Soğan kürü

bilemiyorum cnm, bugün en koyu mu oldu? dün ve önceki güne göre daha mı koyu?? keşke fotkalarını koyabilsen buraya hepsini..

yok bugunde 13 cu gunde ciktigi gibiydi amaaaaaaaaaaaaaan bos vericem artik ya kafam allak bullak oldu

tamam tatlim yarin bakicam ya namaza kosa kosa duruyorum gecikirim diye unutuyorum yarin hatirliyip yaparim insallah yazarim sonucu bura

Allah kabul etsin, unutmamak için ben telefonun önüne koyuyorum başucuma, sabah budil'nik için uzanınca ilk termometr geliyo elime

kızceler yarın bursadan kaynanamlar gelıyor ne zaman gıderler bılmıyorum onlar gıdene kadar nete gıremem ama ınsallah bata kadar gıderler malum tedavıye baslıcam ve budurumdan haberlerı yok esımle bırlıkte soylememe kararı aldık cok sevıyom canım kocacım benım ya kımseye ezdırmez benı gercı kaynanamlarda cok sevıyo benı ama yınede boyle seylerı bılmelerını ıstemıyoruz ınsallah dondugumde hepınızden mujdelı haberler alırım amınnn

teşekkür ederim canım benimmm sağol umarım herşey güzel olurrr iyi ki varsınızzzzz :))))

Es bakimindan cok sanslisin desene , Allah bozmasin agzinizin tadini, donmeni bekliycem cnm unutma bizi ve de kolay gelsin sana simdiden

folikasitam benimde batı değiştir canım bat:5 temmuz batsın inşallaaaah

merhaba ayred'cim, senin regl kaç gün sürüyordu cnm naptın başladın mı küre? nasıl durum??

bulutefe hoşgeldin cnm gelmedi mi misafirlerin nasılsın? tedaviyi erteleyecek misin bu durumda sen?

bulutefe hoşgeldin cnm gelmedi mi misafirlerin nasılsın? tedaviyi erteleyecek misin bu durumda sen?
hosbuldum canım geldıler salonda uyuyolar bende yatak odasına kactım leptopu dun yatak odasına koymustum fırsat bulunca gırerım dıye :):) yok canım tedavıye baslıcam esım kendı dedı 4 gune gonderırırm dedı ya ben dedımıstım aylen burdayken calısma yapmayalım dun hesaplamıs tuturdu yumurtlama gunun bos gecemez yumurtluyosun felan dedı calıstık ama cok tuaf evde bırılerı varken:) ya canlar sımdı eger dk bana kılomenle catlatma ıynesı tedavısıne baslıcak buyuk ıhtımal ve cogul gebelık sansıda yuksekmiş:)

cok tesekkür ederim canım.buğün adetimin ilk günü.sogan kürüne kacıncı gün baslayayım
başladın mı küre sarışeker, nasıl durumun haber et bize

Merhaba, bende 2 aydır soğan kürü kullanıyorum, 2 yıldır bebek istiyoruz..bende kist yok çok şükür ama bir umut kullanıyorum işte..sat 26 mayıs bat 22 haziran benide ekleyin listeye arkadaşım.
senin kürün nasıl gidiyor arkadaşım düzenli içiyor musun?

oooh maşallah iyi olmuş iyi, aferin eşine, hem o anda bebek falan da düşünmemişsindir şimdi sen dostineks sıkıntı yapmıyor dimi? cnm bi de alıntı yapsaydım keşke senin için, dün bi şeyler buldum sen aklıma geldin, klomen+çatlatma iğnesiyle gebe kalan o kadar çok pko'lu var ki.. sana umut olsun istemiştim.. yani şunu bil ki pko gebeliğe engel değil, yani daha doğrusu kontrol altında olursan (şu anda senin yaptığın gibi) normal yollarla da hamile kalabiliyormuş

bende 3 ay sogan kurunu kullandim , bende adet duzensizgli vardi sut hormonu (hiperprolaktin) yuzunden o kadar ilac kullandim duzelmiyordu birturlu duzeldiginde de bir ay 30'uncu bir ay 25'inci gunde adet goruyordum , sonra ilk hamileligim dusuk le sonuclandi ondan sonra hemen sogan kurune basladim ve adetim duzene girdi her 28 gun hatta ayni saate adet oluyordum , simdi hamileyim simdilik iyi gidiyor ALLAH isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin. amin

Ben sogan kurunun hayrini gordum hic dusunmeyin kullanin bence ..

amin cnm ve de canım tebrikler, ALlah sağ salim kavuştursun inşallah.. bnm gibi prolaktin sorunu yaşayanlara umut olur inşallah, hikayeni ve durumunu bizimle paylaştığın için sağ ol gerçi bnm 2 ayda düştü hemen dostineksle ama tekrar nükseder korkusuyla dereotu, nane, üzüm ve incire veda ettim henüz iki ay yaptım soğan kürünü ama ilkinde sabah akşam 10 gün yapmıştım geçen ay, bu ay da günde 1 kere 10 gün yaptım. sen nasıl uygulamıştın ve 3. ayda mı gebe olduğunu öğrendin umut ışığım

valla gelmedı aklıma bebek esımıde kırmak ıstemedım oda bebek cok ıstıyo yan odada kayınpederım yatıyodu:) kaynanam esıme dedı bbebek varmı dedı yok ıstemıyorum bebek ısım gucum yerıne oturmadı borclarım var bıkacsene ıstemıyorum dusunmuyorum dedı ben bebek:) evet canım ınsallah hepımız anne oluruz bende arastırdım kılomen catlatma ıynesıyle tadavıyle anne olan cok ya ben esıme cok yuk oldugumu dusunup uzuluyorum maddı olarak borcumuz cok var tadevıde maddı anlamda zorlu bıraz ama esıme dıyınce kızıyo bn kımın ıcın calısıyorum benım senden baska kımsem yok sen benım herseyımsın dıyo dusunme parayı dıyo senın acının telıne goz yasına dunyayı verseler degısmem dıyo saolsun ama takıyorum ıste ıster ıstemez ama kader kısmet ınsallah temmuzdan cokumutluyum sabırsızlıkla batı beklıyorum tedavı ıcınbasını agrıttım senınde canım

öyle mi ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.peki ne zamandır istiyorlardı bir bilginiz var mı bu kürle olmuş yani

cnm ilk gebemiz ecem kür yapmıştı ama onun asıl tedavisi klomendi sanırım çatlatma iğnesi olduğunu hatırlıyorum en son, bu tedavisini soğanla da desteklemişti, şimdi de Allah'a şükür gebe darısı başımıza inşallllaahhh..

olur mu bulutcum aşkolsun, ben de merak içindeyim, açılışı Ecem yaptı, gerisi gelsin araya zaman girmeden umutlarımız tazelensin istiyorum cnm inşallah tedavi olumlu sonu verir hemen senin de, eşin de örnek kocaymıuş maşallah, taldir ettim, Allah bozmasın inşallah huzurunuzu.. TR'de ne kadar mâl oluyor cnm bu tedavi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…