Soğan kürü

cnm çook geçmiş olsun, nolmuş peki öyle neden fenalaşmışsın? bi de telaşla yazmışsın ki anlayamadım cnm 3 tedavi birden dediğin neler? bu arada yeni döngün hayırlı olsun kuzum

s.a. arkadaşlar nasılsınız ? soğanla aranız nasıl ? ben salı günü bıraktım soğan suyunu çok şiddetli kasık ağrılarım oldu korktum..hayırlısı inşallah...........

aa, işe yaramıştır işte belki ihtiyacın vardır cnm için temizleniyordur, o kadar mı şiddetli oldu?:26: tabi senin seçimin ama hayırlısı olsun dediğin gibi..

canımcım neden öyle olduğuna benim de aklım ermedi doğrusu :26: hani tam tersi olsa tamam anlıycam da... yarını bekle cnm, yarınki belirtilerine bi bak, duruma göre bir test daha yaparsın cnm regl olmazsan. ama kan vermek için pazartesiyi beklerdim yerinde olsam. inşallah tutunmuştur mercimek

cnm çook geçmiş olsun, nolmuş peki öyle neden fenalaşmışsın? bi de telaşla yazmışsın ki anlayamadım cnm 3 tedavi birden dediğin neler? bu arada yeni döngün hayırlı olsun kuzum
fanalastıgım ıcın gıtmek ıdtemedım doktora annemlerde tansıyonumu olctum nabzım yuksektı ondan oldu sanırım. canım sut hormonum yuksek bıde guatır hormonu yuksek bu ay ıkı hormonu dusurmek ıcın tadvıye basladık bıdahakı ay ıs yumurtlama ıcın yumurtlama olması ıcın destekleyıcı tedavıye baslıcaz pko kesınlestı onun tedavısı yaplcak yuksek olan hormonlar gebelıge engelmıs onlar duzene sokulcak canım ıste guatır ıcın fılım cekıldı kan testı yapıldı yarın 5 de sonuclar cıkcak ona gore dahılıye doktoru ılac vercek kadın dogum doktorumda sut hormonunu dusurmek ıcın ılac verdı hayırlısı artık

hmm şimdi anladım, prolaktin bnm de yüksekti düşürüldü biliyosun, küçük dozlarla hemen halloluyo cnm onu dert etme sakın. hangi ilacı yazdı onun için? tiroid de sanırım aynı şekilde ilaçla hemen normale dönüyo. ama pco 'ya soğanın hiç faydası olmamış mı acep?? :26:

çok teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin için.İnşallah hepimiz en kısa zamanda sonuçlar alırız.Beklemek de zor sabretmek de...2 ay acayip taktım psikolojik olarak.Artık olacağına bıraktım şu an daha rahatım bu konuda.

olmamıs faydası sanırım ama bu ayda yapcam verdıgı ılaç dostinex canım ıcınde 8 tane var pazartesıyle persembe ıcılıyo haftada ıkıkere

amin inşallah. Odaklanmamayı başarabildiysen ne mutlu sana, bize de tüyo verirsin belki bu konuda

olmamıs faydası sanırım ama bu ayda yapcam verdıgı ılaç dostinex canım ıcınde 8 tane var pazartesıyle persembe ıcılıyo haftada ıkıkere

hmm, evet ben de dostineks içmiştim, hafta 1, perşembe günleri, yarım tablet. Allah acil şifa versin bulutçum, tekrar geçmiş olsun..

hmm, evet ben de dostineks içmiştim, hafta 1, perşembe günleri, yarım tablet. Allah acil şifa versin bulutçum, tekrar geçmiş olsun..
amın canım bana yarım ıc demedı cok yuksek demekkı sade dedı persembeyle pazartesı gunlerı ıc haftada ıkıkere dedı

amın canım bana yarım ıc demedı cok yuksek demekkı sade dedı persembeyle pazartesı gunlerı ıc haftada ıkıkere dedı

değerin çok yüksek değil cnm. hem haftada iki kere hem de tam iç demesini anlamadım doğrusu. bnm değerim yüksek olduğu halde dediğim gibi daha hafif bi dozaj uyguladık. :26: iyi bir doktora görünüyosundur umarım:26:

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." (Muhakkak ki Rabbin, her türlü yaratma şeklini bilir.) âyetini geceleri 1267 kere tekrar edip ve bunu üç ay boyunca sürdür.
2. "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" (Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır.) âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar et.
3. "Hüvallahü'l-hâliku'l-bâriü" (O yaratandır ve yoktan var edendir.) âyetini 1054 kere tekrar et.
4. Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
Bunlardan dilediğiniz herhangi biri yapılabilirmiş. hepsi birlikte değil..
Çoçuk için okunacak Allah(cc)ın sıfatları (Esmaül Hüsnadan):
Çoçuğu olmayan kimse “Ya Varis” 707 kere okursa Allah'ın izniyle hayırlı evlat sahibi olur
ALLAHÜMME YA EVVELÜ, 100 kere, bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ, 99 kere, düşük tehlikesi olan
ALLAHÜMME YA RAKİB, 312 kere, doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB, 60 kere, bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU, 100 kere, hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ, düştüğü hastalıktan kurtulur, ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur..

yine kırmızı kart gördüm kızlarrrr uf ya gece regl oldumm neyse artık umudum soğan küründe olcak bitsin reglim hemen başlıcam

yine kırmızı kart gördüm kızlarrrr uf ya gece regl oldumm neyse artık umudum soğan küründe olcak bitsin reglim hemen başlıcam

canım boşver, hepimiz bu ay oyun dışı kaldık zaten yalnız değilsin hem heves eder misin sen öyle soğan kürüne, al işte yeni döngün hayırlı olsun tatlım hemen toparlanıyosun, yeni döneme sağlıkla giriyosun, no stress

canim bismilla-hirrahmanirrahim turkcemi yazilmali acaba hemde benim bugun 8 gunum bugun yazsam olurmu?

çok umutlanmıştım yaa ( neyse hayırlısı olsun elbet birgün bende bebişimee kavuşurum aynen cok heveslendim küre bakalım başlayınca da aynı hevestmi olcam :)

canim bismilla-hirrahmanirrahim turkcemi yazilmali acaba hemde benim bugun 8 gunum bugun yazsam olurmu?

cnm senin 5 gün sürüyor değil mi, o zmn bugün tam doğru gündesin, Türkçe de olur cnm Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…