Soğan kürü

sagol canim icimi rahatlatdin biraz deminden beri onu dusunuyorum belki bu prablem diye

yok cnm merak etme, kadının adet döngüsü her ay ilk olarak beyinde başlarmış. e bizim beyinler de malum aylardır başka bir konuya çalışmıyor ya o yüzden belki strese bağlı yanlış sinyal verip erken ya da geç olmasına yol açıyoruzdur kendimiz

hiç sorma bacım, 10 gündür iki kez rüyama girdi yine, oğlum oluyomuş falan.. hayırdır inşallah... bebeklerimiz oluncaya dek sinirlerimiz bozulmasa bari iyice.. yıpranmak istemiyoruz

bulutefe caaanııımmmm nerelerdesin bugün bi göründün bir kayboldun?? her şey yolunda mı ?? merakta koyma bizi bak sıra sana geliyor, jademisey de sanırım regli olmadı gününün geçmesini bekliyor

дистрептаза свечи bitince сразу можно заниматься сексом demiş benim deli doktor ama ben emin değilim cnm, sen aptekadan sordun mu ya da internetten bi bakabilir misin cnm sana zahmet olmazsa :26: çünkü bnm kadın biraz ilgisiz, dikkatsiz biliyosun, hastalarını takip etmiyor ve ben her kontrole gittiğimde ona en baştan tekrar anlatıyordum bütün hikayemi. en son rahim filmi için gittiğmde geçen cuma gün bana demişti ki "senin neden sadece prolaktine baktık, öteki hormonlara da bakmak lazım, gelen ay regl olunca ötekilere de bakalım" işte ксажилению такая она bu yüzden onun dediğine güvenemiyorum cnm, emin olmak için bi de internetten bakar mısın bitince ne zaman birlikte olabiliriz eşlerimizle, beklemek gerekir mi vs.. çünkü bnm bugün ve yarın ovülatsya

canim 9 gunluk kullananlara doktoru demiski bu ay yapmayin olmaz zaten dusunuyorumki onun ovi gunu gecmis ondan oyle soylemis doktoru.. bazilari 3 gun sonra bazilari 5 gun sonra yazmis bazilarida ondan hic konusmamis ben bugun guzellik salonuna getmeliyim ordan da apteke ugrayip ordaki kizdan soruyim bir.. amma alirgiya yapa bilir diye oyle yazmislar bence bir kac gun kecmesini bence senin ovi gununse 1-2 tanesi kaldiysa durdur istersen ben yinede bugun gidip sorucam :26:

tamam canım, çook teşekkür ederim, blagadaryu tebe canım ben bu sabah poslednaya svecanı koydum başka yapmıycam zaten. ama bu gece birlikte olabilir miyiz eşimle diye öğrenmek istiyorum. çok önemli çünkü ov. testim pozitiv canım şimdi yaptım

canim ben sordum o kiz yoktu basqasiydi o kiz iyi birisi bu biraz iste cevabi kotu verdi o kiz yarin olucakmis neyse sordum ben o dediki mojna nu cerez adin dney olsa daha iyi olur cunki bircok kisinin bunyesi almiyormus alergiya ola bilirmis ziyani yok dedi boyle dedi yarin o kiz gelsin ona da sorucam bakalim ve birde dediki doktor demeliymis bazi hastalara olmazmis

hiç sorma bacım, 10 gündür iki kez rüyama girdi yine, oğlum oluyomuş falan.. hayırdır inşallah... bebeklerimiz oluncaya dek sinirlerimiz bozulmasa bari iyice.. yıpranmak istemiyoruz

aynen valla ben 4 aydır tedavi oluyorum bu ayda soğaan kürüne başladım her ay acaba tuttumu tutmadı mı diye beklemekten mahvoldum yaa aklım hep orda hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık beklemekten başka da yapılacak birşey yok malesef...

Merhaba kızlar...
Bu konuyla ilgili gelişmeleri,sonuçları okudum ve ben de soğan kokmaya karar verdim 2 aydır çalışmalara başladık en kısa zamanda hayırlı sonuç alabilmeyi istiyoruz Allah ın da izni ile.beni de listenize katar mısınız? sat 17 mayıs bat 13 haziran yaş 27 . bir de ben daha yeni başladım bu akşam adetime de tam 15 gün var nasıl uygun mudur ?cevaplarınızı bekliyorum

Hepimiz ayniyiz cnm hepimiz, ama iyi ki burada buluşuyoruz da aynı dili konuşup deşarj olabiliyoruz bir nebze de olsa Ne tedavisi oluyorsun cnm sen 4 aydır?:26:

Aramıza hoşgeldin yaramaz şimdi tlfndayim cnm bilgisayara geçince eklerim tabi. İnşallah fazla beklemeden kavusursun dileğine. Eğer adet döngün duzenliyse reglin bittikten 2 gün sonra başlaman gerek cnm küre. Sağlıklı sonuç almak istiyorsan bu şekilde yap, yoksa farklı etkiler gösterebilir. Regline 15 gün varsa yumurtlama gunlerindesin sanırım. Bence adet olmayı bekle cnm.

