inşallah amın canım beklemek bebek ozlmı cekmek ne kadar zormus vede kıst pko vs gıbı hastalıklar yasarken ınsan umutsuzluga kapılıyorinanıyorum bu ay ıcımızden bırı hamiş olacak ve bızımle paylasack bu güzelliğibarı bu ay sevınsek inşallah
inşallah amın canım beklemek bebek ozlmı cekmek ne kadar zormus vede kıst pko vs gıbı hastalıklar yasarken ınsan umutsuzluga kapılıyor
benım kociş bu konuda soguk kanlıbıraz bişey demıyo hiç ben kenı içimde yaşıyorum herşeyiKatılıyorum canım yaaa benım kociş bile artık olmuccak bebeğimiz diye bir yığın düşünec içinde artık o zaten karamsar bı yapısı var benıde cok uzuyo bole diyerek farkındda deıl tabı...yınede bellı etmemeye alışıyoruz işte...
benım kociş bu konuda soguk kanlıbıraz bişey demıyo hiç ben kenı içimde yaşıyorum herşeyi
haklısın canım ama sıkma canınıbıde uzuntu sıtres sınır gebelıge engel elımızden geldıgınce rahat olmaya dusunmemeye calısalım zor bılıyorum ama hayırlısı artıkKeske benımkıde bışı demese sankı ben delıyım de olmuyo bu psikoza gırıyorum bazen cok zor oluyo...........
ayne sogan suyunu ocaga koyup gelıyorum kızlarda gelır belkıbu arada ıkımızden başka kımse yok bulutefemm benım :)))
Oke cnm bekliyorum bendeeeeayne sogan suyunu ocaga koyup gelıyorum kızlarda gelır belkı
geldım canımOke cnm bekliyorum bendeeee
npo cum bende de senın durumun olsdu kistlerden dolayı ılk dr d.kont. hapı verdı başka bı dr gıttım 2-3 dr a onlarda hapa gerek yokzaten senın kıstın engel deıl dedı ama yumurtlamalarım yılda bi kaç kez olduu için hamıle kalmam zorlasıyo...kısacası soğan kuru ıle küçülttüm 1er cm kıstlerımı sana tavsıyem bu kuru uygula bu arada kıst boyutun ne? benım sag over da 2 adet 3.5 ar cm ti bu ay 2.5 ar cm olmuş ikisi de ....
mrb canımmm benim kisttim 5.5 cm di 2 gün adet ten sonra 4. 4.5 a düşmüştü adet devam etseydi dahada küçlürdü çünkü dk.adetle atabileceğin kistler demişti her zaman zamanında olan adetim bu ay kistlerden dolayı hem 1 hafta geç oldu hemde 6 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü nedeni ise klomenin yan etkisiii yada düşükk(((( d.kontrol hapı kullanmak hiç istemedim
soğan kürü yapıyım dedim ondada akıntı falan hiç olmuyor olsada çok az oluyor acaba işe yaramıyormu diye düşünüyorumm bideee bu soğan kürü içenler tadı çok ağır falan diyorlarr bana çok ağır gelmiyor su gibi gidiyo hafif kokusu oluyo tabi acaba sıkıntı bende mi çözemedim yanlış yoldamıyımm yoksaa(((( yanlışmı uyguluyorum anlam veremiyorummm
bugun yapmadım ov testı 7 tane almıstım dıyorum bat olursam onumuzdekı ay kullanım yumurtlama ıcın ama kararsız kaldım
bıde ov olunca benım goguslerım hemen hassaslasıyor ben 6 bat oldum 17 sınde ov oldum dıyehatırlıyorum ama
valla bende içiyorum 4 gündür tadı hiç de ağır değil gayet içilebilir..koku bile kalmıyor ağızda..dediğin gibi bende su gibi içiyorum zorlanmadan..
bence yanlış uygulamıyorsun, bir çok kişiden duydum kimse tadından şikayetçi değil..
valla bende içiyorum 4 gündür tadı hiç de ağır değil gayet içilebilir..koku bile kalmıyor ağızda..dediğin gibi bende su gibi içiyorum zorlanmadan..
bence yanlış uygulamıyorsun, bir çok kişiden duydum kimse tadından şikayetçi değil..
valla bılmıyom canım yaov testını yenı aldım en ov oldugunu goguslerden anlıyorum acayıp akıntım var ov testı yaptım az once bakmadım henuz sonuca benım buzamanlarda kuru olmam lazımdı 3 secenek var ya hamılelık akıntısı ya yumurtlama yada kurun etkısı bılmıyomkı hangısıbugün bnm paylaştığım gibi net çift çizgi oldu mu yani 17sinde? o zmn sat 6 ise 11. gün yumurtladın demek. o zmn sorun yok cnm, batı beklicez de snn bat gecikmedi mi yahu? 28 günde 1 oluyordun dimi sen? 11. gün yumurtladıysan +14 = 26 nisan yapar, hadi 4 gün daha koy, 30 nisan yapar. kız sen hamile misin
ewettt ewettt hiç ağır değillll :))))))) bende düşünüyorum acaba bende mi bi anormallik var diyeee :))) sen neden içiyorsun canım kürüüüü
valla ilk gün ilk içmeye çalıştığımda epey cebelleştim, öğürdüm falan hatta, ama zorladım kendimi içtim. takip eden günlerde ise su gibi gitti, sıcak sıcak oohhh"Şifa Allah'tan" dedim dedim içtim valla. ama 10 gün yapıp bıraktım ben. yani dün sonlandırdım işte artık.
doğrudur canım ya ilk zamanlarda yadırgamış olabilirsin sonuçta alışkın olmadığımız bir içecek
benimde 4. günüm bitti bugün..15 günü tamamlayacağım..sanırım sen yumurtlama durumun olduğu için bırakmıştın iyi yapmışsın..işi sağlama almak lazım.. :18: Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
bekar olduğum için tedirginliğim yok benim rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?