Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim, adet duzensizligin varsa cok iyi gelecektir. Tabi ki once Allahtan ama ben sogan kurunun bu etkisine cok inandim cok sukir bende ise yaradi insallah sizde de ise yararGerci ben gecen ay sogan kuru kullandm ama sadece gunde bir bardak içtim, akıntım cok oldu ama gebelik olmadı Rabbim hayırla saglıkla gönderdir inşh bu ay
Merak ettim testi testi tekrarladi mi1 gün geçti canm
Yok adet düzensizliğim hiç yokInsallah canim, adet duzensizligin varsa cok iyi gelecektir. Tabi ki once Allahtan ama ben sogan kurunun bu etkisine cok inandim cok sukir bende ise yaradi insallah sizde de ise yarar
Amin Allah rağzı olsun inşallah hepimiz muradimuza ererizkonuşmalarınızı cok hosuma gitti cok acıklayıcı anlatmşsmz Rabbim gönlünüzde li dualarıkabul etsn ben de ramazan bitince sogan kürü ve ovulasyon deneyecem
Hayir tekrarlamadım ama hala regl olmadım dün gece hafif çok açık pembe leke geldi devamıda yok yarin kan vericem inşallahMerak ettim testi testi tekrarladi mi
İnşallah faydasını görürsün Allah yardımcın olsun canmGerci ben gecen ay sogan kuru kullandm ama sadece gunde bir bardak içtim, akıntım cok oldu ama gebelik olmadı Rabbim hayırla saglıkla gönderdir inşh bu ay
Canm sogan kürü adette söktürür diye biliyorum benim içtiğim ay 5 gün erken olddu ve cokta yoğundu inşallah duzene girerkızlar bende 1.5 sene yaz dogum kontrol hapi kullandim subatta bıraktım martta şükür adet oldum ama ondan sonra olamadım hala daha olmayı bekliyorum doktor 6 ay verio düzen için ama ben dayanamadım 5 gundur sogan kuru içiyorum ama adet olamadım hala sizce ilacsiz artık olabilirmiyim ya
insallah canım ya esince 2. çocuğu çok istiyo adet olamayinca malum cocukta olamiyo ve adet olamamk banada çok skinti verio ayaklarim yanmaya basladi adet olmak istiyorum yaCanm sogan kürü adette söktürür diye biliyorum benim içtiğim ay 5 gün erken olddu ve cokta yoğundu inşallah duzene girer
Rabbimin ne buyuk bir lütfu adet olmak binlerce kere şükürler olsun. Canım olursun sen sıkıntı Stress yaptikcada gecikir kadana takma oluruna bırak soğan kürüne de devam et kesinlikle faydası olacaktırinsallah canım ya esince 2. çocuğu çok istiyo adet olamayinca malum cocukta olamiyo ve adet olamamk banada çok skinti verio ayaklarim yanmaya basladi adet olmak istiyorum ya
Insallah olur haber ver bana mutlakaHayir tekrarlamadım ama hala regl olmadım dün gece hafif çok açık pembe leke geldi devamıda yok yarin kan vericem inşallah
İnşallah ama ben okadar rahatımki test yapmaya gerek bile duymuyorum içimdeki his kesin hamileyim diyorInsallah olur haber ver bana mutlaka![]()
Benm de icime hamilesin diye doguyor insallah yanilmayiz...ne demek faydasi olsa keske yeterİnşallah ama ben okadar rahatımki test yapmaya gerek bile duymuyorum içimdeki his kesin hamileyim diyor:) yarin sabah giddip kan vericez mutlaka haber vericem sana eğer hamileysem senin bilgilerininde bunda katkısi var tekrar teşekkür ederim
![]()
Canim doğru evet ama şöyle 15 günden fazla kullanirsan öyle yapio o yuzden kesinlikle 15 günden fazla yapmayın diorlarMerhaba bilgisi olan paylasabilir mi. Biryerde okudum sogan suyu rahim duvarini inceltiyormus. Bende sogan suyuna basladim yanlis birsey yapmak istemiyorum
Tam bir bilgim yok ama arkadasin dedigi gibi uzun sureli kullanimda zararlidr. Zaten saracoglu da 6 ayda bir 15 gun oneriyor fazlasi zararliymisMerhaba bilgisi olan paylasabilir mi. Biryerde okudum sogan suyu rahim duvarini inceltiyormus. Bende sogan suyuna basladim yanlis birsey yapmak istemiyorum
Regl oldum cnmInsallah olur haber ver bana mutlaka![]()
Yaaaa olsun uzme kendinii...artik yumurtlama gununu ogrendin sayilir diger ay olur Allah hayirlisini versin insallahhRegl oldum cnm![]()