- 17 Nisan 2013
- 5.950
- 2.649
- 448
cnlar benı merak etmıssınızdır bugun bat gunum ama yazmıyorum ıkı gundur kusura bakmaın carsamba gecesı frnalastım bulanık felan gormeye basladım oyuzden annemleregıttım evde yanlız kalmamı ıstemedı esım dun kırmızı kartı gordum bugun saat8 den berı hastanedeydım sımdı geldım hormon testlerım yapıldı yazım sızede tsh 4.30 t4(ft4) 1.25 lh 11.31 fsh 6.63 e2 29.51 pıroklatın 38.32
kızlar h3 hormunum yuksek cıktı hangılerı aklımda degıl uzuntuden cıktı aklımdn ama tıroıd ıcın dahıleye gonderdı dk ulturasonla bakıldı bıda baaska kan testı yapıldı sonucu yarın 5 alcam dhıle doktoru ılac yazcak kadın dogum doktorum bu ay tr hormonunla sut hormununu duzene sokalım dedı ılac verdı bıdahakı ay yumurtlama tedavısıne baslayılım dedı 3 tedavı zor olur moralmen dedı cogun olmaz demıyorum sakın uzulme dedı ama tedavıyle olcak bıraz gec olur ama olcak bız tedavmızı yapalım gerısı allaha kalmıs kader kısmet dedı baya konustu benle ama elımde degıl cok agladım baya neyse kızlar basınız cok agrıttım kusura bakmayın hakkınızı helal edın uzun yazdım
cnm çook geçmiş olsun, nolmuş peki öyle neden fenalaşmışsın? bi de telaşla yazmışsın ki anlayamadım cnm 3 tedavi birden dediğin neler? bu arada yeni döngün hayırlı olsun kuzum