- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Her defasında yeni soğan olacak canım..Merabalar herkese
Adet duzensizligi icin sogan kürunu denemek istiyorum. Bir sey aklima takildi.Her yapisimizda her icmeye yeni sogan mi kullanmam gerek ? Hepsinde haslanan sogani copemi atmam gerekiyor? İkinciye kullanabilirmiyim?
dış kabuğu soymuyo muyuzYeni sogan ve kabuklariyla haslanarak
Hayır kabuğuyla kaynatılıyor.dış kabuğu soymuyo muyuz
Hayır. Yıkayıp kabulugla hasliyosunuz.dış kabuğu soymuyo muyuz
Her seferinde yeni soğan kullanman gerek. Sabah ayrı akşam ayrı soğan. Suyunu aldıktan sonra soğanı çöpe atın.Merabalar herkese
Adet duzensizligi icin sogan kürunu denemek istiyorum. Bir sey aklima takildi.Her yapisimizda her icmeye yeni sogan mi kullanmam gerek ? Hepsinde haslanan sogani copemi atmam gerekiyor? İkinciye kullanabilirmiyim?
Her seferinde (sabah ve akşam) bir soğanı dörde bölerek haşlıyoruz ben en dış kabuğunu soyarak yaptım, çok faydasını görmüştüm, içerken şifa niyetiyle için muhakkak, niyet çok önemli. Çöpe gitmesine ben de üzülüyordum ama sonuçta portakal suyu içerken de posasını atıyoruz mecburen.Yeni sogan ve kabuklariyla haslanarak
Bende cok faydasını görmüştüm. Hamile kalamiyordum. Allahin izniyle kür bitince ilk çocuğuma kavustumHer seferinde (sabah ve akşam) bir soğanı dörde bölerek haşlıyoruz ben en dış kabuğunu soyarak yaptım, çok faydasını görmüştüm, içerken şifa niyetiyle için muhakkak, niyet çok önemli. Çöpe gitmesine ben de üzülüyordum ama sonuçta portakal suyu içerken de posasını atıyoruz mecburen.
Merhabalar bende de pko var sogan kürüne başladım ama sunu sormak istiyorum ben su kaynayınca soganları atıyorum yanlısı yapıyorum acabaBende cok faydasını görmüştüm. Hamile kalamiyordum. Allahin izniyle kür bitince ilk çocuğuma kavustum
Su kaynayınca atıp 5 dk daha kaynatcaksın canımMerhabalar bende de pko var sogan kürüne başladım ama sunu sormak istiyorum ben su kaynayınca soganları atıyorum yanlısı yapıyorum acaba
Cok tesekkür ederim canmSu kaynayınca atıp 5 dk daha kaynatcaksın canım
Kaynadiktan sonra soganlari atip suyunu içiyoruz. Ve her seferinde tazesini yapiyoruzMerhabalar bende de pko var sogan kürüne başladım ama sunu sormak istiyorum ben su kaynayınca soganları atıyorum yanlısı yapıyorum acaba
Gayet normal. Şifa olur inş.Kızlar birsey daha sormak istiyorum kürü uyguladıgımdan beri sık sık idrara cıkıyodu normalmi
İnş. Cnm hepimizeGayet normal. Şifa olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?