Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğana devam etmeyin gebeyseniz bebek dusebiliyor.netlessin öyle içinKızlar sogan kürü yaptım teslim 7 gün gecikti test yaptım negatif hala regli olamıyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Adetiniz normalde düzenli miydiKızlar sogan kürü yaptım teslim 7 gün gecikti test yaptım negatif hala regli olamıyorum konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Bende pko var 15 gün boyunca günde 1 bardak içebildim . Aşırı kasık ve bel ağrım oldu kullandığım zamanlar . Bu haftada birer damla ara ara bazen kan geliyor . Neden böyle oldu kiSoğana devam etmeyin gebeyseniz bebek dusebiliyor.netlessin öyle için
Bende iccem simdi
Stres yapmayın bekleyin biraz daha eğer gelmezse bir doktora gidin . Bende ilk defa soğan kürü yaptım damla şeklinde ara ara kanamam oluyor . İyimi kötümü bilemedim ki yaHayır herhangi bir kahve rengi akıntı falan olmadi her ay düzenli olurum hiç böyle olmamıştı 3 gün önce test yaptım negatif bugün gecikme günüm 7 gün oldu sizce tekrar test yapmalimiyim bilemedim
Bende pkoluyum bahsettiğim şeyler bana da oluyor :)Bende pko var 15 gün boyunca günde 1 bardak içebildim . Aşırı kasık ve bel ağrım oldu kullandığım zamanlar . Bu haftada birer damla ara ara bazen kan geliyor . Neden böyle oldu ki![]()
Birikmiş kistlerimiz çözülüyor canımStres yapmayın bekleyin biraz daha eğer gelmezse bir doktora gidin . Bende ilk defa soğan kürü yaptım damla şeklinde ara ara kanamam oluyor . İyimi kötümü bilemedim ki ya
Sizdede aynı ben gibi kanamamı var ama benim adet olmam gerekiyor ama böyle damla şeklinde olmam düşündürdü beniBirikmiş kistlerimiz çözülüyor canım
İyi yani
Evet bu ayki adet dongundeyim şuan .ve dediğiniz sekilde oluyorum sadece .hatta korktum hamilemiyim niye böyle oluyor diye.Sizdede aynı ben gibi kanamamı var ama benim adet olmam gerekiyor ama böyle damla şeklinde olmam düşündürdü benisizdedemi aynı durum var damla şeklinde kanama . Siz doktora gittiniz mi
Canım test yaptınmı peki , bide akıntı harici ne belirtin varEvet bu ayki adet dongundeyim şuan .ve dediğiniz sekilde oluyorum sadece .hatta korktum hamilemiyim niye böyle oluyor diye.
Şuan sökülsün diye soğan kaynattim içiyorum denicem bakalim. Hayır gitmedim muayene ücreti 70 lira almaları lazım SGK ya göre.
Ama onlar bana ısrarla iki yüz diyorlar
Kandirilmak hoşuma gitmiyor gitmeyecegim
Gebelik için hiç bir belrtim yokCanım test yaptınmı peki , bide akıntı harici ne belirtin var
Ben yarın gitcem kan vercem aile hekimineGebelik için hiç bir belrtim yok
Sadece adetim bu şekilde seninki gibi gelince şaşırdım ondan aklıma gebe miyim diye geldi
Sen yaptın mı yapacakmisin :)
Test yapsana aile hekimliğinde 15 lira kesiliyor sigortanızdan.Ben yarın gitcem kan vercem aile hekiminegebelik şüphem yok sadece ara ara kasık ağrım oluyor
Valla Bende anlayamadım bakıyorum sogan kürü yapanlarda gecikmeler olmuşmu diye yani hiç böyle birseye denk gelmedim kasığımda hafif ağrılar var ve göğüs uçlarında hassasiyetim var tekrar bir test deneyip sanirim doktora gidecegimStres yapmayın bekleyin biraz daha eğer gelmezse bir doktora gidin . Bende ilk defa soğan kürü yaptım damla şeklinde ara ara kanamam oluyor . İyimi kötümü bilemedim ki ya
Testi tekrarla daha sonra doktora git canımValla Bende anlayamadım bakıyorum sogan kürü yapanlarda gecikmeler olmuşmu diye yani hiç böyle birseye denk gelmedim kasığımda hafif ağrılar var ve göğüs uçlarında hassasiyetim var tekrar bir test deneyip sanirim doktora gidecegim
Canım ben test alsam aldıklarımın haddi hesabı yokTest yapsana aile hekimliğinde 15 lira kesiliyor sigortanızdan.
Eczanede test beş lira
Kullandığınızda ne gibi belirtileriniz olmuştuBenim de soğan kürü yaptım 10 gün erken geldi adetim![]()