• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

icebilene helal olsun gercekten dun sabah icer icmez cikarttim aksama kadar mide bulantisindan ayakta duramadim kokusu hala burnuma geliyo ama icmemde lazim😔 bidaha nasil cesaret edecem icmeye bilmiyorum

Merhaba canım bu mucizeyi kullanmaktan zarar gelmez, bnde bu syede hamile kaldım,adetten 6gğn sonra 10gğn boyunca sabah akşam aç karına içtim hem bartholin kistim küçüldü hem hamıle kaldım cok şükür
Yaa çok mutlu oldum rabbim sana bağışlasın evladını bende 5 gün kullandım ve etkisini Gercektn gördüm normalde 45 günde bir adet gören ben bu ay 15. Gün ovulasyon testinde yumurta yakaladım ve değerlendiriyoruz rabbimin izniyle inşallah bana da nasip eder

İcebilenlere helal olsun diyorum 4 kere başladım en fazla üç dört gün devam edebildim. Çok faydası olduğu muhakkak. Yapanlar şifasını alır inşallah
Canım burnunu kapat nefes almadan iç Gercektn ılık su içmek gibi aklında soğan suyu içiyorsun diye düşünce olmasin kafanda ılık su iciyorumus gibi düşün içtikten sonra ağzına başka bisey at kokusu gidiyo unutuyorsun ztn emin ol o kadar kötü değil ben 5 gün kullandım yumurtlama olunca bıraktım dediklerimi uygula umarım içebilirsin ☺☺🤗❣❣

Bende adet bitiminden.sonra kullanmaya basladm bugun 9. Gunum sabah aksam ac karnina iciyorum.11 aydir istiyoruz hic bir sorun yok ama olmuyor bakalim sogan kuru fayda edecek mi 14 gun yapip daha sonrada yine.Ibrahim.Saracoglu'nun havuc ve kuru incir kurunu yapicam insaallah olumlu neticeler aliriz hepimiz
Inşallah olur canım rabbimin izniyle ben 5 gün kullandım ve etkisini Gercektn gördüm. 45 günde bir adet gören ben bu ay 14. Gün yumurta yakaladım ovulasyon testinde değerlendiriyoruz bakalım inşallah olur 🤲🏽🤲🏽❣❣🤗

hamilelik için açılmış konu çok alakasız olcak ama bu kür şiddetli adet sancılarına da iyi gelir mi ki acaba

Canım burnunu kapat nefes almadan iç Gercektn ılık su içmek gibi aklında soğan suyu içiyorsun diye düşünce olmasin kafanda ılık su iciyorumus gibi düşün içtikten sonra ağzına başka bisey at kokusu gidiyo unutuyorsun ztn emin ol o kadar kötü değil ben 5 gün kullandım yumurtlama olunca bıraktım dediklerimi uygula umarım içebilirsin ☺☺🤗❣❣
Canım benim inan dediğin şeyi de denedim ama içtikten sonra agzimda kalan kokusu ve tadını bastırması hiç bişey öğürme isteği geliyordu hep bir bardak soğan suyu ve yanında bir bardak meyve suyu hazirliyordum ikisini de bir dikişte iciyordum ama en fazla üç kez sonrası gelmedi maalesef :(

Canım benim inan dediğin şeyi de denedim ama içtikten sonra agzimda kalan kokusu ve tadını bastırması hiç bişey öğürme isteği geliyordu hep bir bardak soğan suyu ve yanında bir bardak meyve suyu hazirliyordum ikisini de bir dikişte iciyordum ama en fazla üç kez sonrası gelmedi maalesef :(
Canım eğer mide rahatsızlığın varsa ( reflü , gastrit, ülser vs) içme rahatsız olursun sende de böyle bir durum mu var canım ❣❣🤗

hamilelik için açılmış konu çok alakasız olcak ama bu kür şiddetli adet sancılarına da iyi gelir mi ki acaba
Bu yolla hamile kalan o kadar insan varki inan ben faydasını gordum hamile değilim daha ama 45 günde 1 adet görüyodum bunu sadece 5 gün kullandım ve sonrasında yumurtlama gordum ovulasyon testinde demekki ise yarıyor 🤷‍♀️

Canım eğer mide rahatsızlığın varsa ( reflü , gastrit, ülser vs) içme rahatsız olursun sende de böyle bir durum mu var canım ❣❣🤗
Hayır aslında yok ama midemle ilgili birdurum değil bu ağzımda kalan kokusundan midem bulaniyor yani öyle reflü gibi birşeyden kaynaklı değil konuştukca bile aklıma geliyor o bulantılarım 😂

