cnlar benı merak etmıssınızdır bugun bat gunum ama yazmıyorum ıkı gundur kusura bakmaın carsamba gecesı frnalastım bulanık felan gormeye basladım oyuzden annemleregıttım evde yanlız kalmamı ıstemedı esım dun kırmızı kartı gordum bugun saat8 den berı hastanedeydım sımdı geldım hormon testlerım yapıldı yazım sızede tsh 4.30 t4(ft4) 1.25 lh 11.31 fsh 6.63 e2 29.51 pıroklatın 38.32
kızlar h3 hormunum yuksek cıktı hangılerı aklımda degıl uzuntuden cıktı aklımdn ama tıroıd ıcın dahıleye gonderdı dk ulturasonla bakıldı bıda baaska kan testı yapıldı sonucu yarın 5 alcam dhıle doktoru ılac yazcak kadın dogum doktorum bu ay tr hormonunla sut hormununu duzene sokalım dedı ılac verdı bıdahakı ay yumurtlama tedavısıne baslayılım dedı 3 tedavı zor olur moralmen dedı cogun olmaz demıyorum sakın uzulme dedı ama tedavıyle olcak bıraz gec olur ama olcak bız tedavmızı yapalım gerısı allaha kalmıs kader kısmet dedı baya konustu benle ama elımde degıl cok agladım baya neyse kızlar basınız cok agrıttım kusura bakmayın hakkınızı helal edın uzun yazdım
s.a. arkadaşlar nasılsınız ? soğanla aranız nasıl ?ben salı günü bıraktım soğan suyunu çok şiddetli kasık ağrılarım oldu korktum..hayırlısı inşallah...........
Arkadaşlar ben 3 aydır soğan kürüne devam ediyordum bu ayda hastalanmayı bekliyordum aslında ama normalden tuhaf ağrılar hissettim bugün hastalanmam gerekiyordu içime kurt düştü eşimde test getirdi yaptık ve silik çizgi çıktı çok heyecanlandım gece gece çıktık bir test daha aldık daha pahallı 4 gün önceden anlayan testlerde onda hiçbişey çıkmadı benim kafam tamamen karıştı şimdi yarında hastalanmazsam kan tahlilimi yaptırsam of niye böyle olduki keşke hiç çıkmasaydı biri öyle biri böyle
fanalastıgım ıcın gıtmek ıdtemedım doktora annemlerde tansıyonumu olctum nabzım yuksektı ondan oldu sanırım. canım sut hormonum yuksek bıde guatır hormonu yuksek bu ay ıkı hormonu dusurmek ıcın tadvıye basladık bıdahakı ay ıs yumurtlama ıcın yumurtlama olması ıcın destekleyıcı tedavıye baslıcaz pko kesınlestı onun tedavısı yaplcak yuksek olan hormonlar gebelıge engelmıs onlar duzene sokulcak canım ıste guatır ıcın fılım cekıldı kan testı yapıldı yarın 5 de sonuclar cıkcak ona gore dahılıye doktoru ılac vercek kadın dogum doktorumda sut hormonunu dusurmek ıcın ılac verdı hayırlısı artıkcnm çook geçmiş olsun, nolmuş peki öyle neden fenalaşmışsın? bi de telaşla yazmışsın ki anlayamadım cnm 3 tedavi birden dediğin neler? bu arada yeni döngün hayırlı olsun kuzum
fanalastıgım ıcın gıtmek ıdtemedım doktora annemlerde tansıyonumu olctum nabzım yuksektı ondan oldu sanırım. canım sut hormonum yuksek bıde guatır hormonu yuksek bu ay ıkı hormonu dusurmek ıcın tadvıye basladık bıdahakı ay ıs yumurtlama ıcın yumurtlama olması ıcın destekleyıcı tedavıye baslıcaz pko kesınlestı onun tedavısı yaplcak yuksek olan hormonlar gebelıge engelmıs onlar duzene sokulcak canım ıste guatır ıcın fılım cekıldı kan testı yapıldı yarın 5 de sonuclar cıkcak ona gore dahılıye doktoru ılac vercek kadın dogum doktorumda sut hormonunu dusurmek ıcın ılac verdı hayırlısı artık
Aramıza hoşgeldin yaramazşimdi tlfndayim cnm bilgisayara geçince eklerim tabi. İnşallah fazla beklemeden kavusursun dileğine. Eğer adet döngün duzenliyse reglin bittikten 2 gün sonra başlaman gerek cnm küre. Sağlıklı sonuç almak istiyorsan bu şekilde yap, yoksa farklı etkiler gösterebilir. Regline 15 gün varsa yumurtlama gunlerindesin sanırım. Bence adet olmayı bekle cnm.
