Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetten sonra başlaman gerekiyor canım bende deniyorum bu ay 4. Günüm bakalım etkisini gösterecek mi ? 15 gün içeceğim bende anne olmak istiyorumKızlar merhaba ben daha burada yeniyim. Soğan kürü denemek istiyorum ama adet gününde mi başlamak gerekiyor ya da adet bittikten sonra mı etkisini gören var mı bende anne olmak istiyorumm![]()
Aslında benimde adet düzensizliğim vardı ama yoluna girdi gibi daha önce doktora gittim hormonlar flan bakıldı ultrasona da girdim bir sorun görülmedi yalnız afedersiniz allta ultrason denilen şeye girmedim orada daha net belli oluyormuş ama doktorda girmem için bir gerek görmedi sorun yok dedi bilemedim bendeAdetten sonra başlaman gerekiyor canım bende deniyorum bu ay 4. Günüm bakalım etkisini gösterecek mi ? 15 gün içeceğim bende anne olmak istiyorumama pkoluyum ne yazikki inşallah bu ay soğan kürü sayesinde olur
![]()
Valla biz 15 aylık evliyiz ilk bir iki ay korunduk veya korunmadik 2 aya yakın da memleketteydim diye deneyemedikAslında benimde adet düzensizliğim vardı ama yoluna girdi gibi daha önce doktora gittim hormonlar flan bakıldı ultrasona da girdim bir sorun görülmedi yalnız afedersiniz allta ultrason denilen şeye girmedim orada daha net belli oluyormuş ama doktorda girmem için bir gerek görmedi sorun yok dedi bilemedim bendeben 2,5 aylık evliyim korunmuyoruz siz ne kadardır deniyosunz
Canım soğan kürünü uyguladım ben 15 gün sabah aç karnına ve gece uyumadan günde iki bardak olacak şekilde yaptım. Kahverengi soğanın en dıs kabugunu soy dörde böl on dk kaynat beş dk da demlet sıcak cay gibi yudum yudum icmek gerekiyor. Adetin üçüncü dörtdüncü günü başlanıyor. Onbes gün sonra adet olmayı bekle. Adetinin ilk gününden 14. Gün ilişkiye gir ben bu sekilde gebe kaldım. Ve yıllardır pcosluyum. Yasmin kullanmadan adet göremeyen insandım. Şuan 9 haftalığım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Allah sana da nasip etsinAdetten sonra başlaman gerekiyor canım bende deniyorum bu ay 4. Günüm bakalım etkisini gösterecek mi ? 15 gün içeceğim bende anne olmak istiyorumama pkoluyum ne yazikki inşallah bu ay soğan kürü sayesinde olur
![]()
Canım soğan kürünü uyguladım ben 15 gün sabah aç karnına ve gece uyumadan günde iki bardak olacak şekilde yaptım. Kahverengi soğanın en dıs kabugunu soy dörde böl on dk kaynat beş dk da demlet sıcak cay gibi yudum yudum icmek gerekiyor. Adetin üçüncü dörtdüncü günü başlanıyor. Onbes gün sonra adet olmayı bekle. Adetinin ilk gününden 14. Gün ilişkiye gir ben bu sekilde gebe kaldım. Ve yıllardır pcosluyum. Yasmin kullanmadan adet göremeyen insandım. Şuan 9 haftalığım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Allah sana da nasip etsinAdetten sonra başlaman gerekiyor canım bende deniyorum bu ay 4. Günüm bakalım etkisini gösterecek mi ? 15 gün içeceğim bende anne olmak istiyorumama pkoluyum ne yazikki inşallah bu ay soğan kürü sayesinde olur
![]()
