Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 15 günlük soğan kürü pazar günü bitti..bugün 3,gün ama hala adet olamadım..normal mi ya eğer adet olmazsam 2.küre ne zaman başlasam?
olursun ınsallah canım olmazsanda olursanda bıdahakıadet tarıhını bılmıyorsan duzensızlık varsa 10 veya 15 gun ara ver sonra tekrar 10 gun uygula
sağolasın canım benim kafamda pek net değil tarihler..o zaman bi 15 gün ara vereyim ayın 1 i gibi tekrar başlayayım..
umarım olurum da içim rahat eder..
sen neler yaptın canım soğana devam mı? gerçi senin adetlern düzenliydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. :26:
amın ınsallah olursun adetlerım duzenlı hıc sasmıyo bende kuru 21 gun uyguladım ayın 20 de tekrar baslıcam bata ongun kala .kur bıttıkten sonra konturole gıttım pkolar duruyor hala azalma felan varmı bılmıyorum acayıp bı doktora gıttım herkez ovuyordu hıcte ovulcek bıdoktor degılmıs yanı adetın 2. gunu hormon testlerımı yaptırcam hayırlısı ınsallah hepımızde ıse yarar sogan kürü
canım mutlaka dene ben denedim çok şükür şimdi hamileyim bir kızım olacak inşallah 1.5 sene kadar doğum kontrol hapıyla korunduktan sonra hapı bıraktım ve 10 ay bebiş olmadı 11. ay soğan kürüyle çok şükür hamile kaldım bol dua ve inanmak inşallah iişe yarar rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerelerdesiniz yahuuuuu kimler neler yaptı gelişmeler nasılllll ne durumlardasınızzzz herkezz kayıppppp :)
aynen kımse ugramıyo artık durumlar nasıl
noldu bulutefecim senin eşinle durumlar? senin ov. günün yeni geçti sanırım dimi?
cok sukur durumları duzelttık buyuk ıhtımal gectı bugun 16. cı gun eger 14.gun yumutlama olduysa gectı sen nasılsın durumlar nasıl ben buyuk heycanla batı beklıyorum hormon testlerını yaptırmak ıcın bu ayd bebıs olmıycagından emınım
ay bismillah, yeni döneme boyle umutsuz başlanır mı cnm niye oyle dedin :44: hem yumurtlaman bitti mi başladı mı diye bakmadın mı testle???
kızlarBu kürü uyguladiğınız da bır süre boyunca fazlaca kahverengi bi akıntı oluyor zaten bu akıntıda kistleri patlattığı için kistin içindeki sıvı oluyormuş bende sıtede gezınırken ogrendım bu ay battan sonra5 gun kahve rengı lekelenmem oldu
ya testt bende hep cıf cızgıyı gosterıyo bendepko varya lh hormonum yuksek ondan sanırım adet gunune kadar hep cıf cızgı cıkıyo bende oyuzden bu testın bende faydası yok sanırımbana
yaa, hmm, bu ay sen 10 gün yapmıştın dimi? bende hiiiç bişey olmadı valla geçen ay, her zmanki akıntılar oldu o kadar.. bu ay tekrar yapmakta kararsız kaldım o yüzden.. keşke bulabilsem de hayıt çakşır bunları denesem bi de![]()
ateş ölçmeyi denersen işine yarar cnm bu kadar dert etme testiben deniyorum biliyorsun ve kesinlikle işe yaradı!
belkı adetle atılır canım ztn kuru bazı ınsanlarda 2 veya 3 denemeden sonra ıse yarıyormus ben 21 gun uyguladım sımdı ayın 20 sınde tekrar baslıcam bata 10 kalıyo bende hayıt suyu aldım ama hıc ıcmedım nasıl ıcılıcegınıde bılmıyorum ama bazı sıtelerde okudum hormonlrda olumsuz etkıde yapabılıyomus oyuzden test oncesı dıye yapmadım testlerın sonucuna gore yapcam bence sogan kuru hepımızde ıse yarıycak canım
"soğanı falan hiç karıştırmadan sadece hayıt tohumu için, azıcık havanda dövüp 5 dakika bir bardak damacana suyunu kaynatın, sonra sıcak sıcak bir sabah bir akşam için, günde 2 su bardağı yeter adetin ilk günü başlayın içmeye yumurtlama gününe kadar içip bırakın" canım hayıt için böyle tarif etmiş faydalanan bir arkadaş.