Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polikistik overim var iste umarim temizliyordur ya. Hamile kalmak istiyorum insallahBende iciyorum ama agri olmadi hiç okuduklarima göre kist veya iltihap varsa temizlendiginde agri oluyormus inseAllah tenizleniyordur
duymustum olabiliyormus oyle bazen. Normal demislerdibende geçen ay 2-3 gün içtim ve regl uzadı neden bilmiyorum![]()
Masallah ya. Bende sadece polikistik over var. O kaybolurmu bilmiyorum. Hamile kalmayi kolaylastiriyor diye basladim bakalim4cm kistim vardı bende de sancı vardı 15 gün içtim sonraki adet çok parçalı ve yoğun geçti tekrar hastaneye ameliyat için gittiğimde kistim tamamen kaybolmuştu![]()
doğal mı yani kesilmezse kadın doğuma gidceğim sanırımduymustum olabiliyormus oyle bazen. Normal demislerdi
Masallah ya. Bende sadece polikistik over var. O kaybolurmu bilmiyorum. Hamile kalmayi kolaylastiriyor diye basladim bakalim
yaaa senede bir mi . Bende 4 ay yapiliyor sadece diye biliyordummfaydası var zararı yok prof dr saraçoğlunun trtdeki programında gördüm yaptım hiçbir problem olmasa bile kadınlar senede 1 yapmalı diyor inşallah sana da iyi gelir güzel haberini duyarız![]()
kesilir benceedoğal mı yani kesilmezse kadın doğuma gidceğim sanırım![]()
korktum yani umarım soğan küründendirkesilir bencee
Ayy hadi insallah ya. Banada yazin mutlakaaaBen 4 aydir hamile kalmak istiyorum o sebeple iciyorum tedavi olmadim inseAllah olur bugun 10.gün
Ara ara hafif sanci giriyordu bugun sadece mide ve karin şişligi var hic anlamadim 3 aylik.hamile gibiyimAyy hadi insallah ya. Banada yazin mutlakaaaVarmi bir kasik agrisi falannn
Son 10 kalmis belirtisiz hamile olan da çok hic dusunme derim☺Benim de 12.gün bitti kürde bat 24 ocak bakalım neler olacak ama şu an için bişey hissedemiyorum belirti olarak erken daha galiba![]()
Benimle aynı gidiyorsun. Kür 12. Gün. Bat ocak 24Benim de 12.gün bitti kürde bat 24 ocak bakalım neler olacak ama şu an için bişey hissedemiyorum belirti olarak erken daha galiba![]()
Benim bu üçüncü hamileliğim olucak ilk kızımda çok bel ağrım vardı ikincide hiç belirti olmadı kalbi durdu bakalım kısmetse istiyoruz buradan haber verrlim bat lar aynıBenimle aynı gidiyorsun. Kür 12. Gün. Bat ocak 24