- 23 Ağustos 2019
- 334
- 366
- 18
- Konu Sahibi Gelbemucizem
-
Başla cnmAaaa kızlar bende adetin 2. Günü başlanıyor sanıyordum. Adetten iki gün sonra başlanıyorsa başlayabilirim bugün
Gripsen ona da iyi geliyor diye biliyorum. İstersen devam et canım. Ben ilk 15 günü tamamladım bu adetim bitince ikincisine başlicam.Merhaba kızlar ben dün bırakmak zorunda kaldım aşırı derecede hasta oldum hiç iyi değilim gece 3 de acile gittim çok kötüyüm kızlar
Kızlar bende başlıycam soğan kürüne adetim 3 gün sürüyor bitti bugün 6. gün yarın mi basliycam kist var bendeGripsen ona da iyi geliyor diye biliyorum. İstersen devam et canım. Ben ilk 15 günü tamamladım bu adetim bitince ikincisine başlicam.
Canım adetten temizlendikten 2 gün sonra başlıyorsun.Kızlar bende başlıycam soğan kürüne adetim 3 gün sürüyor bitti bugün 6. gün yarın mi basliycam kist var bende
Yani 3 gün sürüyor ama düne kadar lekelrnmem vardır bugün bir yarın iki saysam olur mu ki yarın basliyimCanım adetten temizlendikten 2 gün sonra başlıyorsun.
Hamilelik olmadimi cnmGripsen ona da iyi geliyor diye biliyorum. İstersen devam et canım. Ben ilk 15 günü tamamladım bu adetim bitince ikincisine başlicam.
Sabırsızlanıyosun dimiYani 3 gün sürüyor ama düne kadar lekelrnmem vardır bugün bir yarın iki saysam olur mu ki yarın basliyim
Yok tatlım henüz hamilelik. Ben bu ay da yapıcam soğan kürünü.Hamilelik olmadimi cnm
Yani denemek istiyorum belki işe yarar diyeSabırsızlanıyosun dimiama aslında pazar başlaman gerekiyo galiba
Bence geçer kistlerin küçükse. Ben daha doktora gitmedim bilmiyorum kistimin geçip geçmediğini ama soğan küründen sonra adet dönemim hiç bu kadar rahat geçmemişti. Buna bile şükür.Yani denemek istiyorum belki işe yarar diyeiki küçük kistim var Yasmin kullanıyorum doktor biraz erime olmuş dedi yani tam geçmesi gerekiyor ki biz aşılama düşünüyoruz kist olunca da baslayamadik tedaviye iki aydır sabirsizligim bu yüzden canım iki aydır aşılama için bekliyorum ay inşallah soğan kürüyle geçer ya
İnşallah faydasını görmüşsündür canım inşallah geçmiştir kistlerinBence geçer kistlerin küçükse. Ben daha doktora gitmedim bilmiyorum kistimin geçip geçmediğini ama soğan küründen sonra adet dönemim hiç bu kadar rahat geçmemişti. Buna bile şükür.
İnşallah canım hepimize şifa olsun sağlıklı bebişin önünde ne engel varsa kalksın bu da vesile olsunİnşallah faydasını görmüşsündür canım inşallah geçmiştir kistlerinben de iki tane varmış 2 buçuk cm 2nin altına düşmüşler bir ayda sadece Yasmin kullandim geçen ay tereddüt ettim soğan kürü denemedim ama bu ay kesin deniyorum Letu kullanmıştım çatlatma iğnesi vermemişti doktorum kendiliğinden çatlıyor diye sağolsun iki kistle terkettim eski doktorumu umarım faydasını görürüz
Hadi inşallah ama bana gelmedi ya soğan kürü o kadarda heveslenmistimYok tatlım henüz hamilelik. Ben bu ay da yapıcam soğan kürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?