• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü zamanı

TatliBalli

Entel~Dantel
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
39
15
38
merhaba arkadaşlar. Akıntım olduğu için doktor fitil vermişti. Fitil bitti ama Çok olmasa da eskiye göre yine akıntım var . Bebek düşünüyoruz (Allah kısmet ederse İnşallah) ve bu yoğun akıntının bebek sahibi olmaya negatif etkisi olduğunu söyledi doktor. İçerideki akıntı yüzünde spermler kalitesini yitiriyormuş. Soğan kürü denemek istiyorum ama bu konuda kafamı karıştıran bir kaç konu var.
-Bu forumda biri akıntı çoksa 15 gün yerine 7 gün soğan kürü kullanman yeterli demiş. Kist ya da diğer rahatsızlığı olanlar 15 gün kullanıyor demiş.Bu şekilde kullanıp durumu düzelen var mı? Hamile kalan var mı?
-Bir de adet bitiminde başlanması gerekiyormuş bu soğan kürüne. Adet sonrası başlamasak adet öncesi başlasak , adet olana kadar devam etsek, o ay ki yumurtayı kötü bir şekilde etkiler mi bu kür? Ya da döllenme de sorun olur mu?
-Adet sonrası 15gün kullansak, diğer ay ki adet dönemindeki yumurtayı mı değerlendirmek gerekir ? Bu konularda tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çookk mutlu olurum ...
Offf kafalar çok karışık

Canim

Sogan kuru cok etkili bir kur. O yuzden cok gelisiguzel yapilmamali kesinlikle. Saracoglunun videolarini izle gorursun adetiniz duzenliyse adet bitiminden 2 gun sonra baslayin der hep. İyi izle onu onun aoylediklerine harfiyen uy. Ben sogan kuru gebesiyim su an:) harfi harfine uydum

Teşekkürler kirmizigitar. Videolarını izlememiştim Saraçoğlunun. İzleyeyim.
Bebişin hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat olsun İnşallah. :nazar:

Canim

Sogan kuru cok etkili bir kur. O yuzden cok gelisiguzel yapilmamali kesinlikle. Saracoglunun videolarini izle gorursun adetiniz duzenliyse adet bitiminden 2 gun sonra baslayin der hep. İyi izle onu onun aoylediklerine harfiyen uy. Ben sogan kuru gebesiyim su an:) harfi harfine uydum
Canım kontrole gittin mi durumunu merak ettim. İyi durumda mi bebeğin, bi sıkıntı yok inşallah??

Canım kontrole gittin mi durumunu merak ettim. İyi durumda mi bebeğin, bi sıkıntı yok inşallah??
Dun aksam kalp atislarini gordum hamdolsun:nazar:

Kanama alani simdilik gitmis dedi doktorum. Tekrar kanama yasamadigimiz surece dusuk riski ortadan kalkmis. Raporluyum bu hafta pzartesi is basi yapabilirmisim. Haftaya sali gunu tekrar bir gel bi kontrol edelim ondan sonra aylik rutin kontrollere doneriz dedi. Cok rahatldi icim hamdolsun allahima rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah tez zamanda saglikli sihatli.

Dun aksam kalp atislarini gordum hamdolsun:nazar:

Kanama alani simdilik gitmis dedi doktorum. Tekrar kanama yasamadigimiz surece dusuk riski ortadan kalkmis. Raporluyum bu hafta pzartesi is basi yapabilirmisim. Haftaya sali gunu tekrar bir gel bi kontrol edelim ondan sonra aylik rutin kontrollere doneriz dedi. Cok rahatldi icim hamdolsun allahima rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah tez zamanda saglikli sihatli.
Ayyy canimm maşallah size. İnşallah sıkıntısız devam eder bundan sonra, sağlıkla kucağına alırsın. Aminnn kuzum. Çok sevindim ya adına çok dua etmiştim sizin için. Progestan falan kullanıyor musun

Ayyy canimm maşallah size. İnşallah sıkıntısız devam eder bundan sonra, sağlıkla kucağına alırsın. Aminnn kuzum. Çok sevindim ya adına çok dua etmiştim sizin için. Progestan falan kullanıyor musun
Evet canim iki gun arayla depo igne oldum kanama alani yok olunca doktorum progestana devam et yeterli dedi rabbim bi daha o kirmizilari gostermesin insallah o pit pit atan kalbi de hic sonmesin baska dusm yok inan.

