kızlar bu soğan kürüne adetken mi başlanıyor kaç gün içiliyor ?
Merhaba arkadaslar malesef hamile degilmisim ama hemen hastalandim bunda sukrediyorum. 3 aydir sogan suyuyla duzenli adet goruyorum burdan doktoruma kapak olarak gelsin zaten doktorumu degistiriyorum.en son gittigimde banaadet sokturucu yazdi recep pabuccu hatta kendisine duzenli adet oldugumu soylememe ragmen ayrica ayni anda 3 hastayi iceri aliyor iyiki prof! Yine sasmadan adetimi oldum ve ilac kullanmadim tek ilacimsogan suyu ve arada ictigim hayit tohumu ben vucudumla gurur duyuyorum. Allahima binlerce sukrediyorum. Kiloda vricem insallah bebekte gelicek.Rabbim yardim edicek!
kızlar bu soğan kürüne adetken mi başlanıyor kaç gün içiliyor ?
ızlar sıze dıyorum çalışmalara devam dıye ama benım kı ne kür nede vıtamın lı meyve sebze yemıyo ayrıca haftada bır anca bişiler oluyo cıldırcam aslında alttan alıyorum ama gelın bıde bana sorun kızçeler ...bebek için rutını bozmamak lasım ama uygulamıyor o da mılığı yıktı 5 ayda offffffffffffffffff
Hem tedavi hemde soğan kürünü deniyordum bu ay ççook şükür herşey çook düzenli gidiyordu 2 ayın ardından. Ama bu kezde eşim iş gereği 25 gün kadar yok ve çatlatma iğnesini dün yaptım eşim çarşamba gidecek sizce bişeyler olabilir mi yoksa yine hayal mı gebelik....((( bilgisi olna var mı acabaaaa....
2 gündür göğüs halkalarım acayip büyümüş ve acıyorlarda...ama bat a çok var yumurtlama dönemlerinde böyle hassasiyetlik olabilir mi ki :44:
kızlar, kafama takılan bir konuyu paylaşmak istedim fikriniz/bilginiz varsa memnun olucam. ovülasyonda döllenme gerçekleşmediyse BATa kadar yumurta döllenmemiş halde atılıp kayboluyo vücutta diye biliyorum. az önce okudum bununla ilgili. peki ovülasyondan sonra yani luteal faz döneminde gebe kalanlar nasıl oluyor da oluyor :44: örnekleri çok varmış kulüpte .. :26:[/QUOTE
luteal faz döneminde bu nedemek anlamadım ama tanıdıklarımda yakınlarımda adete bı gun kala adet bıter bıtmez oısı yapıp hamıle kalanlar cok kader kısmet bence kendımızı cok yıpratıyoruz
ecem'ciğim, Saraçoğlu yumurtlama tedavisi görenlerin soğan kürüyle destekleyebileceklerini açıkça ifade ediyor cnm. kendi sitesinde sen de bilgi bulabilirsin bununla ilgili. umarım sağlıklı olur her şey. çatlatmayı dün yaptıysan, çarşambaya kadar ne olacaksa olur zaten canım telaşeye gerenk yoko güne kadar değerlendirin de siz üstünüze düşeni yapın, gersi Allah'tan cnm bnm
inşallah yaa doktorum umutsuz konuşunca ççok moralim bozuldu.inş hakkımızda hayırlısı olur. teeşkkür ederimm...
nasilsin? birsey sorucam sana bu klomen iyne ne rusca bende kullanmak istiyorum ne diyip almaliyim onu illaki doktormu vermeli bir fikrin varmi?
canım evet tabi doktor veriyor onu, reseptsiz alınabiliyor mu bilmem ama her isteyene verilmez bence. senin için bi araştırayım istersen. rusçasını da bilmiyorum ki :44:
bi zahmet nolur bak istersen olsun ben birkez kendim yaptiracagim burda klomen diye sordum oyle birsey yok dediler bence ziyani olmaz 1 kerecikden
Kızlar selâm. Kafama takılan birşey var. Kür adetten 2 gün sonra uygulanıyor. Ve ilkinde 15 gün devam ediliyor. İyi ama soğan kürünü uygularken yumurtlama gününü kaçırmış oluyoruz nasıl oluyor anlamadım.
Kaçırmış olmuyosun da küre denk geliyor ovulasyon evet. Ve saraçoğlu bunun hiçbir sakıncası olmadığını vurguluyor ısrarla. Ama kür uygularken gebe olduğunuzu fark ederseniz derhal bırakın diyor. Bunu uyarıyı özellikle soğan kürü icin değil, kullandığın herhangi bir kür icin de yapıyor.
Ama şunu da belirtmeliyim ki ben içim rahat etmediği icin, sadece 10 gün yaptım kürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?