• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

kızlar bu soğan kürünü bende kullandım 2cm lik kistim var ama pek faydasını görmedim bunun yanında doğum kontrol hapıda kullandım. bugün doktara gittim hala duruyor 4 ay oldu ne inatçı kistmiş küçük olduğundan ameliyata da gerek yok dedi

sagon kurunu kaçkere ugladın canım

canlar sabah gozumu adet karın agrısıyla actım tamam oldum dedım kocısıde kalkıp yolcu edemedım agrıdan ama gelen gıden yok 5 kadar gelmezse ozaman sevınebırım sankı bıde gece bel agrısıyla yataktan cıkıp oturdum sabah berı kalçamın sag tarafı cok agrıyor hadı hayırlısı ınsalllah rabbım hemızıze evlat nasıpeder amın

mrb canımmm senin kist nasıl bir kistki gitmiyor 2cmlik kist soğanla gitmesi lazım diye düşünüyorum ama ilginç. canım bırak ameliyatıı ne ameliyatı 2 cmlik kist için:)))))
gebelik için engel mi ki gerçi ewlimisin gebelik düşünüyomusun bide orası var tabii :))
canım evet evliyim ve bir yılı aşkın çocuk istiyoruz ilk gittiğim de bu kistim vardı ilk 3 ay kendiliğnden geçmesini bekledi. geçmedi bu ay doğum kontrol hapı kullandım ve bu aralarda soğan suyu da içtim. hatta bu ay geçmiştir dedim ama hala olduğu gibi duruyor kistin adını söylemedi ama çikolata kisti falan değil. salı hsg çektirecem tüpler e bakılacak bide bu kistin engelleyip engellmediğine bakacam dedi bakalım artık

bu 3 kerelik uygulamada adetin düzenli geldi mi?
bende yeni başladım da merak ediyorum işe yarayıp yaramayacağını :26:

blutefee aman gelmesin ama gelmesinnnnn pozitif düşünelimmm ağrılar normal vücut tepki veriiyo dışarıya atamadığı içinnn dört gözle iii habererini bekliyorum akşam olsunda hepbirlikte sevineliim

o küçücük kist nasıl 3 defa uygulamayla gitmez anlam veremedim doğrusu kontrol ol bazı kistler gebeliğe engel değil
şuan benim kistciklerim öyleeee ama kurtulmak en güzeli tabikiii
ayyy bende de işe yaramazsa çok üzülürümmm yaaa okadar içiyoruz boşa mı yanii :((((((

bu 3 kerelik uygulamada adetin düzenli geldi mi?
bende yeni başladım da merak ediyorum işe yarayıp yaramayacağını :26:

canım her bünyede farklılık gösterir onun için sen güzelce iç olmazsa iltihabını falan giderir

ben bundan 2 ay önce kist falan yokken adetimde düzenliyken sırf içimi temizlesin iltihap falan varsa gitsin diye içmiştimm
işime yaradı tertemiz çıktım tahlillerde 10 gün yapmıştım gerçi ozamnda çok akıntı olmamıştı neremden gitti acaabaaa:)))))

o küçücük kist nasıl 3 defa uygulamayla gitmez anlam veremedim doğrusu kontrol ol bazı kistler gebeliğe engel değil
şuan benim kistciklerim öyleeee ama kurtulmak en güzeli tabikiii
ayyy bende de işe yaramazsa çok üzülürümmm yaaa okadar içiyoruz boşa mı yanii :((((((
canım çoğu kişide işe yaramış bende okudum ama benim ki inatçı çıktı sadece 2.1 cm den 2 ye düşmüş oda ilaçtanmı yoksa soğandan mı bilmiyorum

canım çoğu kişide işe yaramış bende okudum ama benim ki inatçı çıktı sadece 2.1 cm den 2 ye düşmüş oda ilaçtanmı yoksa soğandan mı bilmiyorum

