canım yalan oldu gıdemıyorum alamayabacım sen naptın noldu senin şu tahlil sonucu? yalan oldu dimi
günaydın canlarrr
günaydınnnnbnm yumurtlama bitti görünüyo, ilk günkü gibi silik çıktı bugün. artık kalan çubukları reglye doğru yaparım duruma göre, yani 2 haftalık bekleme sezonu açılmıştııııııır
tatlım nerelerdesin sen yaa, bi gelişme olduysa paylaş lütfen bizimle merakta koma, gözümüz kulağımız sende?!?!
geldım canım benım kankamla annesı gelmıstı cocukluk arkadasım oda kasımda evlenmıstı ıkı aylık hamıle ona gebelık testı yaptırdım belkı ben hıc goremem cıf cızgıyı sende gorum dedım ya oyle boyle degıl felaket akıntım var beyaz
keşeke nerde ogunler vallla hamıle olsam hemen yazcam sıze cumartesıyıbeklıyom ısta bat ozaman ama bu hıs ettıgım farklılık kuru degılım cok akıntım var kasılarıma agrı gırıyo ay ınsallah hepımız hamıle oluruz amınnnnnnnnhmm.. allah allaaah.. :18: ben de müjdeli haberle döneceksin diye heyecan yaptım burda kendi kendimeeşiyle kutlama falan yapıolar heralde dedim vallahi pek ümitliyim senden
keşeke nerde ogunler vallla hamıle olsam hemen yazcam sıze cumartesıyıbeklıyom ısta bat ozaman ama bu hıs ettıgım farklılık kuru degılım cok akıntım var kasılarıma agrı gırıyo ay ınsallah hepımız hamıle oluruz amınnnnnnnn
hmm.. allah allaaah.. :18: ben de müjdeli haberle döneceksin diye heyecan yaptım burda kendi kendimeeşiyle kutlama falan yapıolar heralde dedim vallahi pek ümitliyim senden [/QUOTE
bıkac dopınke baktım yazıyokı ager bata yakın akıntı varsa hamılelık vardır dıyo ama umutlenmekte ıstemıyom kankama sordum oda dedı ben dusunmuyodum bırden oldu belırtı yasamadım dedı kımseden bılgı alamıyomkı
bulutefe kaç gün kaldı regline akıntılar dan tedirgin olma gebelik işaretide olabilir bu ay benimde öyle olmuştu ve doktorum öyle demişti bana adet olacakmışsın gibi ağrılarda oluyormuşşş
kızlarrr benim bugün adetimin ilk gününden sayarsak 9. gündeyim ovü testi yapsam sonucu doğru verirmi yoksa 11 .12 .13 günlerdem yapmaya başlasam acaba bu ay 32 günde adet oldum kistlerden ilacın yan etkisinden dolayı yumurtlamam ne zamn olur ne nedeyildir hesap yapamıyorum düzenim bozuldu önceden ne güzel 27 günde bir olurdum hemen hesaplayabilirdimm şaştım kaldımm
ayın 4 olcam dogrumuhesapladım acep kızlar son bat 6 nisan 28 gunde bır oluyom kankamda dedı hep adet olcakmısım gıbı agrım oldu dedı teyzemınde oyleymıs
canımmmm şuan hesapladığıma göre senin yarın olman gerekiyorr yani3 mayısta 28 günde bir oluyorsan 3 mayıs çıkıo ilk adet olduğun günden sayman gerekiyooo yani adetinin başladığı günüde saymalısın
bence 12 gun veya 14 gun basla canım testı yapmaya ama testın varsa yeterlı mıktarda sımdıden deyapabırsın ıcın rahat eder
5 tane tatlım yaa ozamn 12 den itibaren yapmaya başlayımmm yumurtlamada çok net mi çıkıyorrr çizgi silik falan çıkarsa ben şüphelenirim
dogru canım haklısın yarınbuyuk yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?