• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Arkadaşlar soğan kürü ile hamile kalan varmı bende kullanmayı düşünüyorum kullanıpta hamile kalan tecrübesini anlatabilirmi birde nasıl yapılıyor adetten kaç gün sonra kullanılması gerekiyor anlatırmısınız :110:

bebe için denemeye kalktım 3. gün pes ettim içim dışım soğan oldu inşallah içebilirsiniz ben yapamadım faydası varsa birdaha denerim :ıslık:

Arkadaşlar soğan kürü ile hamile kalan varmı bende kullanmayı düşünüyorum kullanıpta hamile kalan tecrübesini anlatabilirmi birde nasıl yapılıyor adetten kaç gün sonra kullanılması gerekiyor anlatırmısınız :110:
Ibrahim saracoğlu izleyin o anlatiyo burdada gördüm ben kullanıp kalanları detaylı anlatiyo bakın derim

Merhaba bugun sogan kurunde 11.gunum adetımın 5.gunu basladım ovulasyon testi kullandım bu ay adetımın 13.gununde ovulasyon testim koyu kırmızı cıktı ve fena kasık agrısı cektım 1 gun boyunca dıger gun yine kırmızıydı ama cok degıl ve bugun sılıklestı artık catladı yumurtam ama bugun de belim agrıyor 😊 ben ilk defa yumurtlama agrısı cektım demekki ise yarıyor sımdı adetı bekleyeceğim 8 Mart gecıkme olursa test yaparım bildiririm

Arkadaşlar peki rahim duvarını inceltiyorumu bi arkadaşım doktora gidip kullanmak istediğini söylemiş doktor da ona rahim duvarını inceltiyor demiş benim de araştırdığım kaynaklar rahim duvarını kalınlaştırır diye hangisine guvenicez bilgisi olan :110:

Merhaba bugun sogan kurunde 11.gunum adetımın 5.gunu basladım ovulasyon testi kullandım bu ay adetımın 13.gununde ovulasyon testim koyu kırmızı cıktı ve fena kasık agrısı cektım 1 gun boyunca dıger gun yine kırmızıydı ama cok degıl ve bugun sılıklestı artık catladı yumurtam ama bugun de belim agrıyor 😊 ben ilk defa yumurtlama agrısı cektım demekki ise yarıyor sımdı adetı bekleyeceğim 8 Mart gecıkme olursa test yaparım bildiririm
Bence vücudunu çok dinlediğin için çünkü bende geçen ay tahmini yumurtlamadan 7 gün sonra kasik ağrıları cektim hatta adetim 8 gün gecikti ama hamile değilmişim o nasıl ağrıları da yumurtlamadan kaynaklaniyorumus umarım Rabbim isteyen herkeze en kısa zmnda nasip eder 🙏🙏💕

Arkadaşlar peki rahim duvarını inceltiyorumu bi arkadaşım doktora gidip kullanmak istediğini söylemiş doktor da ona rahim duvarını inceltiyor demiş benim de araştırdığım kaynaklar rahim duvarını kalınlaştırır diye hangisine guvenicez bilgisi olan :110:
Ben nar suyunun rahim duvarını kalinlastirdigini duymuştum ama hiçbir sey olmuyor en son gidip eve 38 tane kedi alıcam

Arkadaşlar başladım bende bugün 2.günüm yanında ovulasyon testi de kullanıyorum umarım işe yarar belki size de umut olur hayırlısıyla size haber vericem ay sonu 🤲🏽💕

Bende 2 hafta sonra başlıyorum arkadaşlar. Deneyemlerimizi paylaşalım.. Umarım hepimiz hayırlı haberi alırız ♥️

Selam arkadaşlar bende bu ay soğan kürüne başlayacağım. Bugün regl 4. Gün. 17 aylik evliyim.16 aydır bebek istiyoruz hicbir sebep yokken olmuyor 1kere aşılama yaptırdık olmadı. Doktor takıntı yapıyorsun çok kafana takıyorsun o yüzden olmuyor diyor 😥 bakalım bu ayda soğan suyu içeyim hakkımızda hayırlısı olsun. Buradan birbirimizi haberdar edelim yardımcı oluruz güzel sonuçlar alırız inşallah

Bende adet bitiminden.sonra kullanmaya basladm bugun 9. Gunum sabah aksam ac karnina iciyorum.11 aydir istiyoruz hic bir sorun yok ama olmuyor bakalim sogan kuru fayda edecek mi 14 gun yapip daha sonrada yine.Ibrahim.Saracoglu'nun havuc ve kuru incir kurunu yapicam insaallah olumlu neticeler aliriz hepimiz

İcebilenlere helal olsun diyorum 4 kere başladım en fazla üç dört gün devam edebildim. Çok faydası olduğu muhakkak. Yapanlar şifasını alır inşallah

Merhaba canım bu mucizeyi kullanmaktan zarar gelmez, bnde bu syede hamile kaldım,adetten 6gğn sonra 10gğn boyunca sabah akşam aç karına içtim hem bartholin kistim küçüldü hem hamıle kaldım cok şükür

Merhaba canım bu mucizeyi kullanmaktan zarar gelmez, bnde bu syede hamile kaldım,adetten 6gğn sonra 10gğn boyunca sabah akşam aç karına içtim hem bartholin kistim küçüldü hem hamıle kaldım cok şükür
Gözünüz aydın olsun soğan kürü kullandığınız ay mı hamile kaldınız

Back