Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saatten ziyade testten önce sıvı almamış olman mühim cnm en az 2 saat sıvı almamış olman gerek. böyle yaptıysan ve yine de daha silik çıktıysa bugün çatlamış demektir yımırtan hayırlı uğurlu olsun24 saat içinde eşinle birlikte olmanız mühim. kolay gelsin
![]()
bugün ççok güzel bi haber aldımmm vee sizinle paylaşmadan edemedim batım gelmediği halde BHCG baktım :)))) epilasyona başlayacaktım:))) ama pozitif çıktı çookkk mutluyum bu zor zamanlarımda sizin paylaşımlarınızla güç buldum hepinize tşk ederimmmmm ALLAHIM BÜTÜN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Soğan kürü deneyen sevgili anne adayları,
Soğan cücüklerimizi takip edebilmek adına Son Adet ve Beklenen Adet Tarihlerimizden oluşan bir liste ekliyorum
Dileyen herkesin yanına hamile ikonu koymak nasip olsun inşallah
Bismillah
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beybisim[/td]
[td]12 Mayıs[/td]
[td]9 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sipsirine[/td]
[td]9 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yaramaz[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rumeysagul[/td]
[td]17 Mayıs[/td]
[td]13 Haziran[/td]
[td]:97:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]folikasitka[/td]
[td]16 Mayıs[/td]
[td]15 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecem8736[/td]
[td]18 Mayıs[/td]
[td]17 Haziran[/td]
[td]:80:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melissa[/td]
[td]26 Mayıs[/td]
[td]22 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]npo[/td]
[td]23 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:44:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sercem1[/td]
[td]24 Mayıs[/td]
[td]23 Haziran[/td]
[td]:18:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mybaby24[/td]
[td]25 Mayıs[/td]
[td]24 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulutefe[/td]
[td]30 Mayıs[/td]
[td]27 Haziran[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]jademisey[/td]
[td]28 Mayıs[/td]
[td]28 Haziran[/td]
[td]:26:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hisarbuselik[/td]
[td]4 Haziran[/td]
[td]4 Temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
sordum adam bugun seks yok dedi inanirmisin nasil yokkkkkkk yaaaaa olmazki ama yimirta catlamis nasil yapsam acaba :44: gidiyim suslenib puslenib kucaklayib opsemmi yoksa bekliyim o istesin ay ayip oldu qaliba![]()
Hoşgeldin cnm, aminnn, uğurlar gelsin hepimize, şifa olsun arkadaşım, hazirana bomba gibi girdik, ilk gebemiz ECEMkızlar beni de ekleyin listenize:)sat 04.06 ve bat istenmeyen bat 03.07 .bu ikinci ayımız henüz olmadı ama bende bu ay bu küre başlayacağım şu an kırmızılar içindeyim bittiği an içmeye başlıyorum inşallah.hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
benim adam da bu ne ya görev gibi istemiyorum dediği günler olmuştu:) ama ben ne yaptım bu konuyu kapatıp sadece yanaştım:)
Hoşgeldin cnm, aminnn, uğurlar gelsin hepimize, şifa olsun arkadaşım, hazirana bomba gibi girdik, ilk gebemiz ECEM![]()
Doktorların güvenilir, anladım. o zmn vardır sebebi.. saraçoğlunun sitesinde kürlere bak istersen cnm.. ben okuduğum kadarıyla pro için incir, nane, üzüm, dereotu önermiyor kesinlikle.. soğan kürünü ise gönül rahatlığıyla uygulayabileceğimizi söylüyor. bunlar dışında bir de hormon dengeleyici arslanpençesi kürü var ki TR'de olmadığım için deneyemiyorum bulup. bi araştır istersen.. haber verirsin tmm![]()
Bugün aktara gittim. Bana bi macun hazırladı. Hakiki süzme çiçek balı arı poleni arı sütü çörekotu tarçın falan koydu. Bununla 14 torunum oldu dedi. Müşterilerini kastediyor yani. Bende aldım. Bal çörekotu tarçını zaten forumda duymayan kalmamıştı. Şimdi bu kürü yaparken soğan yapılmaz herhalde di mi ?
nnee ddiiyyoossuunn
heeyyyooo
caaannıımmm
hayırlı uğurlu olsunnn
Allah sağ salim kavuştursun innşalllahhhhh
![]()
![]()
değerin kaç peki cancağızımm ne kadarlık bebiş
kiz hamilemisin yuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşgeldin cnm, aminnn, uğurlar gelsin hepimize, şifa olsun arkadaşım, hazirana bomba gibi girdik, ilk gebemiz ecem![]()
evet iliski pozitifffff oldu dun iste calistik..Adama sorarsan yok der tabi cnmhepsi bunların bizden daha nazlı.. vakit gelince, hazırlan temizlen güzelce koku sür
öyle yaklaş bakalım, o zmn sormana gerek bile kalmaz
![]()
evet biz testde silik gorduyumuzden beri calisiyorduk onun icin istemedi yoruldu tabi adam bende yoruldum tabi hayirlisi insalah bebeyim gelsin 2 ay yanima yaklastirmak yokkkkkk birazda o benim nazimi cekerbenim adam da bu ne ya görev gibi istemiyorum dediği günler olmuştu:) ama ben ne yaptım bu konuyu kapatıp sadece yanaştım:)
bence sana verdikleri en guzeli hadi bakalim hayirlisi tatlim 14 torun onun olmus 2-3 tane cocukda senin olsun insallahBugün aktara gittim. Bana bi macun hazırladı. Hakiki süzme çiçek balı arı poleni arı sütü çörekotu tarçın falan koydu. Bununla 14 torunum oldu dedi. Müşterilerini kastediyor yani. Bende aldım. Bal çörekotu tarçını zaten forumda duymayan kalmamıştı. Şimdi bu kürü yaparken soğan yapılmaz herhalde di mi ?
evet inşALLAH yani canım dua edin en son ki BHCG:37.1 ÇIKTI AMA DAHA ADETİME 10 GÜN VAR İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZZ ....
ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ.
canım, gönlünü ferah tut ve dua et bol bol, biz de yanındayız merak etme, stres yapma, olumsuz düşünme, her şey çok güzel olacak, sen ve cücüğün sağlıklısınız, her şey yolunda.. merak etme güzel düşün güzel olsun..aminn canım allah razı olsun dün aaile sağlığı merkezinde baktım 91.6 çıktı bugun doktoruma gittim 37.1 çıktı bakılan kitlerle alakalı olabileceğini söyledi.bir hafta sonra tekrar baktıracam inş. bi aksilik çıkmazzz boşuna ümitlenmemişimdir...((
evet inşALLAH yani canım dua edin en son ki BHCG:37.1 ÇIKTI AMA DAHA ADETİME 10 GÜN VAR İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZZ ....
ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN İNŞ.
canımm benimm inşallah hayırlısı ile bir hafta sonra kesin belli olacak umarım bi aksilik çıkmazz....
Gerçi bhcg: 37.1 var dediler ama hala inanamıyommmm :))
benim test yine koyu cikti dun silik di bugun koyu 13 gun de silikdi bugun 15 ci gun bu ne demek benim yumurtalar neler yapiyor orda noluyor bu ne demek biliyormusun ? :26: :26: :26:
cnm sen testi doğru yapıyor musun, en az 2-3 saat boyunca hiçbir şey içmemen lazım.
bilemiyorum cnm, bugün en koyu mu oldu? dün ve önceki güne göre daha mı koyu?? keşke fotkalarını koyabilsen buraya hepsini..evet v2 saat bekliyorum sonra yapiyorum