Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir ay yaptım ben iltihap verdi bende tüm iltihabın akıp gittiğini gördüm içmeye basladktan3 gün sonra .. ikinci ay yapmaya gerek kalmadı şükür.hamile kaldım o ay.. ama asıl pko ya birebir diyordu Saraçoğlu, pko yok bende ama iltihabıma iyi geldi
Canim hayirli olsun oncelikle Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin :) bende sogan kurune baslicam adettin 7 gunu baslicam 15 gun sabah aksam icicem ac karnina degilmi birde bu surecte korunmama gerek varmi acaba ?

Canim hayirli olsun oncelikle Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin :) bende sogan kurune baslicam adettin 7 gunu baslicam 15 gun sabah aksam icicem ac karnina degilmi birde bu surecte korunmama gerek varmi acaba ?
Aynen canim ac karnina sabah aksam, korunmana gerek yok

Kizlar selam, bu ay hamis kalamazsam sogan kuru yapmaya karar verdim ama universitede iken yapmistim tadi gercekten cok kotu, midemi asiri bulandirmisti. Simdi ise soyle bir sorunum var : oglen ve aksam yemeklerinden once taze olarak icilmesi gerek diyor saracoglunun sayfasinda ama ben calisiyorum. Oglen icme gibi bir imkanim yok maalesef. Calisanlar nasil iciyor, sabah aksam mi? Sabah aksam icip faydasini gorenler var mi?
Hic farketmez canim ben de yapiyorum son gunundeyim sabah ac karnina da yapabilirsin hatta saracoglunun videosunda kendi soyluyor calisanlar aksam yemeginden once ve yatmadan once yapabilir tek sart mutlaka gunde 2 kere olacak ben daha once de yaptim bazi gunler 1 kere yaptim faydasi olmadi bu sefer saatlere dikkat etmedim ama gunde 2 kere olmasina cok dikkat ettim 12 gundur sapsari akintim oluyor temizleniyor insallah.

Bir de sicak cay gibi yudum yudum icince tadi hic kotu degil ben ki yemeklerde bile sogan sevmem ama cok rahat ictim ama ilitmadan iç ılıyınca cok kotu oluyor sicakken yudum yudum ic

Hic farketmez canim ben de yapiyorum son gunundeyim sabah ac karnina da yapabilirsin hatta saracoglunun videosunda kendi soyluyor calisanlar aksam yemeginden once ve yatmadan once yapabilir tek sart mutlaka gunde 2 kere olacak ben daha once de yaptim bazi gunler 1 kere yaptim faydasi olmadi bu sefer saatlere dikkat etmedim ama gunde 2 kere olmasina cok dikkat ettim 12 gundur sapsari akintim oluyor temizleniyor insallah.
İnsallah canim insallah, bakalim bat yarin. Sabah ve aksam deneyecegim, sabahlari midem almaz ise akşam ve yatmadan önce deneyeceğim. Hepimize şifa olur umarim

Canim insaAllah hayirlisiyla saglikli bir gebelik elde ederssin Allahim gonlumuzr gore versin insaAllah bnde reglm bittikten sonra basliyacagim hayrlisi artik gerisi Allahtan elimden galan bu artik napayayim
Canim sende de pko var ise inofilik diye bir folik asit var, onu kullan. Ben yeni basladim, bunu kullanip hamile kalan cok var. Amin insallah, hepimizin gobisleri bebisler ile dolsun 🥰

Canim sende de pko var ise inofilik diye bir folik asit var, onu kullan. Ben yeni basladim, bunu kullanip hamile kalan cok var. Amin insallah, hepimizin gobisleri bebisler ile dolsun 🥰
Canim biliyorum infolic bugun arastrdim.pkolularda galiba icinde vitamin de varmis hamile kalmayi da kolaylastiriyomus oyle okudum kullananlardan ama bnde pko yok reglilerim duzenli sadece 2 ay once hayatimda ilk defa 1 hafta ileri atti ama onuda kendimi strese soktugumdan diye dusundm yada havalardandi bilmiyorm hormon testlerm normal cikti simdi bu sogan kurunu denemek istiyorum bakalim insaAllah olur ya inan cok dua ediyorum kendim icin ve tum olmayanlar isteyenler icin insaAllah guzel haberlerimizi de yazariz buraya eskileri okurken duygulaniriz :")

Canim biliyorum infolic bugun arastrdim.pkolularda galiba icinde vitamin de varmis hamile kalmayi da kolaylastiriyomus oyle okudum kullananlardan ama bnde pko yok reglilerim duzenli sadece 2 ay once hayatimda ilk defa 1 hafta ileri atti ama onuda kendimi strese soktugumdan diye dusundm yada havalardandi bilmiyorm hormon testlerm normal cikti simdi bu sogan kurunu denemek istiyorum bakalim insaAllah olur ya inan cok dua ediyorum kendim icin ve tum olmayanlar isteyenler icin insaAllah guzel haberlerimizi de yazariz buraya eskileri okurken duygulaniriz :")
Ne guzel dilekler, insallah 😍 ne zamandir deniyorsunuz?

[/QUO sağol canım çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsn inşallah. Evet sabah akşam aç karnına. Hayır korunmana gerek yok canım ben korunmamstm. Yumurtlama gunumu takip Edip o gün ilişkiye grmistik aynı zamanda soğan kürünü içmeye devam ettim.. içmeye basladgm 13uncu gün karnimda bir ağrı oldu bıraktım içmeyi. O ay hamile kaldım zaten hemen.bazen ağrı olabiliyoms icince

Ben bugün sogan kürünü bitirdim. Inşallah hamileyimdir yaa kasiklarim ağrıyor halsizlik var basim agriyor ama birden bire sivilcelendim adet mi olcam acaba

Back