Soğan Kürü Yardım

melodiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
18
0
Arkadaşlar selam,

Pcoluyum bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. İnternetteki yorumları okuyunca kafam karıştı kürün uygulanışıyla ilgili. Şimdi diyelim ki ayın 1'inde regl oldum. ort 5 gün sürer benim. Küre ne zaman başlıyorum ? adet bitiminden hemen sonra mı yok bitiminden 1 hafta sonra mı ?

Sonra 15 gün bu kürü yaptım diyelim sonra bırakıyorum ve adet olmayı bekliyorum değil mi ? Her ay bu kürü tekrarlamam gerekiyor mu ? Ne kadar süre yapmam lazım ?

Teşekkürler.

Arkadaşlar selam,

Pcoluyum bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. İnternetteki yorumları okuyunca kafam karıştı kürün uygulanışıyla ilgili. Şimdi diyelim ki ayın 1'inde regl oldum. ort 5 gün sürer benim. Küre ne zaman başlıyorum ? adet bitiminden hemen sonra mı yok bitiminden 1 hafta sonra mı ?

Sonra 15 gün bu kürü yaptım diyelim sonra bırakıyorum ve adet olmayı bekliyorum değil mi ? Her ay bu kürü tekrarlamam gerekiyor mu ? Ne kadar süre yapmam lazım ?

Teşekkürler.
Canım ben kürü uygulamistim inanılmaz faydasini gördüm adet bitiminin 2 inci günü başladım (dogrusuda bu) 15 gün uyguladım snr adet oldum biraz çok oldum normalden bende polikistikover rim snr incir havuç kurun başladım ama devam edemedim çünkü hamile olduğumu öğrendim şimdi doğuma az bi zaman kaldı :) bide bu kürü 6 ayda bir uygulayacaksın daha sık yapmanız tavsiye etmem senede 2 kere inşallah şifa bulursun.

Bende bu ay sogan kürünü 9 gün uyguladım.Yumurtlama günüme gelince içim rahat etmedi bıraktım.Bakalım sonuc ne olacak.baska uygulayan varmı acaba?bat 17

kızlar ben de bu küre başladım bu ay yumurta çatlama problemim olduğu için. 2 kasımdan beri içiyorum ve adet bitiminden sonraki 7.gün başladım. şimdi kafam karıştı ben bu tarihte başladığım için 10 gün mü kürü uygulamalıyım ?

Canım ben kürü uygulamistim inanılmaz faydasini gördüm adet bitiminin 2 inci günü başladım (dogrusuda bu) 15 gün uyguladım snr adet oldum biraz çok oldum normalden bende polikistikover rim snr incir havuç kurun başladım ama devam edemedim çünkü hamile olduğumu öğrendim şimdi doğuma az bi zaman kaldı :) bide bu kürü 6 ayda bir uygulayacaksın daha sık yapmanız tavsiye etmem senede 2 kere inşallah şifa bulursun.

ben adetim bittikten sonra 7.gün başladım. siz 2.gün başlamışsınız o yüzden 15 gün değil de 10 gün mü içmem lazım acaba? bir kaç yerde 7.gün diye görmüştüm ben de öyle başladım. diğer 5 günü de diğer adetinizden önce için 15 güne tamamlayın falan diyordu?

ben adetim bittikten sonra 7.gün başladım. siz 2.gün başlamışsınız o yüzden 15 gün değil de 10 gün mü içmem lazım acaba? bir kaç yerde 7.gün diye görmüştüm ben de öyle başladım. diğer 5 günü de diğer adetinizden önce için 15 güne tamamlayın falan diyordu?
Eger gebelik isteniyorsa adet bitiminin 2 inci günü baslaniyo 15 gün yapılıp birakiliyo şayet polikistikover tedavi etmez için 15 gün yapıp bitiriyosun snr ay adet gününe 10 gun kala yapiyosun 7 gun içip bitiyorsun ben busekilde biliyorum canım umarım karışık olamamıştır.

Eger gebelik isteniyorsa adet bitiminin 2 inci günü baslaniyo 15 gün yapılıp birakiliyo şayet polikistikover tedavi etmez için 15 gün yapıp bitiriyosun snr ay adet gününe 10 gun kala yapiyosun 7 gun içip bitiyorsun ben busekilde biliyorum canım umarım karışık olamamıştır.

yazdığınızı tam anlayamadım açıkçası. ben hamilelik için değil yumurtlama için başladım. adetim bitti ve 7.gündü başlama tarihim. şimdi kaç gün içmeliyim yani? 4 gün içtim henüz bugün 5.günüm olacak

yazdığınızı tam anlayamadım açıkçası. ben hamilelik için değil yumurtlama için başladım. adetim bitti ve 7.gündü başlama tarihim. şimdi kaç gün içmeliyim yani? 4 gün içtim henüz bugün 5.günüm olacak
Bak nette araştırdım 7 günde başlama sorun olmuyo sanırım 2 inci günü baslamanin sebebi yumurtlama döneminde kürü bitirmek yani ovulasyon döneminde yumurtlayabilmen için 2 inci günde başlayın demiş benimde kafam karıştı bence siz bu ay yapmayın önümüzdeki ay denildigi gibi yapın yinede siz bilirsiniz sadece öneri .

kızlar bugün 1 hafta oldu bugün yumurtlama günüm ama henüz her hangi bir akıntım yok malesef:KK43: inşallah yumurtam çatlar. bir de bir şey sorucam sizlere ben bu kürü işim dolayısıyla günde 1 kere akşam yemeğinden önce yapabiliyorum. Bu yüzden adet olana kadar kürü devam ettirsem mi? Adetime 14 gün var bu arada. yoksa 15 gün mü yapsam yine?

Bence 15 gunden fazla yapma.faydasini gorursun ins.ben de bu ay yaptim ama ilk defa yillardan beri yumurtlama akintim gelmedi :KK43: hayirlsii bakalim

Merhaba arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun...bende polip var, bir umutla soğan kürüne başladım. 4. Günüm ama bende ne akıntı ne de başka bir etki var. Yorumlara bakıyorum çoğu kişi 2-3 günde etkisini görmeye başlamış. Bende hala bir etki yok devam edicem ama bir yararını görememekten çok korkuyorum.

mrb kızlar ben de bu küre başlamak istiyorum. bugün başlasam bir sorun olur mu ki? adeti mi beklemeliyim.. ? bugün 22. günü adetimin.. geç yumurtluyorum malum pko dan dolayı, herhangi bir sıkıntısı olur mu bu küre başlamamın?

X