Soğan kürü

kızlar bu ay bende soğan kürü denemek istiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
burda deneyenlerden hamile kalan varmı ?

hoşgeldin cnm, 1 haftan kalmış BATa, inşallah hayırlı haberle dönersin de gerek kalmaz küre müre bu kür vesilesiyle hamile kalan çoook kişi var, biz de deniyoruz bakalım bu ay ikinci turdayız

hoşgeldin cnm, 1 haftan kalmış BATa, inşallah hayırlı haberle dönersin de gerek kalmaz küre müre bu kür vesilesiyle hamile kalan çoook kişi var, biz de deniyoruz bakalım bu ay ikinci turdayız

guzel haberlerini bekiyorum canim burdaki herkesin tabiki hayit buldunmu?

ben bu ay kur kulanmadim gecen ay kullandim ama olmassa yani bu ayda kalamassam yine icicem tarih 27 mayis beklemedeyim benide ekle insallah hamile resimleri artar listete

tamam cnm ekledim, hoşgeldin inşallah vakti gelmiştir gebeliğin, güzel haberini bekliyoruz haftaya, bize de uğur getir

ВИТЕКС СВЯЩЕННЫЙ или АВРАМОВО ДЕРЕВО или ПЕРЕЦ ДИКИЙ diye yazıyor google'da. bu şekilde sorarım ben de dışarı çıkabilirsem. sana da haber veririm cnm unutmam merak etme benim bugün adetimin 5. günü ve soğan kürüne 2.tur başladım. bu yüzden hayıtı bulsam bile şimdi kullanamam yani ama sana haber veririm mutlaka

Son düzenleme:

canım bence hayıtı bulursan al ama sımdı kullanma bence sende bu ay hormon testı yaptırcan benım gıbı once hormonlarımızın durumunu ogrenelım sonra baslayalım bence sorun yasamayalım

canım bence hayıtı bulursan al ama sımdı kullanma bence sende bu ay hormon testı yaptırcan benım gıbı once hormonlarımızın durumunu ogrenelım sonra baslayalım bence sorun yasamayalım

ben hormon testi yaptıramadım ki cnm, bugün 5. gün ve geçti artık, en erken önümüzdeki batta yaptırabilirim, ama dua ediyorum öyle bişey olmasın

ben hormon testi yaptıramadım ki cnm, bugün 5. gün ve geçti artık, en erken önümüzdeki batta yaptırabilirim, ama dua ediyorum öyle bişey olmasın

inşallah olmaz oyle bısey canımbende yaptırmadım daha bu batta yaptırıcam hayırlısı ınsallah

hoşbuldum :) inşallahh bakalım bu ayda olmazsa artık başlıcam küre.. evet cnm çok kişi var hamile kalan inşallah sizinde bu ay bebişleriniz olur

bugün de bir rüya gördüm ki sormayın, Allahım hayretsin... Gebeyim karnım burnumda, ertesi gün bi bakıyorum kucağımda 3-4 yaşlarında bir oğlan çocuğu, ay diyorum ben bunu hangi ara doğurdum büyüttüm (gerçekte olan arkadaşımın oğlunu gördüm kendi oğlummuş gibi). Sonra bir arkadaşımla karşılaşıyoruz yolda ne zmn doğum oldu diye doruyor, ne diyeceğimi bilemeyip "önceki gün sezaryen oldum" diyorum. ama karnım hala gebe gibi şiş böyle, çocuğu kucaklıyorum falan ama zorlanıyorum, biraz yürüyüp geri bırakıyorum falan.. eşim yanımda yardım ediyo.. bi de işe gidiyorum çocukla o halde.. falan... filan... :26:

güzel bir rüya inş rüyandaki gibi hamiş olursun cnm

ya bişi daha sorucam ama ovulasyon testleriyle hamile kalanlarda çok gördüğüm kadarıyla hiç denediniz mi? :44:

Aslında 2 ay önce doktorum yumurta takibi yapmıştı ve 14. gün yumurtladığımı söylemişti ama ben geçen ay ilk defa ov. testi kullandım, 15. gün yumurtladığımı gördüm. bir iki gün oynama olabiliyor zaten. değerlendirdik biz de o günleri ama regli oldum bu ay yine kullanıcam.. hayırlısı...

canımmmm benim ben kendimi bildim bileli 27 günde bir oluyorumm sadece bir ay 32 gün de oldum oda geçen aydı soğan kürünü ilk geçen ay yaptım işte yani günümüm 32 gün olmasına imkan yok geçen ay başımdan geçenlerden kaynaklı geç oldum die düşünüyordum bu ay kestiremiyorum ne zaman olacağımııı hala olamadımm

belk adet duzenın eskıye donmemıstır belkı ama bence gene evde gebelık testı yap canım bellı olmaz

eskiye dönmedi sanırımm hala yokkk gebelik testi yapmaya cesaretim yok geçen ay yaşadıklarımdan sonraaa ( dolsun bakalım bi 30 günnn. kestiremiyorummm ne zaman olacağımıı düzenim bir ayda alt üst oldu

eskiye dönmedi sanırımm hala yokkk gebelik testi yapmaya cesaretim yok geçen ay yaşadıklarımdan sonraaa ( dolsun bakalım bi 30 günnn. kestiremiyorummm ne zaman olacağımıı düzenim bir ayda alt üst oldu

uzulme canım sıkma canını sıtres zararlı elınde degıl bılıyorum ama

cnm bu belirsizlik hepsinden beter, ya gebelik varsa??? o zmn derhal önlem alman gerekebilir ve sen geciktirmekle iyi etmiyosundur belki.. öyle ya da böyle netice neyse şu anda belli ve sadece sen bilmiyorsun. hadi bir test yap da cümleten rahatlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…