Gebeliğe Hazırlık Sogan kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerci ben gecen ay sogan kuru kullandm ama sadece gunde bir bardak içtim, akıntım cok oldu ama gebelik olmadı Rabbim hayırla saglıkla gönderdir inşh bu ay

Gerci ben gecen ay sogan kuru kullandm ama sadece gunde bir bardak içtim, akıntım cok oldu ama gebelik olmadı Rabbim hayırla saglıkla gönderdir inşh bu ay
Insallah canim, adet duzensizligin varsa cok iyi gelecektir. Tabi ki once Allahtan ama ben sogan kurunun bu etkisine cok inandim cok sukir bende ise yaradi insallah sizde de ise yarar

Insallah canim, adet duzensizligin varsa cok iyi gelecektir. Tabi ki once Allahtan ama ben sogan kurunun bu etkisine cok inandim cok sukir bende ise yaradi insallah sizde de ise yarar
Yok adet düzensizliğim hiç yok

konuşmalarınızı cok hosuma gitti cok acıklayıcı anlatmşsmz Rabbim gönlünüzde li dualarıkabul etsn ben de ramazan bitince sogan kürü ve ovulasyon deneyecem
Amin Allah rağzı olsun inşallah hepimiz muradimuza ereriz

kızlar bende 1.5 sene yaz dogum kontrol hapi kullandim subatta bıraktım martta şükür adet oldum ama ondan sonra olamadım hala daha olmayı bekliyorum doktor 6 ay verio düzen için ama ben dayanamadım 5 gundur sogan kuru içiyorum ama adet olamadım hala sizce ilacsiz artık olabilirmiyim ya

Canm sogan kürü adette söktürür diye biliyorum benim içtiğim ay 5 gün erken olddu ve cokta yoğundu inşallah duzene girer

Canm sogan kürü adette söktürür diye biliyorum benim içtiğim ay 5 gün erken olddu ve cokta yoğundu inşallah duzene girer
insallah canım ya esince 2. çocuğu çok istiyo adet olamayinca malum cocukta olamiyo ve adet olamamk banada çok skinti verio ayaklarim yanmaya basladi adet olmak istiyorum ya

insallah canım ya esince 2. çocuğu çok istiyo adet olamayinca malum cocukta olamiyo ve adet olamamk banada çok skinti verio ayaklarim yanmaya basladi adet olmak istiyorum ya
Rabbimin ne buyuk bir lütfu adet olmak binlerce kere şükürler olsun. Canım olursun sen sıkıntı Stress yaptikcada gecikir kadana takma oluruna bırak soğan kürüne de devam et kesinlikle faydası olacaktır

Insallah olur haber ver bana mutlaka
İnşallah ama ben okadar rahatımki test yapmaya gerek bile duymuyorum içimdeki his kesin hamileyim diyor :) yarin sabah giddip kan vericez mutlaka haber vericem sana eğer hamileysem senin bilgilerininde bunda katkısi var tekrar teşekkür ederim

Benm de icime hamilesin diye doguyor insallah yanilmayiz...ne demek faydasi olsa keske yeter

Merhaba bilgisi olan paylasabilir mi. Biryerde okudum sogan suyu rahim duvarini inceltiyormus. Bende sogan suyuna basladim yanlis birsey yapmak istemiyorum

Merhaba bilgisi olan paylasabilir mi. Biryerde okudum sogan suyu rahim duvarini inceltiyormus. Bende sogan suyuna basladim yanlis birsey yapmak istemiyorum
Canim doğru evet ama şöyle 15 günden fazla kullanirsan öyle yapio o yuzden kesinlikle 15 günden fazla yapmayın diorlar

Tam bir bilgim yok ama arkadasin dedigi gibi uzun sureli kullanimda zararlidr. Zaten saracoglu da 6 ayda bir 15 gun oneriyor fazlasi zararliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…