• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Sogan kuru yapan var mı aranızda sorum su adetim başlayınca yapayım diyorum prolaktinim normal de normal ama bu kuru yapınca artar mı ? Bir bilginiz var mi
Artar mı hiç bir bilgim yok adetim bitince başladım 15 gün kullandım bat a 3 gün var bakalım hayırlısı

Evet regl kanamasını artırır soğan suyu ya da kabuğunun suyu . Benim pko teşhisim konulmadan önce annem yapardı bana , baya rahatlatırdı .

Geçenlerde de zayıflamak için yaptığım limonlu maydonoz kürünün söktürdüğünü öğrendim .

-düzenleme-

Gebelik için yapılan kürlerle ilgili en ufak bi fikrim yok .

Evet regl kanamasını artırır soğan suyu ya da kabuğunun suyu . Benim pko teşhisim konulmadan önce annem yapardı bana , baya rahatlatırdı .

Geçenlerde de zayıflamak için yaptığım limonlu maydonoz kürünün söktürdüğünü öğrendim .

-düzenleme-

Gebelik için yapılan kürlerle ilgili en ufak bi fikrim yok .
Adet döneminde de yapabilirim yani bilmiyorum düşünüyorum sonra hormonları bozarım diye

Adet döneminde de yapabilirim yani bilmiyorum düşünüyorum sonra hormonları bozarım diye

Doktora göründün mü peki ?
İmkanın varsa bir hekime danışsan daha iyi .

Benim kanamam aşırı aralıklıydı , şişkinlik yapıyordu o dönemde içiyordum baya söktürüyordu .
1 ay 2 ay 4 ay artık dedik bir sorun var heralde , sorun varmış :KK53: Pko.

Canım merhaba sen benim gebelik testime yorum yapmıştın. Eğer ben hamileysem şuan henüz bilmiyorum yarın tekrar test yapacağım, 8 aydir bebek isteyen biri olarak bu ay 5 gün adetimden sonra soğan kürü yaptım. Eğer hamileysem gerçekten soğan kürü nedeniyle olabilir. Inşallah size bu konuda dönüt sağlayabilirim.

Canım merhaba sen benim gebelik testime yorum yapmıştın. Eğer ben hamileysem şuan henüz bilmiyorum yarın tekrar test yapacağım, 8 aydir bebek isteyen biri olarak bu ay 5 gün adetimden sonra soğan kürü yaptım. Eğer hamileysem gerçekten soğan kürü nedeniyle olabilir. Inşallah size bu konuda dönüt sağlayabilirim.
Canm senden cevap bekliyorum olur mu yarın yapmaya başlayacağım ben soğan kürünü adetimin ikinci günü

Canm senden cevap bekliyorum olur mu yarın yapmaya başlayacağım ben soğan kürünü adetimin ikinci günü
Adetin 7. Gününde başlamayı öneriyorlar acele etme istersen ama sen bilirsin. Inşallah ben de yarın tekrar test yapacağım daha koyu çizgi çıkarsa doktora giderim olası durumda sana haber ederim

Adetin 7. Gününde başlamayı öneriyorlar acele etme istersen ama sen bilirsin. Inşallah ben de yarın tekrar test yapacağım daha koyu çizgi çıkarsa doktora giderim olası durumda sana haber ederim
Tamam canım peki kaç gün yaptın adetten sonra olan bebeği de düşürmesin soğan adet sokturucu cunku

Bi sorunun var mıydı canm ben doktora gittim ama hormonlar da sorun yok amh ölçülmedi esiM gitmedi deniyoruz bakalım

Back
X