Bence vücudunu çok dinlediğin için çünkü bende geçen ay tahmini yumurtlamadan 7 gün sonra kasik ağrıları cektim hatta adetim 8 gün gecikti ama hamile değilmişim o nasıl ağrıları da yumurtlamadan kaynaklaniyorumus umarım Rabbim isteyen herkeze en kısa zmnda nasip eder 🙏🙏💕
Ben yumurtlama agrısı cektım yumurtlama dan sonra kasık agrım olmadı 2 gun yumurtlama 1gunde catlama ve catlama sonrası 1 gun daha agrım oldu ama en sıddetlısı yumurtlama gunu oldu ben vucudumu her ay dinliyorum cunku ben 5.5 yıl hamile kalamadım o donemlerden alıskanlık kalmıs bana klomen ve catlama ıgnesı vuruldugum donemlerde cektıgım yumurtlama catlama agrısının aynisini yaptı bana sogan kuru yalan degıl dıger aylar cocuk dusuncem olsun olmasın oglum 6.5 yasında ben daha 1 2 aydır bir bebege daha niyetlendim nıyetlenmeden oncekı aylarda da dinlerim takip ederim kasıklarımı yoklarım ama hıc agrım sancım olmaz benim adet donemi de agrım sancım olmaz o kadar dinlememe ragmen evet sogan cok iyi yumurtlatıyor ama takdir Allahın

icebilene helal olsun gercekten dun sabah icer icmez cikarttim aksama kadar mide bulantisindan ayakta duramadim kokusu hala burnuma geliyo ama icmemde lazim😔 bidaha nasil cesaret edecem icmeye bilmiyorum
Tadı bana hıc kotu gelmedi sıcaga yakın ılıkken ıcın sogukken pek gitmiyor 6.5 yasında oglumun genız akıntısı cok balgam da oluyor haliyle her yapısımda beraber ıctık ona cok iyi geldi her oksurdugunde balgam otomatik agzına geldi sifa niyetıne ıcın cocuklar bile ıcebılıyor bende ıcerım deyin cok iyi yumurtlatıyor soyleyım

Tadı bana hıc kotu gelmedi sıcaga yakın ılıkken ıcın sogukken pek gitmiyor 6.5 yasında oglumun genız akıntısı cok balgam da oluyor haliyle her yapısımda beraber ıctık ona cok iyi geldi her oksurdugunde balgam otomatik agzına geldi sifa niyetıne ıcın cocuklar bile ıcebılıyor bende ıcerım deyin cok iyi yumurtlatıyor soyleyım
evet haklisiniz ama midrmi o kadar kotu yaptiki yine ayni olur diye icemiyorum bugun tekrar denicem 😊

Limonda sıkabılırsınız 3 5 damla hatta bardagınıza 1 dilim limonda takın limonun kokusunu alın belki kokusunu alınca mideniz kalkıyor olabilir
evet icerken bisey anlamiyorum ictikten sonra kokusunu alinca cok kotu oluyorum hem limon sıkıyım hemde ictikten hemen sonra agzima naneli seker atiyim bide boyle deniyim

Yaa çok mutlu oldum rabbim sana bağışlasın evladını bende 5 gün kullandım ve etkisini Gercektn gördüm normalde 45 günde bir adet gören ben bu ay 15. Gün ovulasyon testinde yumurta yakaladım ve değerlendiriyoruz rabbimin izniyle inşallah bana da nasip eder
İnşallah rabbim sana da hayırlısıya nasip etsin tüm isteyenlere

Arkadaşlar soğan kürü ile hamile kalan varmı bende kullanmayı düşünüyorum kullanıpta hamile kalan tecrübesini anlatabilirmi birde nasıl yapılıyor adetten kaç gün sonra kullanılması gerekiyor anlatırmısınız :110:
BEN kullandım kistim vardı 5cm ve küçüldü ve şuan hamileyim ne kadar boş gebelik şüphesi olsada işe yarıyor Allah’ın izni ile ınanarak ve dua ile iç

BEN kullandım kistim vardı 5cm ve küçüldü ve şuan hamileyim ne kadar boş gebelik şüphesi olsada işe yarıyor Allah’ın izni ile ınanarak ve dua ile iç
Evt bende işe yaradığına kanaat getirdim çünkü ben 45 günde 1 adet olurdum çok düzensiz ve baya gecikirdi. Bu ay kullandım ve adetin 14. Günü yumurtlamam oldu baya etkisi varmış yani rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et nolur

Evt bende işe yaradığına kanaat getirdim çünkü ben 45 günde 1 adet olurdum çok düzensiz ve baya gecikirdi. Bu ay kullandım ve adetin 14. Günü yumurtlamam oldu baya etkisi varmış yani rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et nolur
Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım malum işte benimde belli değil ama heves inşaAllah görürüm kalp atışını sende bana dua et 🌹🤲🏻

Back