olmamıs faydası sanırım ama bu ayda yapcam verdıgı ılaç dostinex canım ıcınde 8 tane var pazartesıyle persembe ıcılıyo haftada ıkıkerehmm şimdi anladım, prolaktin bnm de yüksekti düşürüldü biliyosun, küçük dozlarla hemen halloluyo cnm onu dert etme sakın. hangi ilacı yazdı onun için? tiroid de sanırım aynı şekilde ilaçla hemen normale dönüyo. ama pco 'ya soğanın hiç faydası olmamış mı acep?? :26:
çok teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin için.İnşallah hepimiz en kısa zamanda sonuçlar alırız.Beklemek de zor sabretmek de...2 ay acayip taktım psikolojik olarak.Artık olacağına bıraktım şu an daha rahatım bu konuda.
olmamıs faydası sanırım ama bu ayda yapcam verdıgı ılaç dostinex canım ıcınde 8 tane var pazartesıyle persembe ıcılıyo haftada ıkıkere
amın canım bana yarım ıc demedı cok yuksek demekkı sade dedı persembeyle pazartesı gunlerı ıc haftada ıkıkere dedıhmm, evet ben de dostineks içmiştim, hafta 1, perşembe günleri, yarım tablet. Allah acil şifa versin bulutçum, tekrar geçmiş olsun..
amın canım bana yarım ıc demedı cok yuksek demekkı sade dedı persembeyle pazartesı gunlerı ıc haftada ıkıkere dedı
yine kırmızı kart gördüm kızlarrrr uf ya gece regl oldummneyse artık umudum soğan küründe olcak bitsin reglim hemen başlıcam
canim bismilla-hirrahmanirrahim turkcemi yazilmali acaba hemde benim bugun 8 gunum bugun yazsam olurmu?1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." (Muhakkak ki Rabbin, her türlü yaratma şeklini bilir.) âyetini geceleri 1267 kere tekrar edip ve bunu üç ay boyunca sürdür.
2. "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" (Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.) âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar et.
3. "Hüvallahü'l-hâliku'l-bâriü" (O yaratandır ve yoktan var edendir.) âyetini 1054 kere tekrar et.
4. Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
Bunlardan dilediğiniz herhangi biri yapılabilirmiş. hepsi birlikte değil..
Çoçuk için okunacak Allah(cc)ın sıfatları (Esmaül Hüsnadan):
Çoçuğu olmayan kimse Ya Varis 707 kere okursa Allah'ın izniyle hayırlı evlat sahibi olur
ALLAHÜMME YA EVVELÜ, 100 kere, bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ, 99 kere, düşük tehlikesi olan
ALLAHÜMME YA RAKİB, 312 kere, doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB, 60 kere, bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU, 100 kere, hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ, düştüğü hastalıktan kurtulur, ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur..
canım boşver, hepimiz bu ay oyun dışı kaldık zaten yalnız değilsinhem heves eder misin sen öyle soğan kürüne, al işte yeni döngün hayırlı olsun tatlım hemen toparlanıyosun, yeni döneme sağlıkla giriyosun, no stress
canim bismilla-hirrahmanirrahim turkcemi yazilmali acaba hemde benim bugun 8 gunum bugun yazsam olurmu?
cnm senin 5 gün sürüyor değil mi, o zmn bugün tam doğru gündesin, Türkçe de olur cnm Allah'ın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?