Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yardım Kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedaaedaa34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
835
497
18
31
Kızlar ben 2 seneye yakın hamile kalmaya çalışıyorum bir çok şey denedim ama olmadı . Bu ay soğan kuru yapmaya karar verdim uzatmadan sorumu sorucam ..
Ramazan ayında bu kürü nasıl yapicam . İftarla sahurun arası 7 saat . Hem iftarda hem sahurda icsem olur mu yada sadece iftarda mi icicem faydası olur mu o şekilde . Bilenler yardımcı olursa çok mutlu olurum

15 gün iç - 5 gün dinlen, 15 gün tekrar iç..
Uğraştırıcı, gerçeklik payı %60.

Iftarda ve sahurda içsen birşey olacağını sanmıyorum, 7 saat az değil, sindirilir.

15 gün iç - 5 gün dinlen, 15 gün tekrar iç..
Uğraştırıcı, gerçeklik payı %60.

Iftarda ve sahurda içsen birşey olacağını sanmıyorum, 7 saat az değil, sindirilir.
Cok teşekkür ederim. Suan klomene başladım 3. Günüm . Bu ilacı içerken yapmak zararlı mi acaba

Cok teşekkür ederim. Suan klomene başladım 3. Günüm . Bu ilacı içerken yapmak zararlı mi acaba
Yapma o zaman. Bak klomen kullanıyormuşsun, hatta belli mi olur belki ikiz annesi olursun. Ihtimal daha yüksek. Bir de yan etki yapar ikisi, neme gerek.

Yapma o zaman. Bak klomen kullanıyormuşsun, hatta belli mi olur belki ikiz annesi olursun. Ihtimal daha yüksek. Bir de yan etki yapar ikisi, neme gerek.
Ya iyiki yazdın .. dünden beri düşünüyorum doktorada soramadım zaten izin vermez . Benimde icime sinmedi yapmiyim o zaman . İlk defa klomen kullanıyorum ve aşırı sinir bozukluğu yaptı bu kafayla içemezdim zaten :) ikiz annesi? :) deliririm herhalde

Kız ben çok istedim ikiz, belki bir dahakine tutar
Aynen deneme bence de, teker teker yap ne yapıyorsan

Canım merhaba yazını okuyunca merak ettim soğan kürü işe yaradımı yaramadı mı diye varmı bir gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…