Sogan kürü

Oznur caglar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
44
15
29
Merhabalar sogan kürü ne faydası var .nasıl içilir ;aç karnına mı yoksa tok karnına mı? kaç öğün içilir yaptığımız sogan kürünün süsdüğünüz soganın faydası var mıdır?
Ve regl bittikten kaç gün sonra başlamalıyım

Aranızda sogan kürünü kullanan var mı ne tavsiye edersiniz
Teşekkürler şimdiden herkese

Son düzenleme:
Hamile kalmak istiyorsan adet bittikten sonra 10 gün kullanıyorsun sabah akşam aç karnına bi bardak taze yapacaksin iliktan sıcağa doğru içilir

Vajinada kaşıntı ve yanma oluyor bir kaç kişiye sordum. idrar enfeksiyonu dedi
İdrar yolu enfeksiyonu için kullanmak istiyorum

Vajinada kaşıntı ve yanma oluyor bir kaç kişiye sordum. idrar enfeksiyonu dedi
İdrar yolu enfeksiyonu için kullanmak
Merhabalar sogan kürü ne faydası var .nasıl içilir ;aç karnına mı yoksa tok karnına mı? kaç öğün içilir yaptığımız sogan kürünün süsdüğünüz soganın faydası var mıdır?

Ben bekarken adet düzensizliğim için içmiştim.sabah akşam aç karna 1.5 su bardağında kaynatıyosun ılıktan sıcakken içiyorsun ben faydasını gördüm 1.5 sene düzenli adet düzenim oldu.simdi evlendim cocuk düsünüyorum bu ay tekrar başlayacağım ama korkuyorum düşüğe sebep olur diye bitirdikten sonra cocuk düşüncem riske atmaya gerek yok

Yanlış düşünüyorsun bebek planliyorsan adet olduktan sonra bı hafta kullan sonra bırak benim kuzenim öyle kaldı yumurtlama gününden bı gün önce bırak

arkadaşlar merhaba ,
pazartesi günü aşılama için doktora gittiğimde kist oldugunu ve aşılama yapılayamacağını söyledi . Doğum kontrol hapı verdi bana . Ancak ben kullanmadım doğum kontrolü . Ogün hemen soğan kürüne başladım sabah aksam ac karnına olarak . dün de farklı bir doktora gittim . Pazartesi 4,7 cm olan kistim dün 2,6 cm e düşmüş . ve ınanılmaz cok sevındım . 2 günde bile bukadar düşürmesi benı cok sevındırdı . eğer kistiniz var ise denemenizi rica tavsiye ederim :)

X