• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan Kürü

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merabalar herkese
Adet duzensizligi icin sogan kürunu denemek istiyorum. Bir sey aklima takildi.Her yapisimizda her icmeye yeni sogan mi kullanmam gerek ? Hepsinde haslanan sogani copemi atmam gerekiyor? İkinciye kullanabilirmiyim?

Merabalar herkese
Adet duzensizligi icin sogan kürunu denemek istiyorum. Bir sey aklima takildi.Her yapisimizda her icmeye yeni sogan mi kullanmam gerek ? Hepsinde haslanan sogani copemi atmam gerekiyor? İkinciye kullanabilirmiyim?
Her seferinde yeni soğan kullanman gerek. Sabah ayrı akşam ayrı soğan. Suyunu aldıktan sonra soğanı çöpe atın.
Sıkılmış limondam ayni verimde su alirmisiniz hayir buda öyle birsey.

Yeni sogan ve kabuklariyla haslanarak
Her seferinde (sabah ve akşam) bir soğanı dörde bölerek haşlıyoruz ben en dış kabuğunu soyarak yaptım, çok faydasını görmüştüm, içerken şifa niyetiyle için muhakkak, niyet çok önemli. Çöpe gitmesine ben de üzülüyordum ama sonuçta portakal suyu içerken de posasını atıyoruz mecburen.

Her seferinde (sabah ve akşam) bir soğanı dörde bölerek haşlıyoruz ben en dış kabuğunu soyarak yaptım, çok faydasını görmüştüm, içerken şifa niyetiyle için muhakkak, niyet çok önemli. Çöpe gitmesine ben de üzülüyordum ama sonuçta portakal suyu içerken de posasını atıyoruz mecburen.
Bende cok faydasını görmüştüm. Hamile kalamiyordum. Allahin izniyle kür bitince ilk çocuğuma kavustum

Back