iyi ki varsınız kızlarrburda saat geç oldu (02:30) herkese iyi geceler, yarın görüşmek üzere
npo'cuğum senin SATı ekliyorum cnm "23 mayıs" bakarsın BATı beklemeye gerek kalmaz, Allah büyük!hem birbirimizi unutmayalım gözümüzün önünde ol şöyle
tamam tatlım ekle ekleee bu ay boşa geçecek yumurtlama gününde olmuyo yanımdaa( genede ekle bata da 23 olarak ekleyebilirsin düzen bozukluğu yüzünden 2 aydır kestiremiyorum bi düzelmedii
kızlar bugun bat günüm inş olmamm hamişimdir inşallahh:)
AMİİİN, AMİNN hepimize innşallahhhekledim cnm bnm, senin BATa da varmış daha ama inşallah son BATın olur, öyle olacaksa beklemeye değerrr
teşekkür ederim.evet daha var bakalım hem soğan kürü hemde göbekten iğne yapıyom bu ay başladık bakalım inş. hakkımızda hayırlısı olur...
e var mı bişeyler, gelecek gibi, gelmeyecek gibi ya da önceki aylardan farklı bi durum???
valla gelecek gibi duruyor geldi sanıyorum lavaboya gidiyorum hiçbişi yok kasığımda ağrı var çok fazla tatlı yiorum uff ne bilim ya heyecanlıyımm:)
ayy canım Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın ama regl olmazsın inşallah.. :26:
ayy canım Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın ama regl olmazsın inşallah.. :26:
canim senin adetin kac gune surer bitanem bende hep cabuk gelir amma gunu belli olmaz mesela gecen sefer 6 gun kala geldi bu sefer 3 gun kala geldi bu gotu birseymi acaba duzensiz sayiliyormu boyle olunca :26:
canım 26 ile 32 gün arasında oluyorsan bu düzensizlik sayılmıyor. ama daha erken ya da daha geç olursa bir sorun olabilir belki ama bu aralıktaysa her şey normal merak etme cnm
valla canım yumurta takibi mi varmış eskiden? şimdi kime sorsam "beklemiyorduk, bu bebek sürpriz oldu" diyor. aklım almıyordu bi türlü, ama şunu anladım biz doktorlardan daha matematik ve sistemli düşünmeye başladığımız için yumoşları yakalıycaz ya güya.. tadı tuzu kalmıyo bu işin. en son bu yıl iki arkadaşım da "bize de sürpriz oldu" deyince dayanamadım "ya siz korunuyorsunuz da ona rağmen mi oldu yani ne demek sürpriz?" diye sordum. neymiş efendim korunmamışlar da ama ovülasyon değilmiş yani, güvenli günlermiş, ama nasıl olduysa tutmuş.. bilmem anlatabildim mi cnm
merhaba folikasitka nasılsınız nasıl gidiyor baakalım kürler ben dün başladım bugün lekelenmem oldu neden bu kadar cabuk oldu anlayabilen var mı acaba dün bir bugün iki şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?