ewet inatçılarmış bayaa tatlımm inşlh bizlerde boşa kürek çekmiyoruzdurr bakalım 1 haftayada benimki belli olacak bende sonuç ne olacak acaba doktor banada d.kontrol hapı verdi ben kullanmak istemedim hiçççç

kızlar kırmızı kartı grdum umudum hazırana kaldı ınsallah sızden guzelhaberler alırım aminnn

canım her bünyede farklılık gösterir onun için sen güzelce iç olmazsa iltihabını falan giderir

ben bundan 2 ay önce kist falan yokken adetimde düzenliyken sırf içimi temizlesin iltihap falan varsa gitsin diye içmiştimm
işime yaradı tertemiz çıktım tahlillerde 10 gün yapmıştım gerçi ozamnda çok akıntı olmamıştı neremden gitti acaabaaa:)))))

inşallah ya seninki gibi bende de işe yarar.. kaç ay oldu adet olamadım doğru dürüst hemen olsam da rahatlasam..
bence illa akıntıyla da atılmıyordur ki kistler sonuçta idrar ve adetle atıladabilir vücuttan :27:

kızlar kırmızı kartı grdum umudum hazırana kaldı ınsallah sızden guzelhaberler alırım aminnn

üzüldüm canım ya ama evliliğin daha çok yeni üzülme..inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun..

merhaba arkadaşlar bende 8 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz olmuyor. doktora gittim bende herhangi bir sorun yok. eşim de varikosel çıktı 1 ay önce ameliyat oldu sanırım bu ayda bebek yok bat mayıs 5. bu ay bende soğan kürü deneyeyim diyorum. bir an önce sizin gibi bende bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyroum :43:

inşallah ya seninki gibi bende de işe yarar.. kaç ay oldu adet olamadım doğru dürüst hemen olsam da rahatlasam..
bence illa akıntıyla da atılmıyordur ki kistler sonuçta idrar ve adetle atıladabilir vücuttan :27:

inşlh canım yarar işine iltihaplarda birebilir çevremde kim yaptıysa iltihap yok oldu herkez çok memnun sende memnun kalırsın umarım
adetle kistin atıldığını biliyorum tatlım ama idralle senden guydum inşlh idralle atıyorumdur bak öyle birşey varsa çok sevinirim ben şimdii :)))) çünkü akıntım olmuyo hiçç gerçi ilk soğan küründe iltihap için yaptığımdada hiç akıntım olmamıştı ama iltihapcıklar yok olmuşttuuu :)))

merhaba arkadaşlar bende 8 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz olmuyor. doktora gittim bende herhangi bir sorun yok. eşim de varikosel çıktı 1 ay önce ameliyat oldu sanırım bu ayda bebek yok bat mayıs 5. bu ay bende soğan kürü deneyeyim diyorum. bir an önce sizin gibi bende bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyroum :43:

mrb canım geçen sene bizimde aynen öyle oldu bende hiçbir sıkıntı yoktu eşimde varikosel çıkmıştı hemen ameliyat oldu 1 sene geçti üzerinden ve % 100 düzeldi sonuçlar çok güzel çıktı varikoselde iyileşme süreci en az 6 ay bekle canım ozamna kadar da kendini kontrol ettir bi sıkıntı varsa düzelt
eşimde varikosel çıktıktan sonra ben muane oldum tertemiz çıkmıştım hiç bir sıkıntım yoktu daha sonra eşim düzeldi bende sıkıntı çıkmaya başladı şans işte kader zamnı değil sanırım henüz inşlhh canm sende sapasağlam alırsın bebişini kucağına rabbim o günleri en yakın zamnda hayırlısıyla göstersin bizlere

canımmmmmmm sakın üzülmeeeee olurmu demek kolay biliyorum insanın elinde değil ama daha zamanı gelmemişşş diye düşünn eğer üzülürsen olan gene bizlere oluyooo bebiş daha çok uzaklaşıooo hayırlısıyla bekleyelimmm vüct yavaş yavaş hazılanıyooo olacak elbett allahın izniyle

Back