Gebeliğe Hazırlık Soğan kuru.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulnuran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
5
0
28
Kızlar meehaba. Benim korunmam nisan ayinda biticek. Sorum şu ki , korunarak sogan suyu içersem. Mays ayinda etkisi olurmu???

Kızlar merhaba. Benim adetim 10 gün sürüyor. Bazı ay 30 bazı ay 35 bazı ay ise 28 günde bir adet oluyorum. Batımı bekliyorum. Bu ay gebelik olmazsa soğan kürü deneyeceğim. Tarif edebilir misiniz? Adet bitince 7 gün içinde başla diyor ve sonraki adet başlamadan 10 gün önce yine yap diyor. Ama arada gün kalmıyor ve 15 günü geçiyor uygulama süresi? Kafam karıştı

adet bittikten 2 gün snra içmeye başlıyosun sabah akşam taze yapılmalı, 1.5 su bardagı klorsuz suyu kaynatıyosun 1 orta boy soganı kabuğunu soy en ince kabugu kalabilir üstünde suyun içine 4e böl 5dakika kaynat kapat, süzdür ılımasını bekle iç. 15 gün boyunca yapcaksın adet olcaksın diğer adetine 10 gün kala 5 veya 7 gün daha yapcaksın.

Hay Allah razı olsun sonunda net bir şekilde anladım. Çok teşekkür ederim :)

Soğan kürü yapan arkadaşlar, yumurtlama gününden sonraki günlerde regl ağrısı gibi bi ağrınız oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…