Ve hepinize oyle cok dua ediyorum ki sitede bir cok insan gercekten cok ilgilendi konumla ve cok dua aldim rabbim hepinizden razi olsundualarimiz bosa cikmadi insallah allahim anne olmak isteyen herkese en kisa surede kismet eder yatip kalkip hem kendim icin hem evlat isteyenler icin dua ediyorum allahim kabul etsin insallah.

Aminnn canım. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi hayırlı bir evlat olabilmesini nasip etsin inşallah. senden de Allah razı olsun tatlım

kızlar adetlerim düzensiz soğan kürüne adet bitiminden hemen sonra mı 7 gün sonra mı başlamalıyım? herkes farklı bir şey söylüyor?

Ben de başlıcam soğan kürüne beraber başlayıp destek olup hamilelik Sevinç'ini birlikte yaşayalım mı arkadaşlar bayırlısıyla

Ben daha başlayamadan küre. İnşallah hayırlısıyla o Sevinci yaşarsın. Allah yardımcın olsun.

Canim

Peki sizde bu sıkıntı var mıydı? Ben pkoluyum da yeni içmeye başladım bunun dışında başka bir şey uyguladığımız mi

Peki sizde bu sıkıntı var mıydı? Ben pkoluyum da yeni içmeye başladım bunun dışında başka bir şey uyguladığımız mi

Bende pco var, ben ilac kullnmadigim surece adet olmuyorum yani yumurtlamiyorum da...

Adetim 45 gun gelmeyice sogan kurune basladim 3 gun ictim adet oldum biraktim. Adetim bitince tekrar ictim 15 gun boyunca sabah aksam. Sonra adet tarihim geldi baktim olmuuorum bi de baktim hamileyim..
m

Ha bu arada, sogan kuru yaparken ayni zamanda ben tarcin bal corekotu da yemistim. İkisinin de faydasi olmus olabilir

Bende pco var, ben ilac kullnmadigim surece adet olmuyorum yani yumurtlamiyorum da...

Adetim 45 gun gelmeyice sogan kurune basladim 3 gun ictim adet oldum biraktim. Adetim bitince tekrar ictim 15 gun boyunca sabah aksam. Sonra adet tarihim geldi baktim olmuuorum bi de baktim hamileyim..
m

Ha bu arada, sogan kuru yaparken ayni zamanda ben tarcin bal corekotu da yemistim. İkisinin de faydasi olmus olabilir
Tarçın bal çörek otu nedir? Yumurtlamaya yakın mı kullanmak lazım? Nasıl hazırlanıyor ?

Bencede yapmalısınız.bu ay bende yaptım ama 7 gün yaptım çünkü lekelenmem oldu korktum bıraktım. Doktor yumurtlama lekelenmesi dedi ama ben soğana bağladım. Ama etkili gerçekten. Bugün adet günüm. P.tesi kan testi yaptırcam. Birde bal tarçın çörekotunuda kullandım. Batalım hangisinin faydası olcak. Sende başla 15 gün iç bi zararı olmaaz canım

Tarçın bal çörek otu nedir? Yumurtlamaya yakın mı kullanmak lazım? Nasıl hazırlanıyor ?
Canim bu sitede bulmustum tarifini. Olculerini hatirlamiyorum simdi. Adetin 5. Gunu basladim ben 12 gun boyunca her gun yedim birer kasik. Tarcin bal ve corekotu karisimi olan bir kur. Yumurtayi gelistiriyor buyumesini sagliyormjs.

Back
X