Soğan kürü

iyi ki varsınız kızlarr :nazar: burda saat geç oldu (02:30) herkese iyi geceler, yarın görüşmek üzere :54:

iyi ki varsınız kızlarr :nazar: burda saat geç oldu (02:30) herkese iyi geceler, yarın görüşmek üzere :54:

iyi geceler canim burdada saat 00:37 burdada gec benim kocis uyumus askim yorgun tabi bide buralardan gitseydik ulkemize rahatlardik valla :52:

npo'cuğum senin SATı ekliyorum cnm "23 mayıs" bakarsın BATı beklemeye gerek kalmaz, Allah büyük! :54: hem birbirimizi unutmayalım gözümüzün önünde ol şöyle :70:

tamam tatlım ekle ekleee bu ay boşa geçecek yumurtlama gününde olmuyo yanımdaa :(( genede ekle bata da 23 olarak ekleyebilirsin düzen bozukluğu yüzünden 2 aydır kestiremiyorum bi düzelmedii:47::47:

tamam tatlım ekle ekleee bu ay boşa geçecek yumurtlama gününde olmuyo yanımdaa :(( genede ekle bata da 23 olarak ekleyebilirsin düzen bozukluğu yüzünden 2 aydır kestiremiyorum bi düzelmedii:47::47:

valla canım yumurta takibi mi varmış eskiden? şimdi kime sorsam "beklemiyorduk, bu bebek sürpriz oldu" diyor. aklım almıyordu bi türlü, ama şunu anladım biz doktorlardan daha matematik ve sistemli düşünmeye başladığımız için yumoşları yakalıycaz ya güya.. tadı tuzu kalmıyo bu işin. en son bu yıl iki arkadaşım da "bize de sürpriz oldu" deyince dayanamadım "ya siz korunuyorsunuz da ona rağmen mi oldu yani ne demek sürpriz?" diye sordum. neymiş efendim korunmamışlar da ama ovülasyon değilmiş yani, güvenli günlermiş, ama nasıl olduysa tutmuş.. bilmem anlatabildim mi cnm :31:

jademisey cnm noldu, naptın? lütfen "regli olmadım" deee :16:

AMİİİN, AMİNN hepimize innşallahhh :49: ekledim cnm bnm, senin BATa da varmış daha ama inşallah son BATın olur, öyle olacaksa beklemeye değerrr :32:

teşekkür ederim.evet daha var bakalım hem soğan kürü hemde göbekten iğne yapıyom bu ay başladık bakalım inş. hakkımızda hayırlısı olur...

teşekkür ederim.evet daha var bakalım hem soğan kürü hemde göbekten iğne yapıyom bu ay başladık bakalım inş. hakkımızda hayırlısı olur...

aminnn, şifa olsun inşallah duaların kabul olsun arkadaşım...

"İlişkiden sonra rahim ağzından rahim içine geçen spermlerin döllenmenin gerçekleştiği fallop tüplerine doğru olan yolculuklarında rahim kasılmalarının da (uterine kontraksiyon) etkisi vardır. Bu zorlu yolculuk sonrasında, vajina içine boşaltılan 200-300 milyon spermden ancak birkaç yüz tanesi (nadiren 1000’e ulaşabilir) fallop tüplerine ulaşır. Bir spermin yumurtaya kadar yüzdüğü mesafe 10-15 cm kadardır. Orantı kurulursa bir insanın 200 km. yüzmesine eşittir. Hızlı bir sperm bu mesafeyi 5 dakikada alabilir." - alıntıdır.

valla gelecek gibi duruyor geldi sanıyorum lavaboya gidiyorum hiçbişi yok kasığımda ağrı var çok fazla tatlı yiorum uff ne bilim ya heyecanlıyımm:)

ayy canım Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın ama regl olmazsın inşallah.. :26:

ayy canım Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın ama regl olmazsın inşallah.. :26:

canim senin adetin kac gune surer bitanem bende hep cabuk gelir amma gunu belli olmaz mesela gecen sefer 6 gun kala geldi bu sefer 3 gun kala geldi bu gotu birseymi acaba duzensiz sayiliyormu boyle olunca :26:

merhaba folikasitka nasılsınız nasıl gidiyor baakalım kürler ben dün başladım bugün lekelenmem oldu neden bu kadar cabuk oldu anlayabilen var mı acaba dün bir bugün iki şaşkınım:53::53::53::53::53:

canim senin adetin kac gune surer bitanem bende hep cabuk gelir amma gunu belli olmaz mesela gecen sefer 6 gun kala geldi bu sefer 3 gun kala geldi bu gotu birseymi acaba duzensiz sayiliyormu boyle olunca :26:

canım 26 ile 32 gün arasında oluyorsan bu düzensizlik sayılmıyor. ama daha erken ya da daha geç olursa bir sorun olabilir belki ama bu aralıktaysa her şey normal merak etme cnm :32:

canım 26 ile 32 gün arasında oluyorsan bu düzensizlik sayılmıyor. ama daha erken ya da daha geç olursa bir sorun olabilir belki ama bu aralıktaysa her şey normal merak etme cnm :32:

sagol canim icimi rahatlatdin biraz deminden beri onu dusunuyorum belki bu prablem diye :54:

valla canım yumurta takibi mi varmış eskiden? şimdi kime sorsam "beklemiyorduk, bu bebek sürpriz oldu" diyor. aklım almıyordu bi türlü, ama şunu anladım biz doktorlardan daha matematik ve sistemli düşünmeye başladığımız için yumoşları yakalıycaz ya güya.. tadı tuzu kalmıyo bu işin. en son bu yıl iki arkadaşım da "bize de sürpriz oldu" deyince dayanamadım "ya siz korunuyorsunuz da ona rağmen mi oldu yani ne demek sürpriz?" diye sordum. neymiş efendim korunmamışlar da ama ovülasyon değilmiş yani, güvenli günlermiş, ama nasıl olduysa tutmuş.. bilmem anlatabildim mi cnm :31:

olacağı olduktan sonraa oluyor be tatlım bizim bi tanıdıkta yumurtlama olmuyodu klomenle bile olmuyodu hormon bozukluğu vardııı
ne ararsan vardı bende diyodum şükür bende o sorunlar yok bi duydum ewlendikten sonra 5. ayda olmuşşş şok olmuştum ben acı zede şükür bende yok diye seviniyodum bende tutmadı onda tuttu o korunupta olanları duyunca artık ümitlerimi yitiriyorummm ne zor işmiş bu tutturma işi yaaaa:37:

merhaba folikasitka nasılsınız nasıl gidiyor baakalım kürler ben dün başladım bugün lekelenmem oldu neden bu kadar cabuk oldu anlayabilen var mı acaba dün bir bugün iki şaşkınım:53::53::53::53::53:

merhaba rose :42: biz iyiyiz, benim kürde 2. dönemim yarın bitiyor inşallah. lekelenmem akıntı vs. geçen ay hiçbir şey olmadı. bu ay da bilemiyorum, rahim filmine girmiştim de geçen hafta bu yüzden fitil kullanıyorum ve tam anlayamıyorum açıkçası aşağıda bişeyler gelip gidiyor ama :44:
senin reglinin kaçıncı günü? reglinin son lekelenmeleri falan bitmiş miydi cnm tamamen? çünkü soğanın ilk gününden olması mümkün değil gibi... :26:

Back