- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
valla gelmedı aklıma bebek esımıde kırmak ıstemedım oda bebek cok ıstıyo yan odada kayınpederım yatıyodu:) kaynanam esıme dedı bbebek varmı dedı yok ıstemıyorum bebek ısım gucum yerıne oturmadı borclarım var bıkacsene ıstemıyorum dusunmuyorum dedı ben bebek:) evet canım ınsallah hepımız anne oluruz bende arastırdım kılomen catlatma ıynesıyle tadavıyle anne olan cok ya ben esıme cok yuk oldugumu dusunup uzuluyorum maddı olarak borcumuz cok var tadevıde maddı anlamda zorlu bıraz ama esıme dıyınce kızıyo bn kımın ıcın calısıyorum benım senden baska kımsem yok sen benım herseyımsın dıyo dusunme parayı dıyo senın acının telıne goz yasına dunyayı verseler degısmem dıyo saolsun ama takıyorum ıste ıster ıstemez ama kader kısmet ınsallah temmuzdan cokumutluyum sabırsızlıkla batı beklıyorum tedavı ıcınbasını agrıttım senınde canım
olur mu bulutcum aşkolsun, ben de merak içindeyim, açılışı Ecem yaptı, gerisi gelsin araya zaman girmeden umutlarımız tazelensin istiyorum cnm inşallah tedavi olumlu sonuç verir hemen senin de, eşin de örnek kocaymış maşallah, takdir ettim, Allah bozmasın inşallah huzurunuzu.. TR'de ne kadara mâl oluyor cnm bu tedavi?