• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü

KubraO

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
31
19
3
30
Arkadaşlar soğan kürüne başladım. ictikten sonra kasiklarimda cok hafif bir agri hissediyorum bunu yasayan oldumu 👏

bende geçen ay 2-3 gün içtim ve regl uzadı neden bilmiyorum :(

4cm kistim vardı bende de sancı vardı 15 gün içtim sonraki adet çok parçalı ve yoğun geçti tekrar hastaneye ameliyat için gittiğimde kistim tamamen kaybolmuştu 😊
Masallah ya. Bende sadece polikistik over var. O kaybolurmu bilmiyorum. Hamile kalmayi kolaylastiriyor diye basladim bakalim

Masallah ya. Bende sadece polikistik over var. O kaybolurmu bilmiyorum. Hamile kalmayi kolaylastiriyor diye basladim bakalim

faydası var zararı yok prof dr saraçoğlunun trtdeki programında gördüm yaptım hiçbir problem olmasa bile kadınlar senede 1 yapmalı diyor inşallah sana da iyi gelir güzel haberini duyarız 😊

faydası var zararı yok prof dr saraçoğlunun trtdeki programında gördüm yaptım hiçbir problem olmasa bile kadınlar senede 1 yapmalı diyor inşallah sana da iyi gelir güzel haberini duyarız 😊
yaaa senede bir mi . Bende 4 ay yapiliyor sadece diye biliyordumm 🤦🏻‍♀️ tekrar arastirayim bennn

Benim de 12.gün bitti kürde bat 24 ocak bakalım neler olacak ama şu an için bişey hissedemiyorum belirti olarak erken daha galiba 🤭

Ya benim bildiğim soğan kürünün adet sökücü özelliği var benmi yanlış biliyorum kizlar bende 20gun gecikti adetim düzensiz normlade ama acaba hamiliym bilmyrm 1hafta önce test yaotm negatif kandada negatif çıktı acaba erken diyemi çıkmadı bilen varsa basın abiyle bişe gelen

Benimle aynı gidiyorsun. Kür 12. Gün. Bat ocak 24
Benim bu üçüncü hamileliğim olucak ilk kızımda çok bel ağrım vardı ikincide hiç belirti olmadı kalbi durdu bakalım kısmetse istiyoruz buradan haber verrlim bat lar aynı

Back