Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cicito88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
490
749
33
Kizlar selam, bu ay hamis kalamazsam sogan kuru yapmaya karar verdim ama universitede iken yapmistim tadi gercekten cok kotu, midemi asiri bulandirmisti. Simdi ise soyle bir sorunum var : oglen ve aksam yemeklerinden once taze olarak icilmesi gerek diyor saracoglunun sayfasinda ama ben calisiyorum. Oglen icme gibi bir imkanim yok maalesef. Calisanlar nasil iciyor, sabah aksam mi? Sabah aksam icip faydasini gorenler var mi?

Kizlar selam, bu ay hamis kalamazsam sogan kuru yapmaya karar verdim ama universitede iken yapmistim tadi gercekten cok kotu, midemi asiri bulandirmisti. Simdi ise soyle bir sorunum var : oglen ve aksam yemeklerinden once taze olarak icilmesi gerek diyor saracoglunun sayfasinda ama ben calisiyorum. Oglen icme gibi bir imkanim yok maalesef. Calisanlar nasil iciyor, sabah aksam mi? Sabah aksam icip faydasini gorenler var mi?
Ben sabah akşam yapıyordum 4. Gün şiddetli mide ağrısı yüzünden bırakmak zorunda kaldım ama bende ülser de var yani herkeste aynı etkiyi yapmaz.

Sabah akşam icmistim ben ,öyle de faydasını gördüm şükür

Ben sabah akşam yapıyordum 4. Gün şiddetli mide ağrısı yüzünden bırakmak zorunda kaldım ama bende ülser de var yani herkeste aynı etkiyi yapmaz.
Benim de miden hassas, yarim birakmayin diyorlar, hic baslamasam mi :(

Benim de miden hassas, yarim birakmayin diyorlar, hic baslamasam mi :KK43:
Sogutmayin sicakken için burnunuzu kapatıp bir anda kafaya dikin. Kokusunu çekmediğinz sürece öyle aşırı rahatsız olmuyorsunuz aslında.bence deneyin kesinlikle.. benim bir düşüğüm vardı. İkinciye hamile kalmaya çalışıyordm 4 ay kalamadim. Sonra sogan kürünü yaptığım ay Kamile kaldim

Benim de miden hassas, yarim birakmayin diyorlar, hic baslamasam mi :KK43:
O olmayınca ben hayıt tohumu konsantresi olan bitkisel bir hap var Agnucaston bunu kullandım hem rahmi temizliyor hem hormonları dengeliyor prolaktini vs düşürüyor .ben hamilelik için yapmıştım .

Sogutmayin sicakken için burnunuzu kapatıp bir anda kafaya dikin. Kokusunu çekmediğinz sürece öyle aşırı rahatsız olmuyorsunuz aslında.bence deneyin kesinlikle.. benim bir düşüğüm vardı. İkinciye hamile kalmaya çalışıyordm 4 ay kalamadim. Sonra sogan kürünü yaptığım ay Kamile kaldim
Boyle hikayeler o kadar cok okudum ki, inanin asiri hevesleniyorum. Pko oldugu icin de her yolu denemek istiyorum ilac tedavisinden once. Yavrunuzu Allah size bagislasin..

O olmayınca ben hayıt tohumu konsantresi olan bitkisel bir hap var Agnucaston bunu kullandım hem rahmi temizliyor hem hormonları dengeliyor prolaktini vs düşürüyor .ben hamilelik için yapmıştım .
Hayit tohumu aldim ama kaynatip icmek bir turlu nasip olmadi. Su an inofolik isimli folik asit iciyorum, ikisini bir arada icsem bir problem olur mu acaba?

Boyle hikayeler o kadar cok okudum ki, inanin asiri hevesleniyorum. Pko oldugu icin de her yolu denemek istiyorum ilac tedavisinden once. Yavrunuzu Allah size bagislasin..
Amin canım rabbim sana da nasip etsin inşallah.. bak benim bir arkadaşm var pko vardı iki ay soğan kürü denedi doktora gtms büyük oranda azalma var demiş polikistik overa... Sonra ovalusyon testi aldı . İlk ay denedi olmadı diğer ayında hamile kaldı 5 yılın ardindan... Soğan kürünun faydası olduğunu düşünüyorum 5 yıldır olmuyordu çünkü kendi de soğan kürü yapmayı denemiş daha önce icemedim demişti bana bir iki gün deneyip bıraktım demişti ....

Amin canım rabbim sana da nasip etsin inşallah.. bak benim bir arkadaşm var pko vardı iki ay soğan kürü denedi doktora gtms büyük oranda azalma var demiş polikistik overa... Sonra ovalusyon testi aldı . İlk ay denedi olmadı diğer ayında hamile kaldı 5 yılın ardindan... Soğan kürünun faydası olduğunu düşünüyorum 5 yıldır olmuyordu çünkü kendi de soğan kürü yapmayı denemiş daha önce icemedim demişti bana bir iki gün deneyip bıraktım demişti ....
Amin, Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah canim. Ac karnina olmasi gerekiyor degil mi? Folik asit de iciyorum, ikisi birden sakincali olur mu ki :(

Tamamdir, gelecek ay regl olduktan sonraki 7. Gun basliyorum o halde :halay:tesekkur ederim
Mutlaka başlamalısn canım beni de soğan küru kullanıp hamile kalan başka bir arkadaşm ikna etmişti ☺️hadi vesile olurum insallah. Dua etmeyi de unutma. Şahmeran duası var onu içten okuyanın duası kabul olurmuş ben artık ezberlemstim.. Google ya yaz "Şahmeran duası hayatımı değiştirdi diye" orda nasıl okunacağı falan yazıyor onu da oku canım rabbim nasıl eder inşallah

Mutlaka başlamalısn canım beni de soğan küru kullanıp hamile kalan başka bir arkadaşm ikna etmişti ☺hadi vesile olurum insallah. Dua etmeyi de unutma. Şahmeran duası var onu içten okuyanın duası kabul olurmuş ben artık ezberlemstim.. Google ya yaz "Şahmeran duası hayatımı değiştirdi diye" orda nasıl okunacağı falan yazıyor onu da oku canım rabbim nasıl eder inşallah
İnsallah tatlim, buradaki diyet gruplarina da katildim bakalim :) sen nasil yapmistin sogan kurunu, adetin 7. Gunu baslayip 15 gun icip biraktin mi canim?

Kızlar şuan hayıt otu içiyorum ama iş yerinde çok uğraşamadığım için ezemedim direk bir tutam kanyamış suya attım 5 dk bekletip içiyorum faydası olur mu

Kızlar şuan hayıt otu içiyorum ama iş yerinde çok uğraşamadığım için ezemedim direk bir tutam kanyamış suya attım 5 dk bekletip içiyorum faydası olur mu
Benim aldigim tohumda ezmeden direkt kaynatin yaziyor paketin ustunde, faydasi olur bence

Back