Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gripsen ona da iyi geliyor diye biliyorum. İstersen devam et canım. Ben ilk 15 günü tamamladım bu adetim bitince ikincisine başlicam.
Kızlar bende başlıycam soğan kürüne adetim 3 gün sürüyor bitti bugün 6. gün yarın mi basliycam kist var bende

Sabırsızlanıyosun dimi ama aslında pazar başlaman gerekiyo galiba
Yani denemek istiyorum belki işe yarar diye iki küçük kistim var Yasmin kullanıyorum doktor biraz erime olmuş dedi yani tam geçmesi gerekiyor ki biz aşılama düşünüyoruz kist olunca da baslayamadik tedaviye iki aydır sabirsizligim bu yüzden canım iki aydır aşılama için bekliyorum ay inşallah soğan kürüyle geçer ya

Bence geçer kistlerin küçükse. Ben daha doktora gitmedim bilmiyorum kistimin geçip geçmediğini ama soğan küründen sonra adet dönemim hiç bu kadar rahat geçmemişti. Buna bile şükür.

Bence geçer kistlerin küçükse. Ben daha doktora gitmedim bilmiyorum kistimin geçip geçmediğini ama soğan küründen sonra adet dönemim hiç bu kadar rahat geçmemişti. Buna bile şükür.
İnşallah faydasını görmüşsündür canım inşallah geçmiştir kistlerin ben de iki tane varmış 2 buçuk cm 2nin altına düşmüşler bir ayda sadece Yasmin kullandim geçen ay tereddüt ettim soğan kürü denemedim ama bu ay kesin deniyorum Letu kullanmıştım çatlatma iğnesi vermemişti doktorum kendiliğinden çatlıyor diye sağolsun iki kistle terkettim eski doktorumu umarım faydasını görürüz

İnşallah canım hepimize şifa olsun sağlıklı bebişin önünde ne engel varsa kalksın bu da vesile olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…