- 2 Ağustos 2018
- 106
- 84
- 13
- Konu Sahibi KumralAda11
-
Ben soğan kürü yaptığım ay değil bi sonraki ay hamile kaldım ama korunmadığım için bende tedirgindim. İbrahim saraçoğluna yazdım. Sorun olmayacağını söyledi.Hanımlar merhaba. Yumurtalıklarımda biri 2 biri 3 cm olan kistlerim var. 6 aydir gebelik planlıyoruz,olmuyor. Hayırlısı ile bekleyeyim diyorum ancak kistler dışında başka sorun görünmüyor doktorun demesine göre, 1 yıl bekleyelim falan dedi ancak ben bekleyemiyorum, bu soğan küründen yapmak istiyorum . Bu ay adet bitiminden sonra yapip hem de yumurtlama donemi çalışmalara devam edilince düşük riski falan mı oluyor ? Soğan kürü uygulayip ayni anda gebe kalan var mı? O kadar çok yazi okudum ki kafam allak bullak. Tecrübeli olanlar lütfen bilgilendirirse sevinirim.
Ben soğan kürü yaptığım ay değil bi sonraki ay hamile kaldım ama korunmadığım için bende tedirgindim. İbrahim saraçoğluna yazdım. Sorun olmayacağını söyledi.
Bire bir anlattığı gibi yaptım. Bi orta boy soğanı kabuklarını soyup 4e bölüp 1.5 bardak suda 5 dakika kaynatıp biraz bekletip içtim. Yemeklerden önce. Bi öğün bile atlamadım ama misafirliklerde bile devam ettim. Sen yaparsan aklında olsun kist olduğu için kanaman olabilir. Hatta ilk günlerde bile olabilir, korkma.Soğan kürü yaptığınız ay nasıl uyguladiniz. Saraçoglunun tarifindeki gibi mi ektra bir kür uyguladınız mı?
Sabah ve akşam yemeğinden önce yaptım ben, taze hazırlayıp içiyorsun. Öğle ve akşamda olabilir sanırım.Ben de soğan kürü yapacağım. Adetimin son günü bugün. Yarın başlicam günde iki kere öğle ve akşam yemeklerinden önce yapın diyo. Sizde öyle mi yapıyosunuz.
Bende geçen yıl tam bu zamanlarda içiyodum soğan suyu . İçtiğim ay hamile kaldım . Sabah akşam aç karnına ışok bi şekilde içtim . Yaşnız bende kist falan var mı yok mu bilmiyordum . Eğer o ay hamile kalmasaydım doktora gitcektimHanımlar merhaba. Yumurtalıklarımda biri 2 biri 3 cm olan kistlerim var. 6 aydir gebelik planlıyoruz,olmuyor. Hayırlısı ile bekleyeyim diyorum ancak kistler dışında başka sorun görünmüyor doktorun demesine göre, 1 yıl bekleyelim falan dedi ancak ben bekleyemiyorum, bu soğan küründen yapmak istiyorum . Bu ay adet bitiminden sonra yapip hem de yumurtlama donemi çalışmalara devam edilince düşük riski falan mı oluyor ? Soğan kürü uygulayip ayni anda gebe kalan var mı? O kadar çok yazi okudum ki kafam allak bullak. Tecrübeli olanlar lütfen bilgilendirirse sevinirim.
Arkadaslar ben de adetim bitiminde basladım yapmaya Sizin yazdığınız gibi sabah aksam ac karnına içiyorum.
Hamile kalmak istiyorum ben de.
Kac gün içmeliyim, sonra devam etmeli miyim. Yumurtlama günlerimde içmeye devam mı etmeliyim Lütfen bilgi verir misiniz
Bana oluyor gibi geliyor cnm o yüzden dişlerimi fırçalıyorumMrblar benim kuzenim bu kürle hamile kaldı bende bu ay başlayacam inşallah adetin 7. Günü 15 gunyapmış kuzenim sonra15gun ara vermiş 15 gün bidaha yapmış ve şuan bebeği var benim aklıma takılan şey ben çalışıyorum ve bu suyu içtiğimde koku oluyormu
Rica ederim Rabbim gönlünüze göre versinÇok TSK ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?