Gebeliğe Hazırlık Sogan kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi adet tarihimi girdim bu ay adet bitiminden 3 gun sonra yumurtlama gunlerim başlıyormuş ve bat bitiminden sonraki 9. Günde ovulasyon günü gözüküyo
Tamm ca senn erken oldugu icin yurmurtlama gunu de erkendr...o donemlerde kendini takip et yumurtlama belirtisi olarak kasiklarda agri siskinlik hissi ve en onemlisi de yumurta aki kivaminda akinti olur bir de yumurtlama olduktan sonra ki 2 veya 3 gun onemli cunku yumurtladiktan gun sonra yumurta catliyor ve 2 gun rahimde kaliyor bu yumurta yani bebek icin catlayan yurtanin spermle bulusmasi lazim ona gore takip et...ben yumurtlama oldugu gunu ve ondan sonra ki 2 gunu de degerlendirdik ara vermeden 3 gun ust uste gibi birsey oldu sonra 1 gun ara verip tekrar birliktelik oldu....birde yumurtlama gununde hangi taraftaki kasikta agrin olduysa iliskiden sonra dizlerini karnina dogru cek ve o kasigin ustune dogru yat...ben sol kasigimda agri hissederim hep hamile kaldigim ay da sol kasigima kramplar giriyordu meger yerlesme agrisiymis

Ya hakkinı helal et herşeyi anladım da şimdi yumurta akinı her ay göruyorum ben ogün ve sonrası 2 gun yani toplamda 3 gün birliktelik olacak peki yumurta yumurtlama belirtisi olduktan kaç gün sonra çatlıyor orayı anlamadım nolur kusura bakma heyecanlandım şimdi inşallah tuttururuz bu ay

Yok canim ne demek helal olsun zaten sonradan fark ettim orayi yazmamisim..yumurtlama olduktan ortalama 1 gun sonra falan diyorlar ama bu daha erken ya da gec de olabiliyor eger imkanin varsa ovulasyon testi al internetten onlardan da takip edebilirsin...eger alacak olursan nasil kullanacagini da anlatirim bu arada ne kadar zmaandr bebek istiyorsunuz

Teşekkür ederim canm cok sağol bu ay 4. Ayımız olacak eşim çok istiyor cokta kafasına takıyor bende oyüzden olsun hemen istiyorum ama tabii Rabbim istemeden olmaz Allah herkese hayirlı evlat versin gerisi boş. Sen ovulasyon testi kullandınmı canm

Aynen canim amin insallah gonlunuzce olur...ben kullandim ama o olmadan da olurdu yani ama ilk kullandigim ay yumurtlama gunumu belirlememde cok faydasi oldu ben bu belirtileri bilmiyordum acikcasi..sen yumurtlama gununden emin olabiliyorsan gerek yok ben diger ayda onu kullanmadan anliyordum yumurtlama gunumu

Şimdi aldım ovulasyon testi sana zahmet bude nasıl kullanacağımı anlatırsan cok sevinirim 20 adet var icinde

Aynen canim amin insallah gonlunuzce olur...ben kullandim ama o olmadan da olurdu yani ama ilk kullandigim ay yumurtlama gunumu belirlememde cok faydasi oldu ben bu belirtileri bilmiyordum acikcasi..sen yumurtlama gununden emin olabiliyorsan gerek yok ben diger ayda onu kullanmadan anliyordum yumurt
Şimdi aldım ovulasyon testi sana zahmet bude nasıl kullanacağımı anlatırsan cok sevinirim 20 adet var icinde
Canim adetin bittikten 2 gun sonra yapmaya basla hergun ayni saatte yapacaksin ve yapmadan once en az 3 ya da 4 saat sivi tuketmemeye calis ve en az 3 saat kadar idrara cikma yani birikmis idrarla testi yapacaksin...yumurtlama olmayan gunlerde silik cizgi cikar yumurtlama gununde iki cizgi de ayni koyulukta olacak eger yumurtlama ginunde oldugunu dusunuyorsan o gunlerde 2 tane test de yapabilirsin ama testini aksam 4 ile 22 arasinda yapmaya calis...iki cizgi de esit koyulukta ise yumurtlama gunundesin demektr yumurtlama gununden sonraki gunde test yap sonraki test siliklesmeye baslamssa yumurta catlamis demektr ama bu yumurtlama testine de tamamen guvenip suphelendigin gunleri bos gecme

Tamam cok teşekkür ederim Allah rağzı olsun canm hayırlısı artık dualarında unutma beni

Merhaba canm iyiym sen nasilsin, bir gelisme var mi
Çok garip şeyler yaşıyorum seninle paylasmak istedim beni hatirlamissindir heralde uste yaziyor yazışmalarımız gecen ay sogan suyu yapmistim bu ayda senin soyledigin gibi ovu testi kullandik 16. Sında pik oldu test ama biz onun öncesinden 3 günü 16sını ve 17 sini degerlwndirdik sonrası bekleme basladık. 2 gün önce ovu testinin icinde olan gebelik testinden yaptım silik 2. Cizgi vardı nasıl sevindik anlatamam ama bugun aynı testi tekrar ettim cizgi falan cikmadı cok moralim bozuk halbuki butun belirtilrimde vardı bu ay ozellikle benim goguslerim normalde hiç agrimaz bu ay cok hassaslar hala adet olmadım normalde 28 gunde bir olurum bu gun 29. Gün durum böyle

Evet canm hatirladim tabi ki, icime hamilesin diye doguyor ama testi tekrarla bence bazen testte cikmayabilir bir de gebelik testini sabaj ilk idrarla yap, olmadi bir kac gun daha bekle kan ver

Evet canm hatirladim tabi ki, icime hamilesin diye doguyor ama testi tekrarla bence bazen testte cikmayabilir bir de gebelik testini sabaj ilk idrarla yap, olmadi bir kac gun daha bekle kan ver
Bende oyle hissediyorum aslında hemde cok hissediyorum ama bugunki test beni mahfetti sabahtan beri ağlıyorum sen adete 2 yada 3 gun kala neler hissetmistin

Bende oyle hissediyorum aslında hemde cok hissediyorum ama bugunki test beni mahfetti sabahtan beri ağlıyorum sen adete 2 yada 3 gun kala neler hissetmistin
Canm ben de hamile oldugumu hissettim ve goguslerde siskinlikten baska belirtim yoktu, sen o teste canini sikma birinde cikmis cizgi sonucta

Canm ben de hamile oldugumu hissettim ve goguslerde siskinlikten baska belirtim yoktu, sen o teste canini sikma birinde cikmis cizgi sonucta
İnşallah ya bugün adet dongumun 29. Günü normalde 27 yada 28. Gün olurdum ama hâlâ bişey yok ne zor gunler ya

İnşallah ya bugün adet dongumun 29. Günü normalde 27 yada 28. Gün olurdum ama hâlâ bişey yok ne zor gunler ya
evet zor ama sabret yarin sabah tekrar test yap, ama ovi testinde cift cizgiyi gordukten sonra kac gun gecti simdi, cunku normalde ovi testinden 14 gun sonra adet olman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…