Soğan kürü

aynen oyle herseyallahın ıznıyle oluyor canımduvayı elden bırakmayalım sogan kurunededevam
ısey daha sorucam cok soru sordum ama testlerı ozeldemı yaptırdın nekadar tuttu fıyatı

aynen oyle herseyallahın ıznıyle oluyor canımduvayı elden bırakmayalım sogan kurunededevam
ısey daha sorucam cok soru sordum ama testlerı ozeldemı yaptırdın nekadar tuttu fıyatı

sor tabi canım birbirimize destek olucaz
istanbulda özel hastanede ssk ile 91 tl tuttu devlette yaptırırdım bilseydim
1 tüp kandan bakılıyor

sor tabi canım birbirimize destek olucaz
istanbulda özel hastanede ssk ile 91 tl tuttu devlette yaptırırdım bilseydim
1 tüp kandan bakılıyor

bende ıstnbulda cerrahı tıp merkezınde yaptırcam doktorum orda ya sıgortaya gıtmem zor esım yogun evıme uzk ssk ıyıtutmuş ben 150 200 sanıyodum ınsallah bızlerde anne olcaz amınnnnn

bende ıstnbulda cerrahı tıp merkezınde yaptırcam doktorum orda ya sıgortaya gıtmem zor esım yogun evıme uzk ssk ıyıtutmuş ben 150 200 sanıyodum ınsallah bızlerde anne olcaz amınnnnn

amin inşallah

inşallah amınn rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın

merhaba kızlar bende 5 gündür soğan kürü içiyorum ama hiç akıntı olmadı kafam karıştı
normal mi?

mrb :) bende de hiç akıntı olmamıştı hatta kızlara demiştim sanırım kistler gitmiyo hiç akıntım olmuyo die ama doktora bi gittim kistcikler gitmişti hiç akıntım falan olmadan saşırmıştımmm olmaya biliyo normal rahat oll

kızlarrrrrr birşey sorcam benim normalde 27 günde bir adet dönemim olur geçen ay başıma gelenleri biliyorsunuz kistciklerden kaynaklı 32 günde oldum bu ay kist gitti 27 günde doldu ama hala olmadım bugün tam 27. gündü acaba bir ay düzenim bozuldu ya acaba gene mi 32 günde olacam acabaaa nie olmadı bu zımbırtı bebiş yoktur kisti ilaç yan etkiydi derken bu ay olmadığından eminim ama tabii ALLAH bilir orasıda ayrııı 32 günde bir olursam ben şiştikçe şişerimmm eyvah eyvahhh ((

canım bu soğan kürü nasıl oluyor. tam olarak hamilelikte ne ile ilgili bu

canım ben yanlıs yazmısım sat 3 mayıs bat 30 mayıs

canım sogan kuru rahmı gebelıge hazırlıyor dusuk yapanlar ıcın ıyı kıstılerı temızlıyor ıntahabı temızlıyor pco temızlıyor faydası cokmus zararıyokmus ib saracoglu oyle dıyor sankı allah soganı kadın rahmı ıcın yaratmıs dıyor

belk adet duzenın eskıye donmemıstır belkı ama bence gene evde gebelık testı yap canım bellı olmaz

belki senin rutinin 32 gündür de soğan küründen dolayı sadece geçen ay erken gelmiştir cnm. sonuçta doktorlar 35 güne kadar normal olduğunu söylüyorlar. bi de soğan kürünü ikinci kez yaptınmı cnm sen bun ay?

İbrahim Saraçoğlu soğanın adeta kadın rahmi için yaratılmış bir nimet olduğunu söylüylor her fırsatta (bulutefenin dediği gibi).
Pko, kist, iltihap gibi ya da yumurtlama sorunu olanlara ilaç olacağını iddia ediyor. Böyle problemler olmasa bile zararı olmayacağını, adet döngüsünü ve rahmi koruyarak düzende tutacağını ve böylelikle gebeliğe yardımcı olabileceğini vurguluyor. Ancak onun tarif ettiği şekilde uygulanması gerektiğini söylüyor.
Buna göre de kürü ilk defa olarak regli bitiminden 2-3 gün sonra 15 gün boyunca sabah-akşam uygulamak gerekiyor.
İlk aydan sonra gebelik gerçekleşmez ve regl olunursa, yine aynı şekilde regli bitiminden 2-3 gün sonra 10 gün sabah-akşam uygulayın diyor.

kızlar bu ay bende soğan kürü denemek istiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
burda deneyenlerden hamile kalan varmı ?

canım tabloyu nasıl hazırladın

kızlar bu ay bende soğan kürü denemek istiyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
burda deneyenlerden hamile kalan varmı ?

canım sogan kurunde henuz yenıyız bu ıkıncı uygulamamız benım oyle arkadaslarında oyle sanırım baska topınklerde cok okudum sogan kuru uygulayıp gebe kalanları

canım sogan kurunde henuz yenıyız bu ıkıncı uygulamamız benım oyle arkadaslarında oyle sanırım baska topınklerde cok okudum sogan kuru uygulayıp gebe kalanları

aynen cnmm ya bende çok okudum o yüzden çok umutluyumm rabbim inşallah dualarımızı kabul ederr.. 28 inde regl olmam gerekiyor ki inş olmam olursam bittikten 2 gün sonra başlıcam küree inş faydasını görürüz

inşallah goruruz faydasını canım allahın ıznıyle duvalarımızla sogan kuruyle bızde anne olcaz ınsallah regl olmazsın

ben bu ay kur kulanmadim gecen ay kullandim ama olmassa yani bu ayda kalamassam yine icicem tarih 27 mayis beklemedeyim benide ekle insallah hamile resimleri artar listete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…