özel mesaj hakkım yok canım buraya yazıyorum
iyiyim ben küre devam edemedim 10 günde bıraktım o yüzden yazmadım.
Benim ilk hamileliğim olacak Allahın izniyle. dr gittiğimde soğan kürünü sordum. faydası olduğu kanıtlanmadı ama zararı da olmaz. için rahat edecekse içebilirsin dedi. kafam karıştı açıkcası. :44:
bu ay adetten sonra tekrar başlayım diyorum.
teşekkür ederim beni unutmadığın için

canlarım hala olmadım bugun 3 ncü gün cmtesi test yapcamm olmazsam eğer:))

wuhhuuuuu canımmm inşallahh sıkı sıkı yapışmıştır cücüğümüz sana yarını seninle birlikte iple çekiyoruz cnm bildir bize mutlaka

tabii ki cnm sen topiğimizin ilk sakinlerindensin sorun değil ben de kürü geçen ay 10 gün yapıp bırakmıştım bu ay da 10 gün yaptım dün bitti hmmm sen adet oldun mu cnm bu ay da?

wuhhuuuuu canımmm inşallahh sıkı sıkı yapışmıştır cücüğümüz sana yarını seninle birlikte iple çekiyoruz cnm bildir bize mutlaka

cnm soğan kürünee daha başlamamıştım ilk deneyimim olcaktı reglimi bekliyodum inş gerek duymadan hamiş olmuşumdur bakalım beklemedeyim gelişmelerden haberdar ederim :)

cnlar benı merak etmıssınızdır bugun bat gunum ama yazmıyorum ıkı gundur kusura bakmaın carsamba gecesı frnalastım bulanık felan gormeye basladım oyuzden annemleregıttım evde yanlız kalmamı ıstemedı esım dun kırmızı kartı gordum bugun saat8 den berı hastanedeydım sımdı geldım hormon testlerım yapıldı yazım sızede tsh 4.30 t4(ft4) 1.25 lh 11.31 fsh 6.63 e2 29.51 pıroklatın 38.32
kızlar h3 hormunum yuksek cıktı hangılerı aklımda degıl uzuntuden cıktı aklımdn ama tıroıd ıcın dahıleye gonderdı dk ulturasonla bakıldı bıda baaska kan testı yapıldı sonucu yarın 5 alcam dhıle doktoru ılac yazcak kadın dogum doktorum bu ay tr hormonunla sut hormununu duzene sokalım dedı ılac verdı bıdahakı ay yumurtlama tedavısıne baslayılım dedı 3 tedavı zor olur moralmen dedı cogun olmaz demıyorum sakın uzulme dedı ama tedavıyle olcak bıraz gec olur ama olcak bız tedavmızı yapalım gerısı allaha kalmıs kader kısmet dedı baya konustu benle ama elımde degıl cok agladım baya neyse kızlar basınız cok agrıttım kusura bakmayın hakkınızı helal edın uzun yazdım

s.a. arkadaşlar nasılsınız ? soğanla aranız nasıl ? ben salı günü bıraktım soğan suyunu çok şiddetli kasık ağrılarım oldu korktum..hayırlısı inşallah...........

Arkadaşlar ben 3 aydır soğan kürüne devam ediyordum bu ayda hastalanmayı bekliyordum aslında ama normalden tuhaf ağrılar hissettim bugün hastalanmam gerekiyordu içime kurt düştü eşimde test getirdi yaptık ve silik çizgi çıktı çok heyecanlandım gece gece çıktık bir test daha aldık daha pahallı 4 gün önceden anlayan testlerde onda hiçbişey çıkmadı benim kafam tamamen karıştı şimdi yarında hastalanmazsam kan tahlilimi yaptırsam of niye böyle olduki keşke hiç çıkmasaydı biri öyle biri böyle

canım testlerden bırı bozuk olabılır ama hangısı bımem bence yarındabekle adet olmazsan kan testı yaptır kesınsonuc ıcın ınsallah hamılesındır amınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…