Soğan kürü

inanıyorum bu ay ıcımızden bırı hamiş olacak ve bızımle paylasack bu güzelliği barı bu ay sevınsek inşallah
inşallah amın canım beklemek bebek ozlmı cekmek ne kadar zormus vede kıst pko vs gıbı hastalıklar yasarken ınsan umutsuzluga kapılıyor

inşallah amın canım beklemek bebek ozlmı cekmek ne kadar zormus vede kıst pko vs gıbı hastalıklar yasarken ınsan umutsuzluga kapılıyor

Katılıyorum canım yaaa benım kociş bile artık olmuccak bebeğimiz diye bir yığın düşünec içinde artık o zaten karamsar bı yapısı var benıde cok uzuyo bole diyerek farkındda deıl tabı...yınede bellı etmemeye alışıyoruz işte...

benım kociş bu konuda soguk kanlıbıraz bişey demıyo hiç ben kenı içimde yaşıyorum herşeyi

Keske benımkıde bışı demese sankı ben delıyım de olmuyo bu psikoza gırıyorum bazen cok zor oluyo...........
haklısın canım ama sıkma canınıbıde uzuntu sıtres sınır gebelıge engel elımızden geldıgınce rahat olmaya dusunmemeye calısalım zor bılıyorum ama hayırlısı artık

bu arada ıkımızden başka kımse yok bulutefemm benımyalnız bidaktilar bisi

mrb canımmm benim kisttim 5.5 cm di 2 gün adet ten sonra 4. 4.5 a düşmüştü adet devam etseydi dahada küçlürdü çünkü dk.adetle atabileceğin kistler demişti her zaman zamanında olan adetim bu ay kistlerden dolayı hem 1 hafta geç oldu hemde 6 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü nedeni ise klomenin yan etkisiii yada düşükk (((( d.kontrol hapı kullanmak hiç istemedim
soğan kürü yapıyım dedim ondada akıntı falan hiç olmuyor olsada çok az oluyor acaba işe yaramıyormu diye düşünüyorumm bideee bu soğan kürü içenler tadı çok ağır falan diyorlarr bana çok ağır gelmiyor su gibi gidiyo hafif kokusu oluyo tabi acaba sıkıntı bende mi çözemedim yanlış yoldamıyımm yoksaa (((( yanlışmı uyguluyorum anlam veremiyorummm

valla bende içiyorum 4 gündür tadı hiç de ağır değil gayet içilebilir..koku bile kalmıyor ağızda..dediğin gibi bende su gibi içiyorum zorlanmadan..
bence yanlış uygulamıyorsun, bir çok kişiden duydum kimse tadından şikayetçi değil..

bugün bnm paylaştığım gibi net çift çizgi oldu mu yani 17sinde? o zmn sat 6 ise 11. gün yumurtladın demek. o zmn sorun yok cnm, batı beklicez de snn bat gecikmedi mi yahu? 28 günde 1 oluyordun dimi sen? 11. gün yumurtladıysan +14 = 26 nisan yapar, hadi 4 gün daha koy, 30 nisan yapar. kız sen hamile misin

ewettt ewettt hiç ağır değillll :))))))) bende düşünüyorum acaba bende mi bi anormallik var diyeee :))) sen neden içiyorsun canım kürüüüü

valla ilk gün ilk içmeye çalıştığımda epey cebelleştim, öğürdüm falan hatta, ama zorladım kendimi içtim. takip eden günlerde ise su gibi gitti, sıcak sıcak oohhh "Şifa Allah'tan" dedim dedim içtim valla. ama 10 gün yapıp bıraktım ben. yani dün sonlandırdım işte artık.

valla bılmıyom canım yaov testını yenı aldım en ov oldugunu goguslerden anlıyorum acayıp akıntım var ov testı yaptım az once bakmadım henuz sonuca benım buzamanlarda kuru olmam lazımdı 3 secenek var ya hamılelık akıntısı ya yumurtlama yada kurun etkısı bılmıyomkı hangısı

ewettt ewettt hiç ağır değillll :))))))) bende düşünüyorum acaba bende mi bi anormallik var diyeee :))) sen neden içiyorsun canım kürüüüü

yok canım normaliz hatta şuan da içiyorum güzel güzel :119:
ben bekarım, pcos illeti bende de var..bebek durumum olmadığı için adetlerimi düzene sokmaya çalışıyorum..kistlerimde var tabiki bakalım şu soğan kürü inşallah bana da şifa olur :26:
benim bugün 4. günüm bitti kürün.. daha var bitmesine merakla bekliyorum adet olmayı..

doğrudur canım ya ilk zamanlarda yadırgamış olabilirsin sonuçta alışkın olmadığımız bir içecek
benimde 4. günüm bitti bugün..15 günü tamamlayacağım..sanırım sen yumurtlama durumun olduğu için bırakmıştın iyi yapmışsın..işi sağlama almak lazım.. :18: Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
bekar olduğum için tedirginliğim yok benim rahatım

amin cnm saol, dileyene şifasını versin Rabbim

bacım sen naptın noldu senin şu tahlil sonucu? yalan oldu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…