Bende uyguladım 13 Ekim'de âdet oldum dört beş gün sürüyor 14 Ekim'de çörek otu bal tarçın karışımı yaptım adetin 12. Gününe kadar bu karışımdan yedim 17 Ekim'de soğan kürüne başladım 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına İbrahim Saraçoğlu tarifine göre yaptım 31 Ekim'de soğan kürümde bitti hala beklemedeyim adet olmadım normalde 12 Kasım'da telefondaki uygulamaya göre adet olmam gerekiyor ovulasyon testi yapıyorum 6 Kasım'da baya koyuydu yumurtlama gördüm gibi ama bilmiyorum beklemedeyim hala ve afedersin tuvalete gittiğimde beyaz beyaz akıntım oluyor hani el kremi falan oluyor ya onun gibi bir parça el kremi sıkmış gibi o yoğunlukta ve o renkte acaba hamile olabilir miyim yürüyüş yaptım yediğim içtiğim şeylere dikkat ettim bütün bu kürler bittikten sonra da kuru incir yedim günde bir tane iki tane aklıma geldikçeCanım soğan kürünü uyguladım ben 15 gün sabah aç karnına ve gece uyumadan günde iki bardak olacak şekilde yaptım. Kahverengi soğanın en dıs kabugunu soy dörde böl on dk kaynat beş dk da demlet sıcak cay gibi yudum yudum icmek gerekiyor. Adetin üçüncü dörtdüncü günü başlanıyor. Onbes gün sonra adet olmayı bekle. Adetinin ilk gününden 14. Gün ilişkiye gir ben bu sekilde gebe kaldım. Ve yıllardır pcosluyum. Yasmin kullanmadan adet göremeyen insandım. Şuan 9 haftalığım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Allah sana da nasip etsin
İnşAllah hepimiz için hayırlısı olur kısa zamandaValla biz 15 aylık evliyiz ilk bir iki ay korunduk veya korunmadik 2 aya yakın da memleketteydim diye deneyemedikyani şuna 1 yıl diyelim en iyisi
![]()
Günde bir bardak mı içiyorsunuzAdetten sonra başlaman gerekiyor canım bende deniyorum bu ay 4. Günüm bakalım etkisini gösterecek mi ? 15 gün içeceğim bende anne olmak istiyorumama pkoluyum ne yazikki inşallah bu ay soğan kürü sayesinde olur
![]()
Sabah akşam ayrı ayrı yapıp içiyordum yani günde iki bardak içmiş oldumGünde bir bardak mı içiyorsunuz
Soğan kürünü yaparken çocjk yapılabilirmi yoksa 15 gjn deneyip adet olup ondan sonra mı yapılması gerekiyo lütfen cevp verin deniyorhm şuan nasıl yapıcağımı bilmiyormCanım soğan kürünü uyguladım ben 15 gün sabah aç karnına ve gece uyumadan günde iki bardak olacak şekilde yaptım. Kahverengi soğanın en dıs kabugunu soy dörde böl on dk kaynat beş dk da demlet sıcak cay gibi yudum yudum icmek gerekiyor. Adetin üçüncü dörtdüncü günü başlanıyor. Onbes gün sonra adet olmayı bekle. Adetinin ilk gününden 14. Gün ilişkiye gir ben bu sekilde gebe kaldım. Ve yıllardır pcosluyum. Yasmin kullanmadan adet göremeyen insandım. Şuan 9 haftalığım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Allah sana da nasip etsin
Merhaba adet bittikten sonra başlayın denilio ama siz adetken icmisinz elhamdülillah hamilesiniz bende reglm şuan ilk günüm dördüncü günü başlasam olurmu bide içtiğiniz aymi hamile kaldınızCanım soğan kürünü uyguladım ben 15 gün sabah aç karnına ve gece uyumadan günde iki bardak olacak şekilde yaptım. Kahverengi soğanın en dıs kabugunu soy dörde böl on dk kaynat beş dk da demlet sıcak cay gibi yudum yudum icmek gerekiyor. Adetin üçüncü dörtdüncü günü başlanıyor. Onbes gün sonra adet olmayı bekle. Adetinin ilk gününden 14. Gün ilişkiye gir ben bu sekilde gebe kaldım. Ve yıllardır pcosluyum. Yasmin kullanmadan adet göremeyen insandım. Şuan 9 haftalığım inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Allah sana da nasip etsin