızlıkla batı beklıyorum tedavı ıcınbasını agrıttım senınde canım
sagol canım benım valla buay ıste hormon testlerı muyane guatır ıcın tekrar kantestı ulturason vs 250 gectı canım ıste onumuzdekı battan sonra baslancak tedavı daha masraflı olur sanırım oayıcınde 4 kez belkı daha fazla konturalo cagırır sanırım yumurta gelısımını takıp etmek ıcın catlatma ıynesıde 80 mılyonmu tam bılmıyorum kullananlar oyle dıyor ıste ama onumuzdekı aykı tedavıyı hesaplım hem tedavıye baslıcak arkadaslar olursa merak ederler onlara solerız yardımcı oluruz dıye ınsallah herkez anne olur valla hepınızden mujde almayı cok ıstıyorumolur mu bulutcum aşkolsun, ben de merak içindeyim, açılışı Ecem yaptı, gerisi gelsin araya zaman girmeden umutlarımız tazelensin istiyorum cnm inşallah tedavi olumlu sonuç verir hemen senin de, eşin de örnek kocaymış maşallah, takdir ettim, Allah bozmasın inşallah huzurunuzu..TR'de ne kadara mâl oluyor cnm bu tedavi?
sagol canım benım valla buay ıste hormon testlerı muyane guatır ıcın tekrar kantestı ulturason vs 250 gectı canım ıste onumuzdekı battan sonra baslancak tedavı daha masraflı olur sanırım oayıcınde 4 kez belkı daha fazla konturalo cagırır sanırım yumurta gelısımını takıp etmek ıcın catlatma ıynesıde 80 mılyonmu tam bılmıyorum kullananlar oyle dıyor ıste ama onumuzdekı aykı tedavıyı hesaplım hem tedavıye baslıcak arkadaslar olursa merak ederler onlara solerız yardımcı oluruz dıye ınsallah herkez anne olur valla hepınızden mujde almayı cok ıstıyorum
amın canım ınsallah rabbım bu mubarek gunler hurmetıne yuzlerımızı guldursun gobıslerımızı hayırlı ve saglıklı evlatlarla doldursun canım benım netten cıkmam lazım salona gecım bıdaha fırsat bulunca gırerım genehepimiz istiyoruz cnm tmm sen bize gelişmeleri haber verirsin yine adım adım paylaşırız ilgilenenlere, Allah'ım emekleri umutları boşa çıkarmasın...
Soğan kürü deneyen sevgili anne adayları,
Soğan cücüklerimizi takip edebilmek adına Son Adet ve Beklenen Adet Tarihlerimizden oluşan bir liste ekliyorum
Dileyen herkesin yanına hamile ikonu koymak nasip olsun inşallah
Bismillah
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybisim[/td]
[td]12 Mayıs[/td]
[td]9 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sipsirine[/td]
[td]9 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yaramaz[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rumeysagul[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td]:97:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[td]16 Mayıs[/td]
[td]15 Haziran[/td]
[td]:80:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem8736[/td]
[td]18 Mayıs[/td]
[td]ilk hamişimiz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melissa[/td]
[td]26 Mayıs[/td]
[td]22 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]npo[/td]
[td]23 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:44:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem1[/td]
[td]24 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby24[/td]
[td]25 Mayıs[/td]
[td]24 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]30 Mayıs[/td]
[td]27 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]jademisey[/td]
[td]28 Mayıs[/td]
[td]28 Haziran[/td]
[td]:26:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]123ayred[/td]
[td]4 Haziran[/td]
[td]3 Temmuz[/td]
[td]:114:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[td]4 Haziran[/td]
[td]4 Temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
bende 3 ay sogan kurunu kullandim , bende adet duzensizgli vardi sut hormonu (hiperprolaktin) yuzunden o kadar ilac kullandim duzelmiyordu birturlu duzeldiginde de bir ay 30'uncu bir ay 25'inci gunde adet goruyordum , sonra ilk hamileligim dusuk le sonuclandi ondan sonra hemen sogan kurune basladim ve adetim duzene girdi her 28 gun hatta ayni saate adet oluyordum , simdi hamileyim simdilik iyi gidiyor ALLAH isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin. amin
Ben sogan kurunun hayrini gordum hic dusunmeyin kullanin bence ..
tmm cnmcım, ben 4 temmuz yapıştım senin tarihi ama .. mayıs 30 çektiği için mi 5 temmuz diyosun?
