• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muallimehanimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
289
254
53
Hayırlı sabahlar arkadaşlar ☺️ Bugün adetimin son günü soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Soğan kürü ile hamile kalan arkadaşlar varsa tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi ? ☺️

merhaba canım ;

ben nisan ayında yaptım adetimin 7. günü başladım sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içtim kahverengi kabuklu soğanla kabuğunu soymadan 4 e bölerek kaynatıyorsun ama suyun ölçüsünü unuttum şifana vesile olsun inşallah

Hayırlı sabahlar arkadaşlar ☺ Bugün adetimin son günü soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Soğan kürü ile hamile kalan arkadaşlar varsa tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi ? ☺
Canım bende soğan kürü ile ilgili şimdi bir konu açmıştım :KK3:bende başlayacağım adetten sonra mı baslaniyor

merhaba canım ;

ben nisan ayında yaptım adetimin 7. günü başladım sabah akşam yemeklerden yarım saat önce içtim kahverengi kabuklu soğanla kabuğunu soymadan 4 e bölerek kaynatıyorsun ama suyun ölçüsünü unuttum şifana vesile olsun inşallah
Amin canım inşallah , peki hamile kaldın mı ☺️

Hayırlı sabahlar arkadaşlar ☺ Bugün adetimin son günü soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Soğan kürü ile hamile kalan arkadaşlar varsa tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi ? ☺
Merhaba.geçen ay regl bitiminden 2 gün sonra soğan kürüne başladım 15 gün sabah akşam aç karnına içtim bu ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim,çok çabuk etkisini gösteriyor kesinlikle tavsiye ediyorum

Merhaba.geçen ay regl bitiminden 2 gün sonra soğan kürüne başladım 15 gün sabah akşam aç karnına içtim bu ay adet olmadım hamile olduğumu öğrendim,çok çabuk etkisini gösteriyor kesinlikle tavsiye ediyorum
Merhabaa, ne kadar güzel bir haber rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻ben de sizin gibi başladım inşallah ben de güZel bir sonuç alırım☺️ Ayıp olmazsa bir soru soracağım , Bebek için ilk denemeniz miydi ?

Canlar bi sorum var. Ben geçen ay yaptım soğan kürünü. Faydasını da gördüm şükür. Peki bi kere yaptıktan sonra 6 ay ara mı veriliyor. Bugün bi yerde rastladım yazıya. Ben çünkü yarın 2. Kez başlayacaktım. Hata mı ederim?

Canlar bi sorum var. Ben geçen ay yaptım soğan kürünü. Faydasını da gördüm şükür. Peki bi kere yaptıktan sonra 6 ay ara mı veriliyor. Bugün bi yerde rastladım yazıya. Ben çünkü yarın 2. Kez başlayacaktım. Hata mı ederim?
Bende öyle okudum canım nisan da yapmıştım hamile kaldım kimyasal oldu şimdi adetimi bekliyorum tekrar yapıcam ben cesaret edemedim öyle okuyunca ardarda yapmaya

Merhabaa canım , faydasını nasıl gördün hamilelikte etkisini gördün mü ☺️ 6 ayda bir yapılması gerekiyor diyor Saraçoğlu ama üst üste yapanlarda var sanırım

Kızlar cevap olsun diye paylaşıyorum. Saraçoğlunun sitesinden ekran görüntüsü aldım. İlk ay 15 , diğer 3 ay 10 gün olmak üzere kür 4 ayda tamamlanır yazıyor. Şifa olsun 🙏🏻

Eklentiler

• 01BA5A6D-0697-4F1D-B1FA-25B7886ED4A9.jpeg
    01BA5A6D-0697-4F1D-B1FA-25B7886ED4A9.jpeg
    145,7 KB · Görüntüleme: 479
Merhabaa canım , faydasını nasıl gördün hamilelikte etkisini gördün mü ☺ 6 ayda bir yapılması gerekiyor diyor Saraçoğlu ama üst üste yapanlarda var sanırım

Kuzum resim paylaştım, araştırdım 6 ayda 1 değilmiş. 4 ay yapılıyor ilk ay 15 gün diğer 3 ay 10 gün olarak. Ben ikinci aya bugün başladım.

Merhaba arkadaşlar bende pko hastasıyım adetimin 2.günü başladım hergün az az kanamam oldu 15gun tam anlamiyla geldi kür biteli 8 gün oldu hala devam ediyor ve içimden parça dökülüyor sizce normal mi adetim ne zaman biter hiç benim gibi olan oldu mu ?

Back