Gebeliğe Hazırlık Sogan kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa olsun uzme kendinii...artik yumurtlama gununu ogrendin sayilir diger ay olur Allah hayirlisini versin insallahh
Okadar uzuldumki anlatamam. Sil bastan baslamak cok zor.Ama yapacak bisey yok Allahin dediği olur.Her ay ayni gun yumurtlama olurmu

Okadar uzuldumki anlatamam. Sil bastan baslamak cok zor.Ama yapacak bisey yok Allahin dediği olur.Her ay ayni gun yumurtlama olurmu
Canm benm inan uzme kendini Allah ne yazdiysa o olur, siz kac aydr istiyordunuz? Her ay ayni gun olmayabilir ama sen belirtilerini falan ogrendiysen daha kolay anlarsi yumurtlama gununu

Canm benm inan uzme kendini Allah ne yazdiysa o olur, siz kac aydr istiyordunuz? Her ay ayni gun olmayabilir ama sen belirtilerini falan ogrendiysen daha kolay anlarsi yumurtlama gununu
4.ayımızdı uzulüyor insan 2 ay daha deneyip bi doktora gidip geniş çaplı bir araştırma yaptıracağız bakalım nasip artık herşey icin cok teşekkür ederim

Kızlar konuyu hortlak olacak biraz ama ben pco için soğan kuru yaptım sadce 10 gün bir yandan da doğum kontrol hapı kullanıyorum tabi eşim korunmuyor ve 2 gün oldu halim biteli adetim gelmiyor o ihtimali düşünmem bile istemiyorum 2.5 yaşında çocuğum var test yapmaya cesaret edemedim göğüslerim çok aciyor bu kur adeti geciktirir mi

Kızlar konuyu hortlak olacak biraz ama ben pco için soğan kuru yaptım sadce 10 gün bir yandan da doğum kontrol hapı kullanıyorum tabi eşim korunmuyor ve 2 gün oldu halim biteli adetim gelmiyor o ihtimali düşünmem bile istemiyorum 2.5 yaşında çocuğum var test yapmaya cesaret edemedim göğüslerim çok aciyor bu kur adeti geciktirir mi
benimkini geciktirmişti canım herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama.

Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyordum sizi. Benim dort yasinda bir kizim var. Bir senedir cocugum olmuyordu. Buradan okuyup sogan kurunu uyguladim.sadece bir kere ictim. Gece yatmadan bir bardak olarak ictim. 11 gun ictim. Ve suan hamileyim. Yapmayi dusunenlere yardimci olur diye paylastim bunu. Bende bir senedir her ay husran yasadim. Sizleri cok iyi anliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsinn..
Canim bnde cok bebek istyrm asiri mutsuzum 2aydir istyrm bnde adetim bitsin denicem adet bitince kacinci gun başladın adet duzenszligi varmiydi sende

Insallah canim, adet duzensizligin varsa cok iyi gelecektir. Tabi ki once Allahtan ama ben sogan kurunun bu etkisine cok inandim cok sukir bende ise yaradi insallah sizde de ise yarar
Canim sende sogan kuruylemi hamile oldun

Geçen ay soğan kürü yapmıştım. Umudum bu aydan :anneadayı: keşke olsa, bu ay 7. Ay olacak psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum :KK12:

Evet canm sogan kuru uyguladim onay adetim duzene girdi, diger ay yumurtlama gununu degerlendirdim hamile kaldim :)
Merhaba nasilsiniz? ne zaman basladiginiz kullanmaga reglin kacinci gunu ve ne kadar devam etdiniz ?

Merhaba nasilsiniz? ne zaman basladiginiz kullanmaga reglin kacinci gunu ve ne kadar devam etdiniz ?
Iyiym sag olun:) adet bittikten sonra2. gun basladim 15 gun boyunca sabah aksam yemeklerden 15dk once ictim, ortaboy sogani 2 bardak suda 10 dk kaynattim, o ay adetim duzene girdi diger ay adetim duzene girince yumurtlama gunumu tutturdum, yumurtlama oldugu ve sonraki 3 gunu degerlendirdik

Iyiym sag olun:) adet bittikten sonra2. gun basladim 15 gun boyunca sabah aksam yemeklerden 15dk once ictim, ortaboy sogani 2 bardak suda 10 dk kaynattim, o ay adetim duzene girdi diger ay adetim duzene girince yumurtlama gunumu tutturdum, yumurtlama oldugu ve sonraki 3 gunu degerlendirdik

bende 2 ayda bir adet görüyorum kistlerin oluyor. acaba benimde düzene sokar mı? PCO sayılırım

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var adete 3 gün var ve bugün test yaptım hayal mi görüyorum testin yansımasımı nolur fikirlerinizi söyleyin

Eklentiler

• 20181017_171024-1.jpg
    20181017_171024-1.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 29
Back