Herkese selam
Sercemimmmkiz dayanamadin bizsiz 2 gün demi ama inan yoklugun fark ediliyor cnm, cok tatlisinn, birakip gitme bizi bi daha
amin cnm ve de canım tebrikler, ALlah sağ salim kavuştursun inşallah..bnm gibi prolaktin sorunu yaşayanlara umut olur inşallah, hikayeni ve durumunu bizimle paylaştığın için sağ ol gerçi bnm 2 ayda düştü hemen dostineksle ama tekrar nükseder korkusuyla dereotu, nane, üzüm ve incire veda ettim henüz iki ay yaptım soğan kürünü ama ilkinde sabah akşam 10 gün yapmıştım geçen ay, bu ay da günde 1 kere 10 gün yaptım. sen nasıl uygulamıştın ve 3. ayda mı gebe olduğunu öğrendin umut ışığım
bende oyleyim kizlar benimde adetim boyle duzensiz gah 28 gun gah 30 gun gahda 25 ci gunumde gelir adetim bir zamani yoktur yani hepte cabuk gelir benimde prolaktinim azcik yuksekdi en son indiyini soylediler ama adetim malesef duzelmiyor deyisik gunlerde geliyor mide sorunum oldugu icin bende kuru bu ay 1 kez aksamlar icdim ama gecen ayda icmisdim gunde 2 kec yinede gecen ay duzensiz gelmisdi inanin biktim artik neden boyle duzelmiyor diye icim icimi yiyor prolaktinimde inmis iste neden boyle?
ben ilk kez adettim 8 gunu basladim sogan kurunu icmeye 15 gun devam ettim hemen 28inci gunde adet oldum , adettim bittinde diger adetime 10 gun kala icmeye basladim ve adetim gelenedek ictim yani yine 28inci gun adet gordum , sonraki ay yine ayni 10 gun kala icmeye basladim yine ayni adet oldum , bide ben gunde sadece birkez yapiyordum sogan kurunu ve onu iki yere boluo 1 saat aralikla iciyordum yani iki kez yarim bardaktan biraz daha fazla
umarim anlatabilmisimdir durumu ,
ben sogan kurunu kullandim ilk iki ay denemedim hamileligi cunku doktorum korunmami istemisti dusuk yuzunden , ucuncu ay denedim ve yumurtlama gunlerimi hesapladim o ay da hamile kaldim Allahima cok sukur ...
senin adetin duzeldi mi ?
ay iveeeeeeeeeeeeeet dayanamadim istene yapiyim geldim kizzzzz seni sizi birakirmiyim hic
maşşallah, bu işler böyle işte.. herkesin sınavı farklı.. inşşal sen de çok beklemeden kavuşursun yavrularınaMerhaba kızlar,
Benimde adet düzensizliğim vardı soğan küründen önce 15-20 gün gecikiyordu..iki aydır soğan kürüyle düzene girdi..dün oluvasyon testinde kırmızı çizgiyi gördüm ama bariz belirgin değildi..inşallah bu ay olur. Bu arada görümcemin ikinci çocuğuna istemeden hamile kaldığını öğrendim.
cnm olabilir mi bilemiyorum, yani normalde de her ay ileri/geri atabilirmiş günler, bu normalmiş. kaç günde 1 oluyosun regl?Folikasitka, oluvasyon testine göre ben hep farklı günlerde ve geç yumurluyorum..örneğin adetin 17.günü bir sonraki ay 18.günü, yani bende yumurtlama tembelliği olabilir mi?
amin cnm inşallah hayırlısıyla .. sorun olmadığına sevindim. diğer kontrollerinizi de oldunuz mu eşinle? adetlerin düzenli mi? ne kadar var BATa?sitede yenıyım bende 5 aydır bebıs ıstıyorum denıyoruz olmadı henu z moralmım cok bozuluyodu ilk 2 ay bı umut hep beklemek ama sonraları uzntu stres daha cok etkılıyor dıye ogrendım kafama takmamaya basladım bu ay adet oldum ama uzulmedım test yapmıstım adetımden 3 gun once negatıf cıkmıstı bellı olmaz dıye dusundum yıne bı umut doktora gıttım nısanda smır testı yaptırdım allahıma bın sukur temız cıktı..Allahım inş.en kısa zamanda hayırlı ,sağlıklı bi evlat nasıp eder isteyen herkesın duası kabul olsunn..
1 senedir sürekli değişiyor günler...4 ay önce 2 ayda oldum birkaç aydır 27-28-29. günler oluyorummaşşallah, bu işler böyle işte.. herkesin sınavı farklı.. inşşal sen de çok beklemeden kavuşursun yavrularına
cnm olabilir mi bilemiyorum, yani normalde de her ay ileri/geri atabilirmiş günler, bu normalmiş. kaç günde 1 oluyosun regl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?